Pytania przed pierwszym razem |
Autor | Wiadomość |
tcq Dołączył: 08 Sie 2016 Posty: 58 Skąd: Wlkp | Wysłany: Pią 15 Wrz, 2017 |
|
| bear834 napisał/a: | a najwazniejsze to musisz zadbac o kobiete - to nie Ty masz czerpac glownie przyjemnosc a ja dawac |
Ej, moment...! Seks jest spoko, jeśli potrafisz dawać i brać jednocześnie. Bliskość seksualna polega na tym, że każde zajmuje się jednocześnie sobą i partnerem! Trochę byłoby słabo, jeśli dwoisz się i troisz a druga strona leży jak kłoda.
A druga sprawa to "stres" przed pierwszym razem. Jeśli jest między wami bliskość emocjonalna to o jakim stresie tu mówimy? Każde z was jest takie, jakie jest i albo siebie wzajemnie akceptujecie, albo lepiej najpierw popracować na całą relacją. | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Czw 21 Wrz, 2017 |
|
| tcq, naoglądali się chłopaki za dużo filmów dla dorosłych to potem mają stresy | |
| |
 |
jarosinski97 Dołączył: 22 Lip 2017 Posty: 5 Skąd: Wrocław | Wysłany: Czw 05 Paź, 2017 |
|
| W końcu znalazłem to forum
Ogólnie było spoko, ale strasznie się niezręcznie czułem podczas zakładania prezerwatywy Także nie ma czym się martwić | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5623 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 06 Paź, 2017 |
|
| jarosinski97 napisał/a: | W końcu znalazłem to forum |
Mamy bardzo trudny adres do zapamiętania. | |
| |
 |
zbychwawawa Dołączył: 10 Lip 2014 Posty: 999 Skąd: wawa | Wysłany: Wto 17 Paź, 2017 |
|
|  | |
| |
 |
ooki27 [Usunięty] | Wysłany: Sob 30 Gru, 2017 |
|
| jarosinski97, i jak było? | |
| |
 |
|