Czas powiększyć penisa - dziennik |
Autor | Wiadomość |
ToriBlackFan Dołączył: 06 Maj 2017 Posty: 12 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 06 Maj, 2017 Czas powiększyć penisa - dziennik |
|
| Witam, czas powiększyć penisa zamierzam robić Jelq, stretching. Ćwiczenia mięśni PC. Do tego za miesiąc dorzucę ćwiczenia z pompka. Wymiary mojego penisa w spoczynku to 7.8cm obwód 11 w stanie erekcji 14 cm obwód nieco powyżej 12
Mój trening będzie wyglądać rozgrzanie penisa stretching później jelqing później rozgrzanie. Narazie 2 dni treningu 1 odpoczynek. Powiedzcie mi czy można dojść w tygodniu raz, dwa i to nie zaszkodzi treningowi?? Wiem że po Jelq nie powinno się uprawiać seksu ani masturbowac bo zaburza to trening. | | |
| |
 |
Nunak Dołączył: 29 Sie 2016 Posty: 154 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 06 Maj, 2017 |
|
| Życzę Ci powodzenia.
Przy okazji wkleję treść jednego z postów, który kiedyś napisałem w temacie kadeona:
"Najwięcej zyskali Ci, którzy w ogóle się nie masturbowali (jednak było to tylko 12 osób na 543). Drugie miejsce "raz w miesiącu" (15 osób). Trzecie "raz w tyg" (54 osoby). Czwarte, co dziwne, "dwa lub więcej razy dziennie" (24 osoby). Piąte "kilka razy w tygodniu" (232 osób).
Co do wytrysków, pytanie brzmiało: "czy doprowadzasz do wytrysku do godziny po ćwiczeniach?".
Ci którzy dochodzili w ciągu tego czasu mieli najmniejsze przyrosty (ponad 200 osób). "Mastutbacja/seks, ale bez wytrysku" zanotowali wyraźnie większe wyniki. Najwięcej zyskały osoby, które powstrzymały się od ejakulacji (ponad 200 osób)."
Luźne tłumaczenie wyników ankiety przeprowadzonej przez pegym. | |
| |
 |
onesa onesa
Wiek: 35 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5628 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 07 Maj, 2017 |
|
| Powodzenia. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|