za szybki wytrysk |
Autor | Wiadomość |
simon7 Dołączył: 15 Mar 2008 Posty: 14 Skąd: warszawa | Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 za szybki wytrysk |
|
| Siema.
Moim problemem jest to że za szybko dochodze. Nie mam pojęcia czemu. Czy sie rozregulowałem od walenia czy co? dojde do normy jak przystopuje?
ratujcie | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 |
|
| Podkręć śrubkę i poprawi się regulacja A tak na serio jak będziesz mniał stało partnerke i już oswoisz sie z obcowaniem z nia to sie ureguluje. | |
| |
 |
sendor Dołączył: 06 Lip 2006 Posty: 143 Skąd: z nikad :P | Wysłany: Wto 29 Kwi, 2008 |
|
| niekoniecznie ja mialem problem w druga strone tzn nie moglem za nic w swiecie dojsc ale odkad przestalem zabawiac sie sam ze soba to jest miodzio ;] takze stary zgezygnuj z jezdzenia na recznym | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Przemek2822 Dołączył: 23 Lis 2008 Posty: 1 Skąd: KROBIA | Wysłany: Nie 23 Lis, 2008 |
|
| simon7, i jak twój problem unormowałsie czy nie bo ja mam to samo. | |
| |
 |
dupacz Dołączył: 09 Gru 2008 Posty: 37 Skąd: penisolandi | Wysłany: Sro 10 Gru, 2008 |
|
| mozesz w trakcie pomyslec o czyms innym o oddechu o grze o szkole o domie o szybkosci a potem juz spowrotem wroc do terazniejszosci moooze pomoze ale jak cos to zrob tak raz i wiecej nei rob jak nie pomoze | |
| |
 |
|