Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Masturbacja na kamerce
Autor Wiadomość
Tkpsk 

Wysłany: Pią 22 Lis, 2024   Masturbacja na kamerce

Ktoś lubi walić konia w towarzystwie na kam? Whereby, Skype, Show up? Może jakieś grupowe trzeoanie, może ktoś lubi bawić się pompka? Napiszcie jeśli wakacje, to gdzie. Może uda się razem zwalic i wzajemnie podkręcić.

Anima2626 

Wysłany: Pią 22 Lis, 2024   Re: Masturbacja na kamerce

Tkpsk napisał/a:
Ktoś lubi walić konia w towarzystwie na kam? Whereby, Skype, Show up? Może jakieś grupowe trzeoanie, może ktoś lubi bawić się pompka? Napiszcie jeśli wakacje, to gdzie. Może uda się razem zwalic i wzajemnie podkręcić.

Czasem zwalę z kimś na snapie

Marek.Marecki 

Wysłany: Pią 22 Lis, 2024   

3 razy w życiu mi się zdarzyło

penis.com.pl
andropenis
Przeciętny 30 

Wysłany: Pią 22 Lis, 2024   

Mi też. Czasami lubię patrzeć jak ktoś robi sobie dobrze

Tkpsk 

Wysłany: Sob 23 Lis, 2024   

Ja w sumie id dawna lubię czasem na kamerce zwalic. Kręci mnie widok tego jak ktoś robi sobie dobrze, jak widać że jest podniecony. Pomóc mu się podkręcić. W sumie realnie też mi się przytrafiło i jest całkiem fajnie, ale na samą masturbacje często kogoś znaleźć, zazwyczaj chcą czegoś więcej. Gdyby ktoś chciał to śmiało pisać. Można też zawsze stworzyć jakus grupowy pokoj do takich zabaw

[ Dodano: Nie 24 Lis, 2024 ]
Pisaliście wiadomosc na maila ale chyba nie macie aktualizowanych adresów mailowych bo odrzuca do niektorych z was wiadomości, tak jakby konto e-mail nie istniało a po prostu tutaj nie zmieniliście. Jak piszecie to najlepiej powiedzcie adres w mailu w treści. Jak ktoś zainteresowany to będę działał dzisiaj na whereby kolo 21:00. Jak ktoś zainteresowany to na priv podam link

juansto 

Wysłany: Pon 25 Lis, 2024   

Pewnie tak jest. Pisz po prostu na skrzynkę forum penis

EarringBoy 

Wysłany: Sro 27 Lis, 2024   

Pewnie! Najłatwiej zgadywać się na kamerkę przez wiadomości prywatne tu na forum albo dołączając do Discorda - znajdziesz go gdzieś w archiwalnych postach

Odpowiedz do tematu