Wytrysk preejakulatu |
Autor | Wiadomość |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 516 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 31 Sty, 2024 Wytrysk preejakulatu |
|
| Ostatnio podczas masturbacji kiedy kiedy już mi penis dosyć mocno stał zaprzestałem zabawy ręką i zacząłem napinać mięśnie kegla po jakimś czasie poczułem tak jakbym miał zaraz oddać mocz, ale zamiast moczu poleciał nawet w dużych ilościach preejakulat. Też tak macie czy jak będę ćwiczył to jest możliwe, że powiększę siłę tego wytrysku? | |
| |
|
maurito Wiek: 34 Dołączył: 25 Sty 2011 Posty: 22 Skąd: Krakow | Wysłany: Czw 01 Lut, 2024 |
|
| czasami w okresie dojrzewania zdarzalo mi sie miewac takie orgazmy bez uzycia reki | |
| |
|
onesa onesa
Wiek: 34 Dołączyła: 02 Sie 2011 Posty: 5556 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pią 02 Lut, 2024 |
|
| Być może, aczkolwiek nie jest to takie proste | |
| |
|
penis.com.pl | |
|
Ancymon Wiek: 38 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 664 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 13 Lut, 2024 |
|
| juansto napisał/a: | Też tak macie |
Przy edgignu się zdarza
juansto napisał/a: | czy jak będę ćwiczył to jest możliwe, że powiększę siłę tego wytrysku? |
Trudno powiedzieć. W mojej ocenie, przy edgingu wytrysk jest silniejszy, ale czy ma to związek konkretnie z tym co opisałeś, to nie mam pojęcia. | |
| |
|
czarn Dołączył: 22 Wrz 2023 Posty: 52 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 22 Lut, 2024 Re: Wytrysk preejakulatu |
|
| juansto napisał/a: | Ostatnio podczas masturbacji kiedy kiedy już mi penis dosyć mocno stał zaprzestałem zabawy ręką i zacząłem napinać mięśnie kegla po jakimś czasie poczułem tak jakbym miał zaraz oddać mocz, ale zamiast moczu poleciał nawet w dużych ilościach preejakulat. Też tak macie czy jak będę ćwiczył to jest możliwe, że powiększę siłę tego wytrysku? |
Ja nie ćwiczyłem ale z tego co czytam to wielu na forum się udało | |
| |
|
michalza
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 606 Skąd: Poznań | Wysłany: Pon 26 Lut, 2024 |
|
| Zdarzają mi się czasem takie wytryski gdy przestanę walić przed wytryskiem spermy, ale nie zawsze jest aż tak duży tylko czasem po prostu wypływa. | |
| |
|
|