| Boli mnie jak go pocieram, co mam robic? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Piotrek1 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 26 Wrz, 2006   Boli mnie jak go pocieram, co mam robic? |   
 |                                              | 
 |                                              | za kazdym razem ja robie sobie dobrze to mnie boli, przy kazdym dotknieciu i pocieraniu. Czym to jest spowodowane?? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | mlodziezowy 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 |   
 |                                              | W którym miejscu Cie boli? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | harold mckee   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 07 Paź, 2006 |   
 |                                              | napisz cos wiecej... bo takto to wiesz co Ci mozemy pomoc ? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                        |  |