| Czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji??? |
| Autor | Wiadomość |
loczek92 Wiek: 33 Dołączył: 05 Sty 2009 Posty: 2 Skąd: DG | Wysłany: Nie 11 Paź, 2009 |
|
| | potacie napisał/a: | ja przyłapałem kiedyś ojca siedział sobie w łazience na kiblu i sobie trzepał | ja cie smole, i co powiedział ja raz na biwaku kumpla przyłapałem, na początku był troche zpeszony, potem zapytał sie czy chce sie przyłączyć, byłem wtedy jeszcze dzieciak(wtedy miałem 13 lat, teraz mam 17 z groszami) i jakoś nie kręciły mnie wspólne zabawy (a teraz czemu by nie:D). | |
| |
 |
Malvolio Dołączył: 20 Lis 2008 Posty: 26 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 14 Sty, 2010 Re: Czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji??? |
|
| | Vassil napisał/a: | Cześć!!!
Mam pytanie czy nakryliście kiedyś kogoś na masturbacji. Jeśli tak to gdzie i wjakiej sytuacji i jak zareagowały obie strony??? |
Ja nakryłem raz kumpla na obozie. Idąc ścieżką w lesie zobaczyłem go z pewnej odległości. W pierwszej chwili myślałem, że poszedł zrobić siku więc zatrzymałem na ścieżce żeby mógł spokojnie skończyć. Ale kiedy minęła minuta lub więcej uświadomiłem sobie, że kumpel wali konia a nie sika zwłaszcza, że zachowywał się dość głośno . Chciałem się wycofać dyskretnie ale pechowo potknąłem się o jakąś gałąź, która złamała się z głośnym trzaskiem. Kumpel spłoszył się i wyszedł z krzaków czerwony jak burak. Było mi głupio i myślałem, że będzie wściekły ale on był tylko speszony i to jeszcze bardziej niż ja. Poprosił mnie żebym nikomu nie mówił co widziałem bo kumple z namiotu by się z niego śmiali. Oczywiście, że mu to obiecałem i żeby do reszty go uspokoić powiedziałem, że przyszedłem w to miejsce z takim samym zamiarem jak on (nie była to prawda, ale jak go zobaczyłem walącego to mnie też się zachciało... )! Kumpel uśmiechnął się i już uspokojony zaproponował nieoczekiwanie "No to może jak już tu jesteśmy to zrobimy to po cośmy przyszli?" . "Ale obiecaj, że nie będziesz patrzyć bo się wstydzę " - dodał prędko ucinając (niestety) wątpliwości co do tego, czy chce abyśmy to zrobili razem czy każdy sobie i na osobności. Tak więc zagłębiliśmy się w krzaki - ja po jednej on po drugiej stronie ścieżki - i ręce po chwili poszły w ruch! | |
| |
 |
PGNIGE Wiek: 44 Dołączył: 30 Gru 2009 Posty: 5 Skąd: Beskid | Wysłany: Nie 28 Lut, 2010 |
|
| Ja tez nakryłem kumpla.
W akademiku miałem tą przyjemność, że spałem na tzw"piętrowce" ale nie u góry tylko na dole. Pewnej nocy obudziłem się i słyszę jak piętrówka się trzęsie i to coraz szybciej i na dodatek skrzypi. Nagle, Paweł szczytował spuścił się na prześcieradło, następnie zeskoczył i udał się do kibla. Kiedy przyszedł z łazienki ja siedziałem na łóżku i do Pawła powiedziałem "Kur.. jak te piętrówki trzęsą". Paweł pokiwał głową i zaczął się śmiać.
To były czasy.... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
xselix Dołączył: 11 Kwi 2009 Posty: 68 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010 |
|
| ja nakryłem ojca.
wszedłem do łazienki, a nie wiedziałem, że jest tam mój ojciec.
akurat się rozbierał bo chyba chciał się wykąpać.
i sterczał mu penis | _________________ Piszcie do mnie do wiadomości prywatnych. Na wszystkie pytania chętnie odpowiem i z każdym porozmawiam | | | |
| |
 |
Master1989 
Dołączył: 15 Gru 2009 Posty: 128 Skąd: Kalisz | Wysłany: Czw 29 Kwi, 2010 |
|
| | No proszę fajny ojciec, tylko dziwne ze onanizował się wiedząc że jesteś obok | |
| |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Pią 30 Kwi, 2010 |
|
| | Ja nakryłem swoich (obydwóch) braci. | |
| |
 |
Master1989 
Dołączył: 15 Gru 2009 Posty: 128 Skąd: Kalisz | Wysłany: Sob 01 Maj, 2010 |
|
| | @Boski89 ciekawe jakie to uczucie wywołuje się u osoby nakrywanej:D | |
| |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Sob 01 Maj, 2010 |
|
| Parę razy zwaliłem z kuzynem... :D Ale on ma ciało... | |
| |
 |
alan Dołączył: 28 Sty 2010 Posty: 111 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 11 Sie, 2010 |
|
| No to i ja opowiem. Byłem na wakacjach na podkrakowskiej wsi w gospodarstwie turystycznym. W tym gospodarstwie była fajna dziewczyna na którą miałem ochotę. Nie wiedziałem jednak jak do niej zagadac bo wydawało mi się że ona gustuje w zupełnie innych typach. Kiedyś przemogłem się, pogadałem z nią i zaprosiłem na spacerek do pobliskiego lasku nad strumyk. Wogóle seks nie był mi w głowie bo tylko chciałem przygotować grunt i myslałem że kilka dni to potrwa. Szliśmy laskiem i wyszliśmy na polanę nad rzeczką. Tam pasły sie krowy i przy jednej z nich stał facet który marszczył Dziewczyna była w szoku, ja też skryliśmy sie za drzewo. Po chwili facet przestał na moment marszczyć, wskoczył na wiadro i zaczął rżnąć krowę . Ze strachu mało sie nie zesraliśmy. Uciekaliśmy jak dwa gniade w jednym dyszlu. Najgorsze że przez ten numer omijaliśmy sie z tą dziewczyną z daleka i z seksu były nici. Do teraz mam przed oczami ten obraz, masakra! | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sro 11 Sie, 2010 |
|
| Haha. Tych historii o chłopie wskakującym na wiadro i ruchającym krowę to juz wiele słyszałem | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
sami Wiek: 45 Dołączył: 20 Wrz 2007 Posty: 1 Skąd: lodz | Wysłany: Sob 04 Wrz, 2010 |
|
| | Boski89 zamieść jakąś fotkę swojego kuzyna | |
| |
 |
sirtech 
Wiek: 30 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: warszawa | Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010 |
|
| | sami napisał/a: | | Boski89 zamieść jakąś fotkę swojego kuzyna |
nie daj się prosić, daj te fotki | |
| |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 |
|
| | sirtech napisał/a: | | sami napisał/a: | | Boski89 zamieść jakąś fotkę swojego kuzyna |
nie daj się prosić, daj te fotki |
Nie mam skanera | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Luks 
Wiek: 41 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 232 Skąd: WROCŁAW | Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 |
|
| albo kuzyna | |
| |
 |
sirtech 
Wiek: 30 Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 49 Skąd: warszawa | Wysłany: Czw 09 Wrz, 2010 |
|
| | Boski89 napisał/a: | | sirtech napisał/a: | | sami napisał/a: | | Boski89 zamieść jakąś fotkę swojego kuzyna |
nie daj się prosić, daj te fotki |
Nie mam skanera |
Taki obciach. | |
| |
 |
| |