zagięcie prącia |
Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 12 Lis, 2006 odp |
|
| Powinieneś chyba wstawic fotke na wprost od boku słabo widać | |
| |
 |
krzysiosław Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 19 | Wysłany: Pon 13 Lis, 2006 |
|
| No chłopaki pocieszyliscie mnie mnie mnie i to bardzo! Mój podczas wzwodu skierowany jest ku górze z jakieś 20-30 stopni i co prawda nie robiłem tego ale wydaje mi się że to nie przeszkadzało w uprawianiu sexu. Co o tym myślicie? | |
| |
 |
ZygZok Dołączył: 15 Sie 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 14 Lis, 2006 |
|
| @mister102
Ja też mam coś takiego jak na twoim zdjęciu moze nawet ciut bardziej skrzywiony :/ Próbowałes go już może w boju ?? można się normalnie ruchać czy niebardzo ?? pytanie do wszystkich w jakiej pozycji jest najlepiej z takim skrzywieniem w dół ?? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mister102 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 40 | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 |
|
| W boju go jeszce nie prubowałem.Narazie tylko w oralu ale na poczatku mysle ze ona byla lekko zdzwiona i sobie pomyslała "ale dziwny co to wogóle jest pierwszy raz takiego widze" ale poszło normlanie. | |
| |
 |
ZygZok Dołączył: 15 Sie 2006 Posty: 3 | Wysłany: Sro 15 Lis, 2006 |
|
| No dzieki troche mnie pocieszyłes ciekawe czy napisze ktoś jaka pozycja jest najlepsza do seksu z takim rodzajem skrzywienia bo moim zdaniem "na jeźdźca" czy inne fiki miki raczej odpadają jedynie klasyczna :/ mam to zamiar niedługo sprawdzić i mam nadzieje że wejdzie normalnie i nic ją nie będzie bolało... | |
| |
 |
PO Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 13 | Wysłany: Wto 05 Gru, 2006 |
|
| krzysiosław
No pewnie, że w seksie to nie przeszkadza. | _________________ Roger | |
| |
 |
|
| mister102
nie masz się czym martwić, takie skrzywienie to nic. kochanie sie z panną będzie fajne | _________________ Roger | |
| |
 |
|
| ZygZok
Spróbuj od tylca jest świetnie, i klasyczna. | _________________ Roger | |
| |
 |
savko Dołączył: 13 Gru 2006 Posty: 3 Skąd: Gorzów Wlkp. | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| kurcze jestem nowy i też mam coś w tym stylu że penis w stanie wzwodu jest skierowany do dołu a nie w góre. A do jakiego lekarz trzeba sie z tym udać? | |
| |
 |
savko Dołączył: 13 Gru 2006 Posty: 3 Skąd: Gorzów Wlkp. | Wysłany: Sro 13 Gru, 2006 |
|
| ZygZog
Co do pozycji "na jeźdźca" to owszem da sie ale może być nie wygodnie. Przynajmniej mie nie było jak mnie "ujeżdrzała" . Trzeba uważać bo może zaboleć jek sie będzie to robic za szybko a przpadkiem wyskoczy | |
| |
 |
savko Dołączył: 13 Gru 2006 Posty: 3 Skąd: Gorzów Wlkp. | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 |
|
| Do jakiego lekarza trzeba sie z tym udać? Chodzi mi o niewłaściwe zagięcie penisa w czasie wzwodu. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 15 Gru, 2006 |
|
| Do urologa lub do chirurga urologa , a do prostowania takich wad służy urządzenie PM . | |
| |
 |
ola108 Dołączył: 04 Sty 2007 Posty: 2 | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 |
|
| Witam,
zajrzałam na forum ponieważ mój chłopak ostatnio zapytał mnie czy uważam to za narmalne, czy mi nie przeszkadza, że jego penis jest zagięty w dół.
Zdziwiłam sie tym pytaniem, bo samej nie przyszo mi to do głowy, tym bardziej, że jesteśmy razem od pół roku i wszystko jest super. Ale on zdawał się być tym trochę zaniepokojony - cóż mi nie przeszkadza, ale nie wiedziałam "czy to jest normalne" więc postanowiłam sprawdzić.
Po lekturze waszego forum okazuje się że wielu mężczyzn jest tak zbudowanych i nie jest to nic nadzwyczajnego. W zamian za rozwianie naszych wątpliwości, chciałam powiedzieć tym z Was, którzy się martwią, że absolutnie nie przeszkadza to w żaden sposób w seksie.
W pierwszej chwili można się troszkę zdziwić, że wygląda nieco inaczej niż tzw. standart, ale w praktyce spisuje się świetnie.
Jedyną pozycją która nie jest w 100% wygodna ( ale w sumie jest ok.) to pozycja na jeźdzca, ale totalnie rekompensują to doznania jakie dają wszystkie pozycje kiedy partner jest z tyłu - przy prostym penisie nie jest aż tak fajnie. Więc głowy do góry, zupełnie nie macie się czym martwić.
Mam nadzieję że nie odbierzecie tego jako wtrącanie się w męskie sprawy i że może chcielibyście wiedzieć, jak to wygląda z punktu widzenia kobiety.
Pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 odp |
|
| Bardzo dziękujemy :* | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 |
|
| Dziekujemy oli108 No to lece wykrzywiać wacka hehe A co ze skrzywieniem w bok? | |
| |
 |
|