Dziwny wacek :/ |
Autor | Wiadomość |
Bobos Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 3 | Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 Dziwny wacek :/ |
|
| Wiec mam problem. Mój wacek jest krzywy, śmierdzi i jest nadwrażliwy (to ostatnie chyba dla tego że zerwałem skuklejke, ale to było jakiś rok temu więc się troszkę niepokoję). Prosze o pomoc. Czy to normalne? | |
| |
 |
kasiunia Dołączył: 10 Paź 2006 Posty: 7 | Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 |
|
| niestety nie pomoge ci bo nie mam wacka heheh:) | _________________
:) | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 12 Paź, 2006 |
|
| a czemu pytasz nas a nie lekarza ? moze wdala sie infekcja jesli zrobiles to sam .. ech | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Martin0076 Dołączył: 13 Paź 2006 Posty: 1 | Wysłany: Pią 13 Paź, 2006 |
|
| ile masz lat? dlaczego dopiero teraz "sciągnołes napleta"? to wina twoich rodziców powninni tym sie zająć jak jeszcze nie wiedziałaes po co masz tego "wacka" | |
| |
 |
Bobos Dołączył: 12 Paź 2006 Posty: 3 | Wysłany: Sob 14 Paź, 2006 |
|
| konia wale od roku , czyli od tad od kiedy sie pojawila ta skóra sklejona do żołędzia czyli to jest chyba ta skuklejka. Pewnego dnia sobie hujka naciaglem i patrze tego nie ma! Sie ucieszyłem od od tamtad szczęsliwie konia wale. Lat mam 15. Najbardziej mnie niepokoi ta nadwrażliwość | |
| |
 |
arminek Dołączył: 17 Wrz 2006 Posty: 27 | Wysłany: Sob 14 Paź, 2006 |
|
| no cóz nie wiem co poradzić na ogól to chyba nic za specjalnego ci sie nie dzieje ale ja sie z tym zle czujesz to idz do lekarza on coś wymysli żeby ci pomóc | |
| |
 |
|