Jak zaczeliście się masturbować?? |
Autor | Wiadomość |
Penekk Dołączył: 27 Paź 2024 Posty: 4 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 27 Paź, 2024 |
|
| U mnie wytryski zaczeły się od polucji. Pierwszy wytrysk nie przez sen był niezapomniany. Byłem sam w domu, podziwiałem penisa jak stoi i postanowiłem go polewać ciepłą wodą z prysznica. Po jakimś czasie nagle dostałem orgazmu i poleciało sporo spermy. Od tamtego czasu zacząłem się tak zabawiać regularnie, najpierw też pod strumieniem wody, a później ręką. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 532 Skąd: Toruń | Wysłany: Pon 28 Paź, 2024 |
|
| U mnie to było 13 lat w Sylwestra wcześniej probowałem coś robić ale nie dochodziłem bo lekko bolało i się bałem co będzie jak pociągnę to dalej. W Sylwka jednak były jakies 'ambitne' programy na Polsacie i postanowiłem zaryzykować. Zrobiłem to w łazience i nigdy chyba nie byłem tak bardzo zdiwiony jak wtedy gdy zobaczyłem swój wytrysk | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 29 Paź, 2024 |
|
| Ancymon napisał/a: | toton, napisz coś więcej: jaka to była technika, kto ci kazał przestać i co to były za fantazje |
ocieranie się o koc i łożko | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Wto 05 Lis, 2024 |
|
| dkbb napisał/a: | 'ambitne' programy na Polsacie |
Hehe, faktycznie były tam bardzo 'ambitne' programy | |
| |
 |
Tobik95 Wiek: 30 Dołączył: 27 Lis 2024 Posty: 20 Skąd: Dortmund | Wysłany: Pon 02 Gru, 2024 |
|
| Pamietam jak mialem okolo 9 lat jak i zaczelem sie ocierac o poduszke. Wtedy chyban nie wiedzialem co robie. W tym samym wieku, bylem u kolegi i pamietam jak sobie, w zartach lapalismy sobie za siusiaki przez dresy. Po kilku razach sobie zeczelismy bardziej masowac przez spodenki. Bo to dla nas fajne uczucie bylo. Wtedy nie pokazalismy sobie siusiaka, a kontakt sie urwal. W wieku ok 10 lat robilem to sobie reka, ale mialem suche orgazmy. Pozniej w wieku 11, 12(?) lat mialem moj perwszy wytryki, i w ogole sie tego nie spodziewalem i nie wiedzialem co to jest | |
| |
 |
|