Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     WKU
Autor Wiadomość
Boss 

Wysłany: Czw 21 Maj, 2009   

no niby ta. ;p

mikołaj123 

Wysłany: Sob 05 Gru, 2009   

mnie kazał ściągnąć majty, napletek rozchylić pośladki

maciex23 

Wysłany: Sob 05 Gru, 2009   

rozumiem, że trzeba ściągnąć majtki...
, kumpel mi opowiadal, że jemu też sprawdzali czy bez problemu zsuwa napletek i lekarz obmacal mu oba jądra.
ale nie rozumiem po co trzeba rozchylić pośladki??? bez sensu...

penis.com.pl
masturbator
andrzejgadar 

Wysłany: Nie 06 Gru, 2009   

Sprawdzają czy masz hemoroidy.
Chociaż słyszałem, że kiedyś sprawdzano tam czy poborowy nie jest gejem (czy nie ma rozwalonego zadka).

roni8888 

Większośc straszy, zeby mlodzi mieli o czym gadać :roll:

noemalny09 

dla mnie wkraczać w tak intymne sprawy to troche za dużo. gejostwo jakies...

kocurek 

Wysłany: Wto 08 Gru, 2009   

andrzejgadar napisał/a:
Chociaż słyszałem, że kiedyś sprawdzano tam czy poborowy nie jest gejem (czy nie ma rozwalonego zadka).

tzn że wykształceni lekarze zapominają, że zwieracz podczas stosunku się rozciąga, a po się kurczy [podobnie jak macica] <?>

tego typu opowieści są wyssane z palca - tak jak mówił przedmówca - inni wymyślają by straszyć młodszych bo ich samych też straszono

Anaksymenes 

Wysłany: Sro 09 Gru, 2009   

Dokładnie;
u mnie też straszyli, że do naga się trzeba będzie rozbierać, że palec do dupy będą wsadzać...
nic z tych rzeczy, za parawanem na leżance przy okazji sprawdzenia rozciągliwości nóg, lekarz sprawdził czy jądra są na swoim miejscu i po krzyku :wink:

zwirek0074 

To kwestia WKU jest jeszcze istotna? Pobór przymusowy się skończył. A może się mylę?
Jakby ktoś musiał stawać na komisję, to wizyta u dentysty jest gorsza :wink:

Shnitzel 

pewnie, to WKU to jedna wielka ściema.
Taka miejska legenda która wygasła jakiś czas temu.

Luks 

Wysłany: Czw 10 Gru, 2009   

moim zdaniem to jeszcze zalezy od podejscia lekarza , w moim przypadku nic mi nie kazał sciągać , zsuwać i rozchylać :D a poprostu odchylić trochę majtki i polożył reke powyzej penisa i kazał zakaszleć aby srpawdzić tylko czy nie mam przeepukliny . W innych wypadkach gdzie macali i sprawdzali tyłek to może robili to dla przyjemności :lol:
A swoją drogą to głupio by było jak stoimy przed lekarzem a tu wacek nagle podnosi sie do pionu , hehe

roni8888 

Raczej lekarz sie z Ciebie smiac nie bedzie ;] To naturalne :)

przemek_93 

kocurek napisał/a:
andrzejgadar napisał/a:

tzn że wykształceni lekarze zapominają, że zwieracz podczas stosunku się rozciąga, a po się kurczy [podobnie jak macica] <?>

a jak korzystasz z pośladków w JEDYNYM (innego przeznaczenia odbytu u mężczyżny nie uznaje) ich przeznaczeniu czyli stawiasz klocka to przecierz też ci sie zwieracze rozciągają więc to raczej nie jest prawdą.

penis.com.pl
andropenis
heroes84 

U nas na komisji rozbieraliśmy się do majtek, następnie indywidualnie wchodziło się za parawan i majtki w dół - lekarz wzrokime sprawdzał, czy masz jądra (podkreślam - tylko wzrokiem, jeśli nie miałeś obu to do woja nie brali), rozchylało się też pośladki, by lekarz też podkreślam, wzrokowo, sprawdził, czy nie masz żylaków. I tyle :)

Przed samym wcieleniem ponownie staje się przed lekarzem. Ale z reguły to nie zmienia postaci rzeczy.

Co do nagości, to nie ma co sie wstydzić, wręcz przeciwnie, trzeba zaakceptować, bo u nas jak w jednostce szliśmy pod prysznic, czas na umycie niewielki, a tu 9 plutonów - prawie 200 chłopa i 16 pryszniców. Ustawialiśmy się w wielka kolejkę - wszyscy na goloasa (prawie wszyscy bo jeden żołnierz wogóle sie nie mył bo się wstydził, strasznie od niego waliło...)

sharpe 

Wysłany: Wto 15 Gru, 2009   

U mnie podobnie. Wchodziło się do małej przebieralni po 3 osoby, tam rozbierało się do majtek i tak przed komisję.

Odpowiedz do tematu