Krosty i plamki - Krostki na rzołędziu
teka2 - Pią 21 Lis, 2008 Temat postu: Krostki na rzołędziu Witam. Mam problem. Mam jakieś krostki na rzołędziue I nie wiem co to jest. Wczoraj nic nie miałem. Dzisiaj zobaczyłem i nie wiem co robić nie chce nikomu o tym mówić. I chcę pierwsze dostać jakąś opinie co z tym mam zrobić.
A i sorry za jakość zdjęć. Robione telefonem bo aparatu nie mam...
Proszę o szybką pomoc.
silent111222 - Pią 21 Lis, 2008
napewno w jedną noc Ci to wyszło <niedowiarek>
miałeś jakieś zblirzenie niedawno z obcą kobietą?
boli Cię to?
odp na te pytania to postaram sie pomuc
teka2 - Pią 21 Lis, 2008
tak w 1 noc. Wczoraj nic nie miałem. I nie miałem kontaktu.... i raczej nie boli. Nie odczuwam tego. chyba ze jak to dotkam to wtedy troche ale minimalnie.
dawidak - Pią 21 Lis, 2008
Moze to byc grzybica albo cos. Mialem to uzylem masci i po 2 dniach zeszlo ale nie koniecznie musisz uzywac masci potem mi wyskoczylo znowu i zeszlo samo podobne ale za slabe zdjecie zeby stwierdzic. Masc ta jest dostepna bez recepty kosztuje do 5 zl niestety mam problemy z pamiecia i nazwy nie moge sobie przypomniec. jak znajde to podam
Nazwa tego leku to Clotrimazol - a ile masz lat? bo nie wiem czy w aptece sprzedadza. Popros mame albo tate opowiedz o tym albo idz do apteki i powiedz ze mama kazala kupic Clotrimazol ;p Pozdro i zdrowiej
teka2 - Pią 21 Lis, 2008
Oki. dzieki za nazwę maści narazie zobacze moze zejdzie samo. Mam 15 lat. Ale jak to zobaczyłem to przestraszyłem się bardzo
dawidak - Sob 22 Lis, 2008
Nie ma sie co martwic jak bys mial pokrytego calego penisa w nich to bym radzil udac sie do lekarza a tak to sa takie pojedyncze. Myj go pare razy dziennie jak po 3 dniach nie zejdzie kup masc jak po niej nie zejdzie idz do lekarza ale powinno zejsc
Molek - Wto 25 Lis, 2008
Kiepska jakość zdjęć, ale zajrzyj do tego tematu http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4559 i porównaj czy masz coś podobnego.
Zastanów się czy go czasem nie otarłeś jakoś wcześniej np. rączką
|
|