| WKU |
| Autor | Wiadomość |
Boss Wiek: 34 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Czw 21 Maj, 2009 |
|
| | no niby ta. ;p | |
| |
 |
mikołaj123 Wiek: 49 Dołączył: 22 Maj 2009 Posty: 14 Skąd: podkarpacie | Wysłany: Sob 05 Gru, 2009 |
|
| | mnie kazał ściągnąć majty, napletek rozchylić pośladki | |
| |
 |
maciex23 Dołączył: 24 Mar 2008 Posty: 69 Skąd: w-w | Wysłany: Sob 05 Gru, 2009 |
|
| rozumiem, że trzeba ściągnąć majtki...
, kumpel mi opowiadal, że jemu też sprawdzali czy bez problemu zsuwa napletek i lekarz obmacal mu oba jądra.
ale nie rozumiem po co trzeba rozchylić pośladki??? bez sensu... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 |
|
| Sprawdzają czy masz hemoroidy.
Chociaż słyszałem, że kiedyś sprawdzano tam czy poborowy nie jest gejem (czy nie ma rozwalonego zadka). | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
roni8888 Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 26 Skąd: wawa | Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 |
|
| Większośc straszy, zeby mlodzi mieli o czym gadać | |
| |
 |
noemalny09 Dołączył: 24 Kwi 2009 Posty: 79 Skąd: poland | Wysłany: Nie 06 Gru, 2009 |
|
| | dla mnie wkraczać w tak intymne sprawy to troche za dużo. gejostwo jakies... | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 08 Gru, 2009 |
|
| | andrzejgadar napisał/a: | | Chociaż słyszałem, że kiedyś sprawdzano tam czy poborowy nie jest gejem (czy nie ma rozwalonego zadka). |
tzn że wykształceni lekarze zapominają, że zwieracz podczas stosunku się rozciąga, a po się kurczy [podobnie jak macica] <?>
tego typu opowieści są wyssane z palca - tak jak mówił przedmówca - inni wymyślają by straszyć młodszych bo ich samych też straszono | |
| |
 |
Anaksymenes Wiek: 35 Dołączył: 17 Paź 2009 Posty: 45 Skąd: Milet | Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 |
|
| Dokładnie;
u mnie też straszyli, że do naga się trzeba będzie rozbierać, że palec do dupy będą wsadzać...
nic z tych rzeczy, za parawanem na leżance przy okazji sprawdzenia rozciągliwości nóg, lekarz sprawdził czy jądra są na swoim miejscu i po krzyku | |
| |
 |
zwirek0074 Dołączył: 16 Cze 2009 Posty: 65 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 |
|
| To kwestia WKU jest jeszcze istotna? Pobór przymusowy się skończył. A może się mylę?
Jakby ktoś musiał stawać na komisję, to wizyta u dentysty jest gorsza | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sro 09 Gru, 2009 |
|
| pewnie, to WKU to jedna wielka ściema.
Taka miejska legenda która wygasła jakiś czas temu. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Luks 
Wiek: 41 Dołączył: 19 Maj 2009 Posty: 232 Skąd: WROCŁAW | Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 |
|
| moim zdaniem to jeszcze zalezy od podejscia lekarza , w moim przypadku nic mi nie kazał sciągać , zsuwać i rozchylać a poprostu odchylić trochę majtki i polożył reke powyzej penisa i kazał zakaszleć aby srpawdzić tylko czy nie mam przeepukliny . W innych wypadkach gdzie macali i sprawdzali tyłek to może robili to dla przyjemności
A swoją drogą to głupio by było jak stoimy przed lekarzem a tu wacek nagle podnosi sie do pionu , hehe | |
| |
 |
roni8888 Dołączył: 05 Gru 2009 Posty: 26 Skąd: wawa | Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 |
|
| Raczej lekarz sie z Ciebie smiac nie bedzie ;] To naturalne | |
| |
 |
przemek_93 Wiek: 32 Dołączył: 09 Lip 2008 Posty: 5 Skąd: Ciechanów | Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 |
|
| | kocurek napisał/a: | | andrzejgadar napisał/a: | | Chociaż słyszałem, że kiedyś sprawdzano tam czy poborowy nie jest gejem (czy nie ma rozwalonego zadka). |
tzn że wykształceni lekarze zapominają, że zwieracz podczas stosunku się rozciąga, a po się kurczy [podobnie jak macica] <?>
|
a jak korzystasz z pośladków w JEDYNYM (innego przeznaczenia odbytu u mężczyżny nie uznaje) ich przeznaczeniu czyli stawiasz klocka to przecierz też ci sie zwieracze rozciągają więc to raczej nie jest prawdą. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Czw 10 Gru, 2009 |
|
| U nas na komisji rozbieraliśmy się do majtek, następnie indywidualnie wchodziło się za parawan i majtki w dół - lekarz wzrokime sprawdzał, czy masz jądra (podkreślam - tylko wzrokiem, jeśli nie miałeś obu to do woja nie brali), rozchylało się też pośladki, by lekarz też podkreślam, wzrokowo, sprawdził, czy nie masz żylaków. I tyle
Przed samym wcieleniem ponownie staje się przed lekarzem. Ale z reguły to nie zmienia postaci rzeczy.
Co do nagości, to nie ma co sie wstydzić, wręcz przeciwnie, trzeba zaakceptować, bo u nas jak w jednostce szliśmy pod prysznic, czas na umycie niewielki, a tu 9 plutonów - prawie 200 chłopa i 16 pryszniców. Ustawialiśmy się w wielka kolejkę - wszyscy na goloasa (prawie wszyscy bo jeden żołnierz wogóle sie nie mył bo się wstydził, strasznie od niego waliło...) | |
| |
 |
sharpe Dołączył: 21 Lip 2009 Posty: 7 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 15 Gru, 2009 |
|
| | U mnie podobnie. Wchodziło się do małej przebieralni po 3 osoby, tam rozbierało się do majtek i tak przed komisję. | |
| |
 |
| |