Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jak zaczeliście się masturbować??
Autor Wiadomość
Penekk 

Wysłany: Nie 27 Paź, 2024   

U mnie wytryski zaczeły się od polucji. Pierwszy wytrysk nie przez sen był niezapomniany. Byłem sam w domu, podziwiałem penisa jak stoi i postanowiłem go polewać ciepłą wodą z prysznica. Po jakimś czasie nagle dostałem orgazmu i poleciało sporo spermy. Od tamtego czasu zacząłem się tak zabawiać regularnie, najpierw też pod strumieniem wody, a później ręką.

dkbb 

Wysłany: Pon 28 Paź, 2024   

U mnie to było 13 lat w Sylwestra wcześniej probowałem coś robić ale nie dochodziłem bo lekko bolało i się bałem co będzie jak pociągnę to dalej. W Sylwka jednak były jakies 'ambitne' programy na Polsacie i postanowiłem zaryzykować. Zrobiłem to w łazience i nigdy chyba nie byłem tak bardzo zdiwiony jak wtedy gdy zobaczyłem swój wytrysk

toton 

Wysłany: Wto 29 Paź, 2024   

Ancymon napisał/a:
toton, napisz coś więcej: jaka to była technika, kto ci kazał przestać i co to były za fantazje ;)

ocieranie się o koc i łożko

penis.com.pl
tabletki penilarge
Ancymon 

Wysłany: Wto 05 Lis, 2024   

dkbb napisał/a:
'ambitne' programy na Polsacie

Hehe, faktycznie były tam bardzo 'ambitne' programy :mrgreen:

Tobik95 

Wysłany: Pon 02 Gru, 2024   

Pamietam jak mialem okolo 9 lat jak i zaczelem sie ocierac o poduszke. Wtedy chyban nie wiedzialem co robie. W tym samym wieku, bylem u kolegi i pamietam jak sobie, w zartach lapalismy sobie za siusiaki przez dresy. Po kilku razach sobie zeczelismy bardziej masowac przez spodenki. Bo to dla nas fajne uczucie bylo. Wtedy nie pokazalismy sobie siusiaka, a kontakt sie urwal. W wieku ok 10 lat robilem to sobie reka, ale mialem suche orgazmy. Pozniej w wieku 11, 12(?) lat mialem moj perwszy wytryki, i w ogole sie tego nie spodziewalem i nie wiedzialem co to jest :lol:

Odpowiedz do tematu