Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji???
Autor Wiadomość
loczek92 

Wysłany: Nie 11 Paź, 2009   

potacie napisał/a:
ja przyłapałem kiedyś ojca :) siedział sobie w łazience na kiblu i sobie trzepał :)
ja cie smole, i co powiedział :D ja raz na biwaku kumpla przyłapałem, na początku był troche zpeszony, potem zapytał sie czy chce sie przyłączyć, byłem wtedy jeszcze dzieciak(wtedy miałem 13 lat, teraz mam 17 z groszami) i jakoś nie kręciły mnie wspólne zabawy (a teraz czemu by nie:D).

Malvolio 

Wysłany: Czw 14 Sty, 2010   Re: Czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji???

Vassil napisał/a:
Cześć!!!
Mam pytanie czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji. Jeśli tak to gdzie i wjakiej sytuacji i jak zareagowały obie strony???

Ja nakryłem raz kumpla na obozie. Idąc ścieżką w lesie zobaczyłem go z pewnej odległości. W pierwszej chwili myślałem, że poszedł zrobić siku więc zatrzymałem na ścieżce żeby mógł spokojnie skończyć. Ale kiedy minęła minuta lub więcej uświadomiłem sobie, że kumpel wali konia a nie sika zwłaszcza, że zachowywał się dość głośno :) . Chciałem się wycofać dyskretnie ale pechowo potknąłem się o jakąś gałąź, która złamała się z głośnym trzaskiem. Kumpel spłoszył się i wyszedł z krzaków czerwony jak burak. Było mi głupio i myślałem, że będzie wściekły ale on był tylko speszony i to jeszcze bardziej niż ja. Poprosił mnie żebym nikomu nie mówił co widziałem bo kumple z namiotu by się z niego śmiali. Oczywiście, że mu to obiecałem i żeby do reszty go uspokoić powiedziałem, że przyszedłem w to miejsce z takim samym zamiarem jak on (nie była to prawda, ale jak go zobaczyłem walącego to mnie też się zachciało... :wink: )! Kumpel uśmiechnął się i już uspokojony zaproponował nieoczekiwanie "No to może jak już tu jesteśmy to zrobimy to po cośmy przyszli?" :lol: . "Ale obiecaj, że nie będziesz patrzyć bo się wstydzę :oops: " - dodał prędko ucinając (niestety) wątpliwości co do tego, czy chce abyśmy to zrobili razem czy każdy sobie i na osobności. Tak więc zagłębiliśmy się w krzaki - ja po jednej on po drugiej stronie ścieżki - i ręce po chwili poszły w ruch! :D

PGNIGE 

Wysłany: Nie 28 Lut, 2010   

Ja tez nakryłem kumpla.
W akademiku miałem tą przyjemność, że spałem na tzw"piętrowce" ale nie u góry tylko na dole. Pewnej nocy obudziłem się i słyszę jak piętrówka się trzęsie i to coraz szybciej i na dodatek skrzypi. Nagle, Paweł szczytował spuścił się na prześcieradło, następnie zeskoczył i udał się do kibla. Kiedy przyszedł z łazienki ja siedziałem na łóżku i do Pawła powiedziałem "Kur.. jak te piętrówki trzęsą". Paweł pokiwał głową i zaczął się śmiać.
To były czasy.... :P

penis.com.pl
masturbator
xselix 

Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010   

ja nakryłem ojca.
wszedłem do łazienki, a nie wiedziałem, że jest tam mój ojciec.
akurat się rozbierał bo chyba chciał się wykąpać.
i sterczał mu penis

Master1989 

Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010   

No proszę fajny ojciec, tylko dziwne ze onanizował się wiedząc że jesteś obok

Boski89 

Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010   

Ja nakryłem swoich (obydwóch) braci.

Master1989 

Wysłany: Sob 01 Maj, 2010   

@Boski89 ciekawe jakie to uczucie wywołuje się u osoby nakrywanej:D

Boski89 

Wysłany: Sob 01 Maj, 2010   

Parę razy zwaliłem z kuzynem... :D :D Ale on ma ciało... :mrgreen:

alan 

Wysłany: Sro 11 Sie, 2010   

No to i ja opowiem. Byłem na wakacjach na podkrakowskiej wsi w gospodarstwie turystycznym. W tym gospodarstwie była fajna dziewczyna na którą miałem ochotę. Nie wiedziałem jednak jak do niej zagadac bo wydawało mi się że ona gustuje w zupełnie innych typach. Kiedyś przemogłem się, pogadałem z nią i zaprosiłem na spacerek do pobliskiego lasku nad strumyk. Wogóle seks nie był mi w głowie bo tylko chciałem przygotować grunt i myslałem że kilka dni to potrwa. Szliśmy laskiem i wyszliśmy na polanę nad rzeczką. Tam pasły sie krowy i przy jednej z nich stał facet który marszczył :shock: :shock: :shock: Dziewczyna była w szoku, ja też skryliśmy sie za drzewo. Po chwili facet przestał na moment marszczyć, wskoczył na wiadro i zaczął rżnąć krowę :shock: :shock: :shock: . Ze strachu mało sie nie zesraliśmy. Uciekaliśmy jak dwa gniade w jednym dyszlu. Najgorsze że przez ten numer omijaliśmy sie z tą dziewczyną z daleka i z seksu były nici. Do teraz mam przed oczami ten obraz, masakra!

andrzejgadarr 

Wysłany: Sro 11 Sie, 2010   

Haha. Tych historii o chłopie wskakującym na wiadro i ruchającym krowę to juz wiele słyszałem :)

sami 

Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010   

Boski89 zamieść jakąś fotkę swojego kuzyna

sirtech 

Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010   

sami napisał/a:
Boski89 zamieść jakąś fotkę swojego kuzyna

nie daj się prosić, daj te fotki

Boski89 

Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010   

sirtech napisał/a:
sami napisał/a: