Jakie macie fantazje seksualne? |
Autor | Wiadomość |
Damian2006 Wiek: 22 Dołączył: 28 Sie 2021 Posty: 41 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 09 Maj, 2022 Jakie macie fantazje seksualne? |
|
| Napiszcie o swoich niespełnionych lub spełnionych fantazjach, myślę że wiele osób będzie ciekawych | |
| |
 |
potrzebny Wiek: 26 Dołączył: 19 Lip 2018 Posty: 95 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 09 Maj, 2022 |
|
| Moja fantazja to trójkąt w dowolnym układzie 😊
To chyba dosyć popularna fantazja, a u mnie jeszcze niezrealizowana 😅 | |
| |
 |
fenis Dołączył: 14 Kwi 2014 Posty: 229 Skąd: warszawa | Wysłany: Wto 10 Maj, 2022 |
|
| Wydaje mi się, ze taki temat już był. No więc moja fantazja jest chyba standardowa czyli seks w miejscu publicznym. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
redman32 
Dołączył: 08 Lis 2014 Posty: 692 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 10 Maj, 2022 |
|
| big dick party | |
| |
 |
maks2007 Wiek: 23 Dołączył: 23 Mar 2022 Posty: 4 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 10 Maj, 2022 |
|
| Ja to bym w sumie chciał żeby starszy brat mi possał w sumie nawet do spełnienia to jest, bo na codzień w bokserkach chodzimy itd | |
| |
 |
dziuniox Dołączył: 14 Mar 2015 Posty: 47 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Wto 10 Maj, 2022 |
|
| chciałbym wylizać jajka dla dojrzałego faceta, takiego w wieku około 45-50 lat. Ważne, żeby miał dość obwisłą mosznę mam słabość do dojrzałych facetów poza tym lubię duże wytryski | |
| |
 |
nicefeet Dołączył: 17 Maj 2022 Posty: 6 Skąd: Kraków | Wysłany: Wto 17 Maj, 2022 |
|
| Trójkącik xd Koedukacyjny, płci dowolne, ale nie tylko jedna | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 381 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 18 Maj, 2022 |
|
| 1. Ja + 2 kobiety brunetka w czarnej koronkowej bieliźnie i blondynka w białej, zgrabne z normalnymi piersiami (nie za duże nie za małe), kształtnymi tyłeczkami, i wypróbować wszystkiego co możliwe z nimi, spędzić cały dzień i noc a potem obudzić się obok nich
2. Ja jako młody chłopczyk i starsza parę lat starsza dziewczyna, która mnie wprowadza do świata seksu i niesamowicie jest na mnie napalona ^^
3. Ja jako ten zły i grzeczna dziewczynka nad którą się wyżywam (oczywiście w tym samym wieku, nie mówię o pedofilii).
4. Publiczne miejsca: przebieralnia, łąka, plaża itp.
5. Gorąca szczupła brunetka z brązowymi oczami, gdzie ja leże na łóżku a ona zaczyna robić streaptease i dzikim wzrokiem się do mnie zbliża i robi mi dobrze.
Jak przyjdzie mi jakaś nowa to się podzielę ;p | |
| |
 |
Ilikebanana Dołączył: 08 Cze 2021 Posty: 37 Skąd: Mazowsze | Wysłany: Sro 18 Maj, 2022 |
|
| Mi się marzy, żeby jakiejś pani zafundować podwójną penetrację. Ja + jakiś gość też dość hojnie obdarzony.
A drugie marzenie to seks w większej grupie, kilku facetów i kilka kobiet chętnych do spróbowania wszystkiego | |
| |
 |
michalza 
Dołączył: 11 Cze 2020 Posty: 281 Skąd: Poznań | Wysłany: Wczoraj 10:11 |
|
| Ilikebanana napisał/a: | Mi się marzy, żeby jakiejś pani zafundować podwójną penetrację. Ja + jakiś gość też dość hojnie obdarzony.
A drugie marzenie to seks w większej grupie, kilku facetów i kilka kobiet chętnych do spróbowania wszystkiego |
Możesz wybrać się do klubu swingersów, chociaż słyszałem, ze możę być tam problem z kobietami | |
| |
 |
|