Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy pod prysznicem w szkole kąpać się nago? Jak jest na siłc
Autor Wiadomość
yński 

Wysłany: Czw 07 Wrz, 2017   Czy pod prysznicem w szkole kąpać się nago? Jak jest na siłc

Podobno po wf mamy się myć pod prysznicem
21 osób jest nas w szatni
Ja jestem najgrubszy (nie jakiś tłuścioch ale mam dość masywne uda i te okolice) oraz mam małego penisa (ok. 12cm w erekcji).
Co o tym myślicie?

Proszę się nie wyśmiewać, ja osobiście się wstydzę :cry:

Viridis 

Wysłany: Czw 07 Wrz, 2017   Re: Czy pod prysznicem w szkole kąpać się nago?

yński napisał/a:
Ja jestem najgrubszy (nie jakiś tłuścioch ale mam dość masywne uda i te okolice) oraz mam małego penisa (ok. 12cm w erekcji).
Co o tym myślicie?

Nikt się przecież nie śmieje.

Ja tam osobiście bardziej bym się wstydził śmierdzieć przez cały dzień po wysiłku fizycznym...

cardin 

Wysłany: Czw 07 Wrz, 2017   

Dużo zależy, jak myją się koledzy iii na jakim etapie edukacji jesteś (dojrzałość ludzi).

penis.com.pl
viamax
yński 

Czasem i w tematach zdarzają się śmieszki które nie doceniają problemów innych

No teoretycznie 1 liceum ale widzę że nie co im bzdury w głowie a nie chcę mieć przez to problemu przez 3 lata

Te wf są ja końcu i pojadę do domu

Ajay 

Wysłany: Czw 07 Wrz, 2017   Re: Czy pod prysznicem w szkole kąpać się nago?

yński napisał/a:
Co o tym myślicie?

Po normalnym wf od razu myć się nie trzeba, można później w domu.

I nikt nie ma prawa do zmuszania kogoś do grupowego mycia.

yński 

Tzn w poniedziałek na 6 i 7 mamy WF i do domu a w środy na 4.
Jakbym miał 16 cm w zawodzie a zarazem większego w spoczynku to może bym się nie wstydził :)
Jak byłam na takiej wymianie za granicą to tam też były niezamykane łazienki z prysznicami ale wszyscy pukali do drzwi i wchodzili pojedynczo a jakby ktoś mnie tam zobaczyć nago to może bym to zlekcewalzyl i sobie zawalił xD gorzej jakby ktoś nakrył mnie na tam waleniu
Ale wracając do tematu co w ogóle myślicie o moim rozmiarze? Faktycznie mały?

Bumbleble 

Wszedzie o tym rozmiarze...

Zapytam jeszcze, ile macie tam tych pryszniców? JAkieś przegrody czy tylko natrysk w ścianie i tylko tyle?

yński 

No nie da się powiedzieć że rozmiar nie ma znaczenia +cały wygląd

Chyba są przegrody

Bumbleble 

yński napisał/a:
No nie da się powiedzieć że rozmiar nie ma znaczenia +cały wygląd

Chyba są przegrody

Ja Cię rozumiem. Wiem, że przez intenet łatwo doradzić.

Nikt Was nie powinien zmuszać, jeśli nie chcecie się kąpać. Z drugiej strony jeżeli tylko Ty jeden z całej klasy nie będziesz brał prysznica to też się mogą zacząć różne komentarze... Na samą długość nie masz wpływu, ale na sylwetkę już powinno się dać coś poradzić. W każdym razie nie polecam głodówek, ani różnych takich diet. Spróbuj trochę poćwiczyć w wolnym czasie. Brzuszki, pompki, przysiady, wykroki - niby proste ćwiczenia, ale dają jakiś efekt. OCzywiście nie spodziewałbym się jakichś rewelacji po kilku dniach, ale sam po sobie wiem że po kilku miesiacach efekty są zauważalne.

MMalta 

Chłopie, nikt nie może Ci się kazać myć nago. Ale jeśli zależy Ci na tym co sobie pomyślą koledzy to rób to co oni. Jeśli wszyscy będą się myć normalnie to Ty też. Sam jestem teraz w 3 klasie LO i od pierwszej klasy myjemy się nago. Mam w klasie różne osoby, chłopaków nieco tęższych i szczuplaków, z dużymi pałami i takich z mniejszymi, ale naprawdę nie ma się co obawiać o rozmiar jeśli masz oba jaja na miejscu. Jeden kolega w wypadku samochodowym stracił jedno jądro i sporą część penisa, a mimo to nie wstydzi się kąpać przy wszystkich. Na początku wszyscy udawali że nie widzą u niego nic nietypowego, ale później kolega sam o wszystkim opowiedział. Teraz traktujemy to zupełnie normalnie.

haster69 

Wysłany: Sob 09 Wrz, 2017   

Ja bym się czuł źle po wysiłku fizycznym, aby dalej siedzieć na lekcjach przepoconym albo wracać tak do domu.

yński 

OK, dzięki za rady :)

A znacie może jakieś poradniki/filmiki na temat siłowni dla początkujacych? Jak działają urządzenia, na czym ćwiczyć?
Bo mamy w szkole też siłownię i myślę że wolałbym ją od gier zespołowych.

Bumbleble 

Dobry wybór, też tak czasem robiłem :D

Co do siłowni to poszukaj, jest takie pewne forum łatwo je znaleźć. Ewentualnie wpisz sobie w wyszukiwarce "ćwiczenia na..." i znajdź jakis filmik czy opis na forum.
U mnie w LO WFista na pierwszej lekcji na siłowni pokazywał nam co i jak działa i co można robić, możesz też jego zapytać (a nawet o możlwiosć zostania po lekcjach, jeśli masz wolniiejszy dzień i ochotę), nie powinien robić problemów.

penis.com.pl
viamax
onesa 
onesa

Wysłany: Nie 10 Wrz, 2017   

yński, zakładasz wątek o swoim problemie prysznicowym a potem zadajesz pytania niezwiązane z tematem.
Rozumiem że problem rozwiązany tak?

yński 

Wysłany: Pon 11 Wrz, 2017   

Ja jednak widzę że jest związane z tematem w sensie z jego dyskusją

Dzisiaj mieliśmy pierwszy wf i chyba tylko 2 osoby były pod tym prysznicem ;)
No i na tej drugiej lekcji cześć poszła na siłownię i nie wiem czy nauczyciel im tłumaczył czy nie ale postaram się iść tam na następnej albo za dwie lekcje
Szkoda że się tam nie załapałem, myślałem że oni wszyscy zostają na piłce nożnej

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi