Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czas powiększyć penisa - dziennik
Autor Wiadomość
ToriBlackFan 

Wysłany: Sob 06 Maj, 2017   Czas powiększyć penisa - dziennik

:? Witam, czas powiększyć penisa :) zamierzam robić Jelq, stretching. Ćwiczenia mięśni PC. Do tego za miesiąc dorzucę ćwiczenia z pompka. Wymiary mojego penisa w spoczynku to 7.8cm obwód 11 w stanie erekcji 14 cm obwód nieco powyżej 12

Mój trening będzie wyglądać rozgrzanie penisa stretching później jelqing później rozgrzanie. Narazie 2 dni treningu 1 odpoczynek. Powiedzcie mi czy można dojść w tygodniu raz, dwa i to nie zaszkodzi treningowi?? Wiem że po Jelq nie powinno się uprawiać seksu ani masturbowac bo zaburza to trening.

Nunak 

Wysłany: Sob 06 Maj, 2017   

Życzę Ci powodzenia.
Przy okazji wkleję treść jednego z postów, który kiedyś napisałem w temacie kadeona:
"Najwięcej zyskali Ci, którzy w ogóle się nie masturbowali (jednak było to tylko 12 osób na 543). Drugie miejsce "raz w miesiącu" (15 osób). Trzecie "raz w tyg" (54 osoby). Czwarte, co dziwne, "dwa lub więcej razy dziennie" (24 osoby). Piąte "kilka razy w tygodniu" (232 osób).

Co do wytrysków, pytanie brzmiało: "czy doprowadzasz do wytrysku do godziny po ćwiczeniach?".
Ci którzy dochodzili w ciągu tego czasu mieli najmniejsze przyrosty (ponad 200 osób). "Mastutbacja/seks, ale bez wytrysku" zanotowali wyraźnie większe wyniki. Najwięcej zyskały osoby, które powstrzymały się od ejakulacji (ponad 200 osób)."

Luźne tłumaczenie wyników ankiety przeprowadzonej przez pegym.

onesa 
onesa

Wysłany: Nie 07 Maj, 2017   

Powodzenia.

penis.com.pl
andropenis
Odpowiedz do tematu