| Hiszpan | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | betor   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 06 Lis, 2020   Hiszpan |   
 |                                              | 
 |                                              | Moja dziewczyna w ostatnich dniach zamiast loda, zaczęła robić mi hiszpana. Nie ma nic w tym dziwnego, oprózz tego, że nagle zacząłem mieć 3 razy bardziej obfite wytryski i dużo intensywniejsze orgazmy. 

Rzecz jasna przed samą zabawą używamy żelów durex, żeby był dobry poślizg.

Nie wiedziałem, że zwalenie konia cyckami jest tak zajebiste
   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | redman32   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 06 Lis, 2020 |   
 |                                              | a jaki ma rozmiar stanika? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Truwonder92   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 07 Lis, 2020 |   
 |                                              | Uwielbiam jak dziewczyna robi mi dobrze piersiami   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | toton   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 09 Lis, 2020 |   
 |                                              | Istotną sprawą jest to, że kobieta musi mieć odpowiedni rozmiar biustu. 
 Ogółem fajna sprawa. Kiedyś miałem często. I potwierdzam, że to jara faceta.

Piersi z reguły są miękkie. Więc bardziej dogadzają małemu. Inne poczucie dotyku.

Od siebie dodam, że można połączyć dwa w jednym. Hiszpan i jednocześnie lodzik. Trochę nie wygodna pozycja dla kobiety, ale podwójne przyjemności.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | dkbb   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 12 Lis, 2020 |   
 |                                              | Dlatego dechy dla mnie odpadają na dzień dobry, twarz może być średnia i reszta ciała też ale cyc musi być konkretny |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 13 Lis, 2020 |   
 |                                              | Czyli jakiej wielkości? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Truwonder92   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 13 Lis, 2020 |   
 |                                              | Pierwsza dziewczyna, z którą tak się bawiłem, miała małe piersi. Miseczka A. Tymczasem bdb ją wspominam i totalnie dawała radę   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | onesa   onesa

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 16 Lis, 2020 |   
 |                                              | Ale czy przypadkiem seks hiszpański nie daje mniejszych doznań niż tradycyjna penetracja? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | DJM89   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 16 Lis, 2020 |   
 |                                              | Moje jedyne doświadczenie w hiszpanie to dziewczyna z biustem c85 i wersja gdy ona leży ze ściśniętymi piersiami, a ja okrakiem nad nią. Bez rewelacji. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | michalza   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 17 Lis, 2020 |   
 |                                              | Jak dla mnie przereklamowane. 
 Cyce nie mają "ścisku"
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |