Skuteczność ćwiczeń |
Autor | Wiadomość |
dodo Gość | Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 Skuteczność ćwiczeń |
|
| Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, czy te ćwiczenia dają jekikolwiek rezultat i które ewentualnie jest nejlepsze | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 |
|
| Ćwiczyłem 3 miesiące i nie zauważyłem żadnego efektu | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
lumfr Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 65 Skąd: Marek | Wysłany: Pią 29 Wrz, 2006 |
|
| to SCIEMA ... moze poprawic wam kondycje ulepszy krazenie itp ale nie wydluzy pały | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Wto 03 Paź, 2006 |
|
| Patrz wyżej I nie łudź się... | |
| |
 |
lumfr Dołączył: 08 Wrz 2006 Posty: 65 Skąd: Marek | Wysłany: Czw 05 Paź, 2006 |
|
| ale zenada ... pompka ? ahahha : D facet zaaalosne ah te dzieci ... lepiej zapros laske na obiad a nie pompke kupujesz masakra :d co kompleksy z ludzmi robia .... cwic cwicz jutro bedziesz mial 21 koma 1234 | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Czw 05 Paź, 2006 |
|
| to jest w ogole zalosne .. moze sproboj najpierw .. i wtedy zobaczy czy jest Ci to tak naprawde potrzebne .. moim zdaniem to GLUPOTA !! | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 06 Paź, 2006 odp |
|
| Pewnie że to ściema ja dość długo robiłem ćwiczenia tylko na te lekkie skrzywienia i co? i g....o pozdro | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 06 Paź, 2006 |
|
| phi .. to moze doprowadzic tylko do spuchniecia penisa .. ;] i wszystko na ten temat .. ;]
i jak skonczysz cwiczyc opuchlizna zejdzie .. to wtedy zrobisz duze oczy ze wszystko tak jak bylo ;S | |
| |
 |
|