smak spermy |
Autor | Wiadomość |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 22 Wrz, 2007 |
|
| Hmm przyznam sie że próbowałem ale jakoś nie moge sie przemóc, a poza tym jakoś mnie to nie kręci. | |
| |
 |
Piotrek5x Dołączył: 24 Sie 2007 Posty: 3 Skąd: Świebodzin | Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 |
|
| A ja to zanim się wypowiem na jakiś temat to muszę tego spróbować, jest akurat tak i w tym przypadku, nie spróbuje= nie wiem. Spróbowalem i... jakbym jak gesty jogurt | |
| |
 |
siwy85 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 3 Skąd: krosno | Wysłany: Sro 31 Paź, 2007 |
|
| mnie nie specjalnie smakowała zawsze ma taki lekko mdło-gorzki smak... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Julcio 
Wiek: 45 Dołączył: 18 Maj 2007 Posty: 201 Skąd: UK | Wysłany: Sro 31 Paź, 2007 |
|
| mi czasem zdarza się że smakuję swoją spermę. Ostatnio skończyłem na piersiach mojej żony i potem pieściłem ją językiem i chcąc nie chcąc natrafiłem na moją spermę. Tak samo jak kończę w mojej partnerce to potem lubię ją pieścić i smakować w tym co tam się znajduje.
Mi jakoś sperma moja smakuje, czy to sama czy w połączeniu z płynami jakie są produkowane w pochwie. | _________________ Julcio pozdrawia | |
| |
 |
eeernest Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 27 Lis, 2007 |
|
| Jeśli chcecie, żeby kobieta połykała, albo chociaż brała spermę do buzi, to czemu sami się jej brzydzicie ? | |
| |
 |
Deadbringer Dołączył: 23 Lis 2007 Posty: 5 Skąd: stąd | Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 |
|
| gorzka
raz spróbowałem z ciekawości...nigdy więcej. | |
| |
 |
eeernest Dołączył: 24 Lis 2007 Posty: 40 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 02 Gru, 2007 |
|
| To zależy co wcześniej jadłeś...
Moja dziewczyna nigdy nie narzeka na smak, jak wpierniczam jogurciki owocowe | |
| |
 |
madrat Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 10 Skąd: LJA | Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 |
|
| a ja spróbowałem i mi smakowała jak ciepłe lekko ugotowane mleko:) tylko że piwko jedno wypiłem i mi się potem leciutko gorzkie zrobiło ale to pewnie przez niesmak po piwie. Nie haftnołem i nie zaprzeczam że drugi raz bym spróbował Normalnie z moją spermą jest ok:) | |
| |
 |
lolek17 Dołączył: 14 Maj 2006 Posty: 39 | Wysłany: Pią 21 Gru, 2007 |
|
| hm..... spróbowałem... blee.. juz nigdy moze nie tyle co nie smakowało czy coś w tym stylu, tylko sam fakt ze to spróbowałem mnie odrzuca | |
| |
 |
Momochi Zabuza 
Wiek: 31 Dołączył: 22 Sty 2008 Posty: 10 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 25 Sty, 2008 |
|
| Kiedyś jak marszczyłem pingwina, to zapragnąłem sprawdzić jak smakuje sperma. Spusciłem się w usta;/ ;] Taka słodkawa/gorzkawa . Nie umiem określic ;] | |
| |
 |
PinkRose Dołączyła: 24 Sty 2008 Posty: 52 Skąd: buch | Wysłany: Pią 25 Sty, 2008 |
|
| hmm.. na tym forum to się po prostu czuję jakbym ze swoimi dewiacjami nie była osamotniona =D mmm mniam.
Panowie - kawa i czosnek pogarszają smak, to drugie w nadmiarze może doprowadzić partnerkę do naprawdę dużego grymasu...
Ananas - świeży albo sok - po nim się robi słodziutka ;P | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sob 26 Sty, 2008 |
|
| pawlisko , jestem pełen podziwu dla Twoich upodobań
p.s. DLA WSZYSTKICH
polecam ananasy w puszce wchłonięte wraz z tym okropnie słodkim sokiem
DZIAŁA!!! | |
| |
 |
Baal Numez Wiek: 33 Dołączył: 25 Sty 2008 Posty: 17 Skąd: się biorą dzieci? | Wysłany: Pon 28 Sty, 2008 |
|
| Ja nie próbowałem spermy, ale dla dobra nauki ;d spróbuję - dziś wieczorem xd | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
filipeczek Wiek: 37 Dołączył: 03 Mar 2012 Posty: 39 Skąd: Iława | Wysłany: Pon 05 Mar, 2012 |
|
| Ja próbowałem swojej spermy i nie bardzo mi smakowała, ale jak spróbowałem spermy kolegi, podczas wiadomych czynności smak był o niebo lepszy. Ogólnie smakuje mi czyjaś sperma, za swoją nie przepadam, może dlatego, że wiąże się to z robieniem przyjemności drugiej osobie i dlatego może mi smakuje . No nie żebym uwielbiał hehe, ale smak ok i mnie nie obrzydza, a moja sperma mnie obrzydza troszkę heh. | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Wto 06 Mar, 2012 |
|
| filipeczek, pewnie jak lykaleś spermę kolego to byleś bardziej podniecony i stąd masz wrażenie , że kolegi sperma lepiej smakuje | |
| |
 |
|