wygląd drugiej osoby |
Autor | Wiadomość |
tiger2016 Wiek: 36 Dołączył: 02 Mar 2016 Posty: 6 Skąd: Zapytaj | Wysłany: Sob 27 Maj, 2017 wygląd drugiej osoby |
|
| Czy też tak macie jak ja, że ciekawi was ciało drugiej osoby, w tym wypadku chłopaka? To jaką ma klatę, jakie włosy pod pachami i na nogach, jakiego ma penisa itp? Czy to ze mną jest coś nie tak? Pozdro | |
| |
 |
cardin 
Dołączył: 02 Kwi 2017 Posty: 197 Skąd: łdz/wwa | Wysłany: Nie 28 Maj, 2017 |
|
| To może oznaczać, że jesteś biseksualny/homoseksualny i po prostu masz dość silny popęd seksualny. To normalne. Też lubię sobie popatrzeć. | |
| |
 |
Nunak Dołączył: 29 Sie 2016 Posty: 154 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 28 Maj, 2017 |
|
| tiger2016, ale w jakim sensie ciekawi? Jeśli patrzysz na kogoś i porównujesz ze swoim ciałem, to może dlatego, że w Twoim ciele czegoś nie akceptujesz. I chcesz zobaczyć, czy to z Tobą jest coś nie tak, czy może wszyscy tak mają. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ajay 
Wiek: 28 Dołączył: 20 Wrz 2016 Posty: 312 Skąd: Warmia i Mazury | Wysłany: Nie 28 Maj, 2017 Re: wygląd drugiej osoby |
|
| tiger2016 napisał/a: | Czy też tak macie jak ja, że ciekawi was ciało drugiej osoby, w tym wypadku chłopaka? To jaką ma klatę, jakie włosy pod pachami i na nogach, jakiego ma penisa itp? Czy to ze mną jest coś nie tak? Pozdro |
Całkowicie normalne. Mnie też to bardzo ciekawi, a w ostatnim czasie coraz bardziej. | |
| |
 |
|