Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     W slipkach... (!?)
Autor Wiadomość
randy 

Wysłany: Czw 21 Maj, 2009   

konsi52 napisał/a:
hehe ;P Ale kobiety nie są wzrokowcami ;D xD co do "wyeksponowania" ;D

No tak. Tylko ile już się postów pojawiało typu: "Mam 15 lat, 18 cm. Czy to nie za mało?". Albo "Mam 22 cm. Jak powiększyć?".
Prawda jest taka, że niektórzy faceci wmawiają sobie, że jak w gaciach nie ma porządnej pompki od roweru to żadna dziewczyna na nich nie spojrzy. Podobnie zresztą jak część kobiet z piersiami: minimum dwa arbuzy w staniku, bo jak nie, to choćby nie wiem jak ładna była i tak będzie sfrustrowana, że biustonosz nosi numer mniejszy od Pameli Anderson.

Luks 

ja mam przeciętny rozmiar ( 15 cm) i nie muszę sie tego ani wstydzić ani ukrywać , większy nie będzie - choć nie ukrywam że podobają mi sie duże penisy , napewno większośc z nas by chciała mieć jeszcze dodatkowe 2-3 cm ale nie ma co robić z tego powodu tragedii , z tym jak z innymi rzeczami np z pensją , jedni zarabiają 2 tyś inni 20 tyś .

Boss 

Jak można w ten sposób wyeksponować kutasa? Przecież w ten sposób ta 'górka' w gaciach się zmniejsza i tyle. ;p

[ Dodano: Czw 21 Maj, 2009 ]
Luks: ja tam bym nie chciał więcej... Nie wyobrażam sobie tego. -.- ;p

penis.com.pl
viamax
Luks 

no to widocznie masz tyle żę Ci więcej nie trzeba , :twisted:

aj2 

Boss napisał/a:
A to ma jakieś plusy te noszenie do góry?

jak stanie to nie przeszkadza. Jak bym miał w duł to by mi się podniósł do góry.

Shnitzel 

Wysłany: Nie 26 Lip, 2009   

Zawsze do góry - powód jest prosty - sam sie wysuwa i układa do góry lub w bok, poza tym jak by stanął to strasznie sie rozciąga skóra i to boli.

kacperro
[Usunięty]

Wysłany: Pon 27 Lip, 2009   

Ja preferuję do dołu. :D
Trzymając małego w gaciach do góry dziwnie się czuję, jakoś niewygodnie. A po za tym podczas erekcji, żołądź 'ślimaczy się' i wtedy brudzi podbrzusze.
To moja sugestia :) :D

Shnitzel 

kacperro napisał/a:
Ja preferuję do dołu.

chciałbym to zobaczyć ponieważ ja nie mogę sobie wyobrazić trzymania do dołu i to jeszcze w czasie erekcji.

Barque 

kacperro napisał/a:
A po za tym podczas erekcji, żołądź 'ślimaczy się' i wtedy brudzi podbrzusze.

Ale nie wszystkim, u mnie na szczęście nie występuje zjawisko wydzielania śluzu, nawet przy dużym podnieceniu jest suchy.

Ale też noszę do dołu, gdyż po pierwsze do góry mi niewygodnie, poza tym gdybym dostał wzwodu penis zwyczajnie wyszedł by mi z majek i spodni, odsłaniając przy tym główkę - a tak się składa ze jak mi stanie to prawie do pępka sięga. Jak jest do dołu to się co najwyżej napręży, ale slipki go przytrzymają.

Shnitzel 

Czyżby to zależało od długości? bo skoro tak piszesz ze ąz by wyszedł przez spodnie...
Mi automatycznie sam się do góry ustawia.

Barque 

Wydaje mi się że od przyzwyczajenia po prostu. Choć długość tu może mieć znaczenie również. Podejrzewam że krótsze penisy mogą się same ustawiać do góry, bo im łatwiej niż dłuższym, z racji prawa grawitacji.

Shnitzel 

Moim zdaniem to tez dlatego ze jak podciągasz bokserki do góry t automatycznie sie do góry ustawia ale nie przyszło mi do głowy grzebać w gaciach by penisa ustawiać - bo i tak penie inaczej się sam ułoży.

Boss 

Wysłany: Wto 28 Lip, 2009   

Ludzie, w bokserkach nie da sie do góry-przemieszcza się strasznie. ;p. I popieram kolege- wyleciałby mi z gaci jakby był do góry. ;]

penis.com.pl
penilarge krem
Shnitzel 

Wysłany: Wto 28 Lip, 2009   

Cytat:
w bokserkach nie da sie do góry

W worku (bardzo luźnych bokserach) to penie i tak ale nie wiem jak można zakładać luźne bokserki pod dżinsy - to sie wszystko zwija i zaciąga a i tak spodnie pionują w górę pałkę.
Moim zdaniem pałka w nogawce jest bardziej widoczna niż równolegle do linii rozporka.
Natomiast w innej bieliźnie nie ma jak wypaść.

Boss 

Wysłany: Sro 29 Lip, 2009   

Mi chodzi o to, że nawet w ciasnych bokserkach penis ma możliwość jakiś tam ruchów. Więc jeśli ustawisz go do góry to i tak sie przemieści wdól. xD

O luźnch bokserkach się nie wypowiem w ogóle. xD

Odpowiedz do tematu