Masturbacja na kamerce |
Autor | Wiadomość |
Tkpsk Wiek: 36 Dołączył: 07 Paź 2024 Posty: 13 Skąd: Łódź | Wysłany: Pią 22 Lis, 2024 Masturbacja na kamerce |
|
| Ktoś lubi walić konia w towarzystwie na kam? Whereby, Skype, Show up? Może jakieś grupowe trzeoanie, może ktoś lubi bawić się pompka? Napiszcie jeśli wakacje, to gdzie. Może uda się razem zwalic i wzajemnie podkręcić. | |
| |
|
Anima2626 Dołączył: 22 Mar 2020 Posty: 96 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 22 Lis, 2024 Re: Masturbacja na kamerce |
|
| Tkpsk napisał/a: | Ktoś lubi walić konia w towarzystwie na kam? Whereby, Skype, Show up? Może jakieś grupowe trzeoanie, może ktoś lubi bawić się pompka? Napiszcie jeśli wakacje, to gdzie. Może uda się razem zwalic i wzajemnie podkręcić. |
Czasem zwalę z kimś na snapie | |
| |
|
Marek.Marecki Dołączył: 18 Lis 2024 Posty: 12 Skąd: Gniezno | Wysłany: Pią 22 Lis, 2024 |
|
| 3 razy w życiu mi się zdarzyło | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 147 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Pią 22 Lis, 2024 |
|
| Mi też. Czasami lubię patrzeć jak ktoś robi sobie dobrze | |
| |
|
Tkpsk Wiek: 36 Dołączył: 07 Paź 2024 Posty: 13 Skąd: Łódź | Wysłany: Sob 23 Lis, 2024 |
|
| Ja w sumie id dawna lubię czasem na kamerce zwalic. Kręci mnie widok tego jak ktoś robi sobie dobrze, jak widać że jest podniecony. Pomóc mu się podkręcić. W sumie realnie też mi się przytrafiło i jest całkiem fajnie, ale na samą masturbacje często kogoś znaleźć, zazwyczaj chcą czegoś więcej. Gdyby ktoś chciał to śmiało pisać. Można też zawsze stworzyć jakus grupowy pokoj do takich zabaw
[ Dodano: Nie 24 Lis, 2024 ]
Pisaliście wiadomosc na maila ale chyba nie macie aktualizowanych adresów mailowych bo odrzuca do niektorych z was wiadomości, tak jakby konto e-mail nie istniało a po prostu tutaj nie zmieniliście. Jak piszecie to najlepiej powiedzcie adres w mailu w treści. Jak ktoś zainteresowany to będę działał dzisiaj na whereby kolo 21:00. Jak ktoś zainteresowany to na priv podam link | |
| |
|
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 551 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 25 Lis, 2024 |
|
| Pewnie tak jest. Pisz po prostu na skrzynkę forum penis | |
| |
|
EarringBoy Wiek: 27 Dołączył: 31 Mar 2022 Posty: 19 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 27 Lis, 2024 |
|
| Pewnie! Najłatwiej zgadywać się na kamerkę przez wiadomości prywatne tu na forum albo dołączając do Discorda - znajdziesz go gdzieś w archiwalnych postach | _________________ Life is hard, but my dick is harder :V | |
| |
|
|