| skorka | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | wampirus 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 08 Paź, 2006   skorka |   
 |                                              | 
 |                                              | mam 19 lat i moja skorka jest polaczona z grzybkiem i nie wiem co z tym zrobic czy to trzeba wyciac kiedy obciagam mocno skorke to mnie to boli pomozcie plis |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | harold mckee   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 08 Paź, 2006 |   
 |                                              | stulejka... milionowy temat z tym samym problemem. bys poczytal to bys wiedzial  idz do lekrza i razem zadecydujecie co dalej ... |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | wampirus 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 09 Paź, 2006   skorka |   
 |                                              | ale musze isc do lekarza nie zniknie mi to samo?? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | harold mckee   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 09 Paź, 2006 |   
 |                                              | nie     |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |