Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy to rak ????Prosze o pomoc
Autor Wiadomość
Xavery

Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006   Czy to rak ????Prosze o pomoc

czy ktos moze mi odpowiedziec i pokierowac ..potrzebuje pomocy i nie wiem czy dobrze mysle zaczynam sie zastanawiac czy nie mam raka jader......Bylem u internisty bylem u urologa....obaj sadzadza ze to jakies zatrucie albo co ....objawy moje sa niepokojace odczowam dyskomfort w kroczu zwiazany jakby z lekkim ni to bolem ni to mrowieniem a bardziej lekkim cmiciem jaby w lewym jadrze....do tego doszedl dziwny przeszywajacy bol wylacznie wtedy kiedy glowe pochyle do klatki piersiowej Nie wiem co sie dzieje, moze ktos tu mial podobny problem i potrafi mi w jakis sposob odpowiedziec i doradzic . Z gory dziekuje

harold mckee 

Wysłany: Czw 21 Wrz, 2006   

jak na moje oko to nic innego jak koejny skret przydatka na worku mosznowym... idz do lekarza pierwszego kontaku i popros o skierowanie do chirurga ... ;> wymaca Ci i powie co i jak .. ale rowniez moze to byc skret jadra .. ale to powinienes bardzo szybko dzialac ... bo to po 3 godzinach nie mozesz miec jush dzieci .. ale widoczna oznaka tego - czarnieje jadro .. i to widac , ale wtedy bol tak ogromny ze szok .. ;]

takze lekarz 1st kontakt pozniej chirurg .. i gra gitara ... moze bedzie trzeba to usuwac moze nie ;)

pozdrawiam i nie martw sie ;p to nie wplywa na rozwoj penisa ani jader. wiec usuniecie - to tylko swiety spokoj ;p (mi tesh to wywalili).

Xavery

Serdecznie dziekuje Zaczynam dzialac

penis.com.pl
andropenis
harold mckee 

zawsze do uslug ;)

Odpowiedz do tematu