WŁOSY NA PLECACH |
Autor | Wiadomość |
jagna Dołączyła: 02 Mar 2009 Posty: 9 Skąd: z piekła rodem | Wysłany: Czw 05 Mar, 2009 |
|
| owłosienie jest męskie, a jeśli na długo w miare szybko lecz boleśnie to polecam wosk | |
| |
 |
max666114 Dołączył: 23 Lis 2006 Posty: 10 | Wysłany: Wto 09 Cze, 2009 |
|
| hejka,
chłopaki powiem wam, że naprawdę nie ma się czym przejmować. do takich wniosków doszedłem po latach kompleksów. mam 28 lat i owłosione mam prawie wszysko łącznie oczywiście z plecami. większość facetów których widziałem ma mniejsze owłosienie na klacie niż ja na plecach. od zawsze miałem na tym punkcie kompleksy. jak zacząłem zarastac w czasach jeszcze podtswówku to był dla mnie szok. wszysscy kumple gładcy a ja juz miałem pierwsze włosy na brzuchu i klacie. w technikum już miałem bardzo obfite owłosienie na całym ciele i zaczęły mi zarastac plecy. swego czasu goliłem bardzo często, potem przerzuciłem się na wosk /kumel mi regularnie depilował plastrami woskowymi plecy/ ale okazało się ze ma uczulenie na to paskudztwo.
teraz znalazłem osobę z którą jestem szczęsliwy i pozbyłem sie kompleksów.jestem jaki jestem i tego nie zmienię
chłopaki nie ma się co przejmować, są naprawde w życiu większe problemy niż nasz zarost na plecach!!!!!głowa do góry | |
| |
 |
lew966 Wiek: 34 Dołączył: 18 Mar 2009 Posty: 98 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 12 Cze, 2009 |
|
| ja to bym nawet chciał być bardziej owłosiony. Czy jest na to sposób? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ajakso1 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 73 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 13 Cze, 2009 |
|
| zel na porost wlosow | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 |
|
| ajakso1 napisał/a: | zel na porost wlosow |
Jest wogóle takie coś? Chyba raczej nie, bo nie byłoby łysych. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
ajakso1 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 73 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 14 Cze, 2009 |
|
| sa pewnie i z pewnoscia jest przeszczep włosa:) ale to juz chyba kosztowna sprawa | |
| |
 |
gulk Dołączył: 28 Paź 2005 Posty: 28 | Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 |
|
| BASF napisał/a: | Jest wogóle takie coś? Chyba raczej nie, bo nie byłoby łysych. |
Kiedyś coś takiego reklamowali. Podobno pobudza cebulki do porostu włosów. | |
| |
 |
Znachorek Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 59 Skąd: Tarnobrzeg | Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 |
|
| gulk napisał/a: | BASF napisał/a: | Jest wogóle takie coś? Chyba raczej nie, bo nie byłoby łysych. |
Kiedyś coś takiego reklamowali. Podobno pobudza cebulki do porostu włosów. |
Mowisz o reklamie na TV Mango? ;p | |
| |
 |
gulk Dołączył: 28 Paź 2005 Posty: 28 | Wysłany: Czw 23 Lip, 2009 |
|
| Mango albo inne lipne tele-wpychacze. Ale skoro reklamują, to i coś sprzedają | |
| |
 |
Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Sro 17 Kwi, 2013 |
|
| Jestem bardziej owłosiony od reszty, ale daleko mi do typowego miśka. Chciałbym zwiększyć owłosienie chociaż na klacie. Czy na serio nic innego niż kuracja hormonalna nie wchodzi w grę? Narazię postanowiłem że będe golił przez rok i zobaczymy, czy włosy odrosną gęstsze.
ale jeśli ktoś by znał inny sposób, albo wiedział gdzie w Krakowie bezpiecznie kupic testosteron to byłbym wdzięczny | |
| |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Sob 20 Kwi, 2013 |
|
| Gorryl napisał/a: | Jestem bardziej owłosiony od reszty, ale daleko mi do typowego miśka. Chciałbym zwiększyć owłosienie chociaż na klacie. Czy na serio nic innego niż kuracja hormonalna nie wchodzi w grę? Narazię postanowiłem że będe golił przez rok i zobaczymy, czy włosy odrosną gęstsze.
ale jeśli ktoś by znał inny sposób, albo wiedział gdzie w Krakowie bezpiecznie kupic testosteron to byłbym wdzięczny |
Owłosienie to nie tylko sprawa testosteronu, ale też genetycznych predyspozycji. Tak jak ktoś ma duży nos czy błękitne oczy tak samo można posiadać duże, średnie lub małe owłosienie. A próby z testosteronem mogą się źle skończyć - bo zaczną Ci rosnąć włosy na klacie i nie tylko a na głowie coraz mniej | |
| |
 |
Gorryl [Usunięty] | Wysłany: Nie 21 Kwi, 2013 |
|
| wcale bym się nie przejął włosami na plecach albo łysiną. Bardziej boję się tylko zdrowotnych powikłań. Jakieś dojscia w krk? A może znacie inne sposoby? Golenie pomoże? | |
| |
 |
sandramaj Wiek: 32 Dołączyła: 30 Sty 2018 Posty: 6 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 30 Sty, 2018 |
|
| Jak chcesz je usunąć na trwale to tylko laserowe usuwanie (niestety dość drogie) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5616 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 31 Sty, 2018 |
|
| sandramaj, brawo za odkop | |
| |
 |
|