jaka gumka |
Autor | Wiadomość |
Gość | Wysłany: Pon 18 Wrz, 2006 jaka gumka |
|
| moj penis jest długi... kolo 19cm moze 19,5 ale niestety dosć cienki.. jaka gumka..?? probowalem UNIMIL XXL ale dlugosciowo ok ale za szeroki..:( | |
| |
 |
lumfr Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 65 Skąd: Marek | Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 |
|
| to ile ty masz w obwodzie ... 10 ? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 ? |
|
| ej wlasciwie to obwod podajecie w mm nie ? ;D
bo kurde sie tak zastanawiam ;o czy w cm ?! kurde ;] to moj w takim ukladnie jest baaardzo cienki ;p a wydawalo mi sie inaczej ;D | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
arminek Dołączył: 17 Wrz 2006 Posty: 27 | Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 Re: ? |
|
| harold mckee napisał/a: | ej wlasciwie to obwod podajecie w mm nie ? ;D
bo kurde sie tak zastanawiam ;o czy w cm ?! kurde ;] to moj w takim ukladnie jest baaardzo cienki ;p a wydawalo mi sie inaczej ;D |
no co ty pewnie że w cm ja mam 13 cm | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 19 Wrz, 2006 Re: ? |
|
| arminek napisał/a: | harold mckee napisał/a: | ej wlasciwie to obwod podajecie w mm nie ? ;D
bo kurde sie tak zastanawiam ;o czy w cm ?! kurde ;] to moj w takim ukladnie jest baaardzo cienki ;p a wydawalo mi sie inaczej ;D |
no co ty pewnie że w cm ja mam 13 cm |
hehehe ;D:D:D teraz jush wiem nie mialem okazji wczoraj sprawdzic ale dzis to zrobilem i jush wiem ;] mam ponad 13 i jestem dumny | |
| |
 |
da2ve Dołączył: 05 Sie 2006 Posty: 27 Skąd: Lublin | Wysłany: Pią 06 Paź, 2006 |
|
| ja mam 18,5 i 14 w obwodzie i tez mnie interesuje jaki rozmiar prezesków kupić :) ktoś może wie ?? pozdrawiam | _________________ da2ve | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 |
|
| kupiłem gumki na obwód 49 mierzylem i za ciasne:( | |
| |
 |
|