Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     [Dyskusja M+K] Difalia

Krótko i na temat:
Zaleta
15%
 15%  [ 2 ]
Wada
61%
 61%  [ 8 ]
Neutralne
23%
 23%  [ 3 ]
Głosowań: 13
Wszystkich Głosów: 13

Autor Wiadomość
Bumbleble 

Wysłany: Czw 07 Wrz, 2017   [Dyskusja M+K] Difalia

Aż się dziwiłem trochę że nikt przez tyle czasu nie poruszył tego tematu na forum.

Zaczynajac od wprowadzenia, difalia to taka przypadłość, która powoduje że mężczyzna ma dwa prącia. Co prawda często występuje z różnymi wadami genetycznymi, ale są też przypadki w ktróych ich nie ma.

Zachecam do merytorycznej dyskusji co myślicie o tym. Zarówno mężczyzn jak i kobiety. Różne osoby, różne punkty widzenia.
Część męska - czy chcielibyście posiadać "dwa penisy"? Jaka byłaby wasza reakcja gdyby któryś z waszych znajomych miał taką przypadłość?
Część żeńska - czy chcielibyście żeby wasz partner posiadał "dwa penisy"?
I część wspólna - jakie są według Was wady i zalety takiej przypadłości? Jak funkcjonować na codzień?

Zapewne chcecie żebym zaczął.
Co do wad - powoduje większe supienie na sobie wzorku (chyba ze ktoś lubi), zarówno płci własnej (basen/szatnie/itp) jak i przeciwnej.
Co do zalet ciężko jest wskazać.. Gdyby ktoś chciał się związać z branżą erotyczną to pewnie jest to jakiś atut.

yński 

Wysłany: Czw 07 Wrz, 2017   

Możesz poczuć się wyjątkowym i nie wiem jaki to działa ale walić dwa konie na raz ;) albo wsadzić w dwie dziurki

cardin 

Wysłany: Sob 09 Wrz, 2017   

Może warto byłoby też wspomnieć, zanim zaczniecie fantazjować, gdzie by ich nie włożyć, że jeden z tych dwóch średnio nadaje się do użytku (zazwyczaj nie osiąga pełnej erekcji). Dodatkowo wiąże się to z innymi wadami lub podejrzeniami. W internecie najpewniej chwalą się Ci, którym staje.

penis.com.pl
penilarge krem
Bumbleble 

Wysłany: Pon 11 Wrz, 2017   

cardin napisał/a:
Może warto byłoby też wspomnieć, zanim zaczniecie fantazjować, gdzie by ich nie włożyć, że jeden z tych dwóch średnio nadaje się do użytku (zazwyczaj nie osiąga pełnej erekcji). Dodatkowo wiąże się to z innymi wadami lub podejrzeniami. W internecie najpewniej chwalą się Ci, którym staje.

Już wspomniałem, że nie zawsze jest tak różowo.
A gdzież je można wsadzać? :O Jedynie chyba w bokserki...

yński 

Wysłany: Pon 11 Wrz, 2017   

Napisałem że nie wiem jak to dokładnie działa bo mam jednego
Jedyne co to czytałem o double Dick duże

zbychwawawa 

Wysłany: Czw 21 Wrz, 2017   

Bumbleble napisał/a:
"dwa penisy"

ale niby jak? dwa? ale to pewnie jeden jest niesprawny..

Odpowiedz do tematu