Mokry problem po masturbacji |
Autor | Wiadomość |
faper98 Wiek: 26 Dołączył: 12 Gru 2016 Posty: 6 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 22 Lut, 2021 Mokry problem po masturbacji |
|
| Cześć wszystkim
Mam takie pytanko
Czy to normalne, że po masturbacji i wytrysku przez jakiś czas po zabawie wypływa jeszcze sperma z penisa?
Jeżeli nie to co zrobić aby temu zapobiec.
Nie powiem irytuje mnie że po fajnej zabawie muszę jeszcze myśleć żeby włożyć chusteczkę w gacie żeby ich nie ubrudzić | |
| |
 |
Majkel1278 Wiek: 36 Dołączył: 24 Gru 2020 Posty: 47 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 23 Lut, 2021 |
|
| Tak, to normalne | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 23 Lut, 2021 Re: Mokry problem po masturbacji |
|
| faper98 napisał/a: | Cześć wszystkim
Mam takie pytanko
Czy to normalne, że po masturbacji i wytrysku przez jakiś czas po zabawie wypływa jeszcze sperma z penisa?
Jeżeli nie to co zrobić aby temu zapobiec.
Nie powiem irytuje mnie że po fajnej zabawie muszę jeszcze myśleć żeby włożyć chusteczkę w gacie żeby ich nie ubrudzić |
Kanały nasienne mają swoją długość. Część ejakulatu pozostaje w kanałach nasiennych i dosłownie wypływa po opadnieciu penisa.
Idz sie wysikac i po sprawie - nic nie wycieknie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 03 Mar, 2021 |
|
| Norma, może przez jakiś czas coś wyciekać. Czasami wycieka więcej, czasami mniej Ale tego raczej nie przeskoczysz.
Tak jak oleg pisze mozesz się wysikać jeśli Ci się chce, wtedy powinno przestać. | |
| |
 |
|