Wytrysk na twarz |
Autor | Wiadomość |
Krzysiek2020 Wiek: 34 Dołączył: 22 Paź 2011 Posty: 11 Skąd: 60km od Warszawy | Wysłany: Sob 07 Sty, 2012 |
|
| legolas1 napisał/a: | Krzysiek2020 napisał/a: | Pozdrawiam Krzysiek ( Kosmetolog) |
kosmetolog możliwe, choć wątpliwe. zdecydowanie nie lingwista
może coś więcej napiszesz o tych hormonach (jakie) i ich wpływie na cerę... |
Coś sugerujesz ??
Sperma to męski hormon ma on działanie na trądzik oraz cerę wszystkie hormony mają wpływ nawet tabletki hormonalne. Sperma nie jest ogólnikiem dostępnym w aptekach do kupienia ale każdy lekarz powie wam że sperma ma działanie hormonów działa na trądzik pryszcze i cerę można przyjmować ją na dwa sposoby pić lub smarować obficie twarz na 10 minut i zmyć mydłem i nałożyć krem bambino | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 07 Sty, 2012 |
|
| Sperma nie jest hormonem... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Krzysiek2020 Wiek: 34 Dołączył: 22 Paź 2011 Posty: 11 Skąd: 60km od Warszawy | Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 |
|
| andrzejgadarr napisał/a: | Sperma nie jest hormonem... |
a czym jest sperma ?? mlekem z kartonu z plemikami sperma ma w sobie chormony i plemiki zapładniające lekaże z USA pracują nad tym od kilku lat....!! aby stworzyć kosmetyki na bazie spermy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 |
|
| to, że sperma zawiera w sobie hormony nie oznacza, że jest hormonem.
Edit: GG | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 |
|
| legolas1, no wiesz, może lekaŻe z USA nad tym pracują od kilku lat i znaleźli tam jakieś Chormony. W polsce są niestety tylko lekarze i oni to mogą tam znaleźć najwyżej jakieś hormony.
A idąc tym tokiem rozumowania, organizm ludzki zawiera dosyć dużo różnych hormonów to znaczy, że człowiek też jest hormonem?
A nad składem spermy niema się co wielce zastanawiać i badać kilka lat jak lekaże z USA, w polsce może nie tyle lekarze co naukowcy skład spermy badają tak: pod mikroskopem można zobaczyć plemniki, potem spermę można dać w probówce do jednego aparatu i on spektrofotometrycznie określi skład pierwiastkowy, inny aparat zidentyfikuje związki organiczne jeszcze inny dokona dokładnego fotometrycznego oznaczenia hormonów. I w polsce poznanie składu spermy trwa razem z pracami przygotowawczymi próbek może z godzinę a w USA bawią się kilka lat.........
Krzysiek2020
analizując Twoje posty:
Cytat: | Sperma to hormony działają super na cere. |
lekaże
i podpisujesz się jako kosmetolog stwierdzam, że nawet gdybym był obrośnięty jak małpa a Ty jedynym kosmetologiem, nie poszedł bym do Ciebie na depilację.
No sorry, żeby być kosmetologiem musiałeś skończyć jakąś uzawadniającą szkołę (technikum, studium, szkołę policealną). A jeśli nie opanowałeś ortografii którą wałkuje się od podstawówki to masz minimum 3 klasy podstawówki w których zwraca się uwagę na ortografię (klasy 4-6), potem 3 lata gimnazjum, 3 lata liceum lub 4 technikum daje min. 9 lat nauki ortografii które nic Ci nie dały a ty wykonujesz zawód w którym ukończenie z tytułem kosmetologa dostaje się po 2 latach nauki...........nie będę kończył........
Jak to mówił mój profesor, dziękuję, nie mam więcej pytań. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 09 Sty, 2012 |
|
| andrzejgadarr napisał/a: | legolas1, no wiesz, może lekaŻe z USA nad tym pracują od kilku lat i znaleźli tam jakieś Chormony. W polsce są niestety tylko lekarze i oni to mogą tam znaleźć najwyżej jakieś hormony.
A idąc tym tokiem rozumowania, organizm ludzki zawiera dosyć dużo różnych hormonów to znaczy, że człowiek też jest hormonem?
A nad składem spermy niema się co wielce zastanawiać i badać kilka lat jak lekaże z USA, w polsce może nie tyle lekarze co naukowcy skład spermy badają tak: pod mikroskopem można zobaczyć plemniki, potem spermę można dać w probówce do jednego aparatu i on spektrofotometrycznie określi skład pierwiastkowy, inny aparat zidentyfikuje związki organiczne jeszcze inny dokona dokładnego fotometrycznego oznaczenia hormonów. I w polsce poznanie składu spermy trwa razem z pracami przygotowawczymi próbek może z godzinę a w USA bawią się kilka lat......... |
to do mnie | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Pon 09 Sty, 2012 |
|
| To właściwie odpowiedź dla pana kosmetologa. | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Krzysiek2020 Wiek: 34 Dołączył: 22 Paź 2011 Posty: 11 Skąd: 60km od Warszawy | Wysłany: Pią 03 Lut, 2012 |
|
| Co mam ci zrobić skan dokumentu potwierdzającego moje kfalifikacje owszem skończyłem kosmetologie i technika usług kosmetycznych jak chcesz wiedzieć !! i mi nie zarzucaj ortofrafią bo ortografia nie ma nic wspólnego z kosmetologią !! i nie życze sobie żebyś podważał mój zawód moje kfalifikacje bo pewnie ci do nich sporo brakuje !! I mi twoje ciało do depilacji nie jest potrzebne ani tego nie wymagam ani nie prosze mam swoje stałe klientki i klientów nie tylko na deilacje ale i na zabiegi i pracuje 11 godzin dzienie a czas oczekiwany do mnei na wizyte to miesiąc zeby sie dostać do mnie na jaki kolwiek zabieg !!!!!! | |
| |
 |
legolas1 
Wiek: 42 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 768 Skąd: Kraków | Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 |
|
| Krzysiek2020, ulżyło Ci? jeśli czujesz się już lepiej to bardzo się cieszę, że forum okazało się tak przydatne dla Ciebie
Co do ortografii to fakt nie ma ona nic wspólnego z kosmetologia ale z kulturą osobistą już owszem. | _________________ ultima consolatio corporis humani | |
| |
 |
andrzejgadarr Dołączył: 27 Lut 2010 Posty: 750 Skąd: Poland | Wysłany: Sob 04 Lut, 2012 |
|
| Cytat: | stałe klientki i klientów nie tylko na deilacje ale i na zabiegi i pracuje 11 godzin dzienie a czas oczekiwany do mnei na wizyte to miesiąc zeby sie dostać do mnie na jaki kolwiek zabieg !!!!!! |
Ja też mam stałych klientów, i ok. 10 nowych klientów dziennie. A ludzie na wizytę do mnie czekają, żeby Cię nie okłamać (w przypadku nowych "klientów") koło 3 miesięcy. A nie czekają na zabieg a tylko po to bym wziął kawałek kartki, trochę tam napisał i przystrzelił pieczątkę.
No a teraz tak gwoli mojego tradycyjnego gderania:
Cytat: | jak chcesz wiedzieć
|
Nie nie chcę wiedzieć.
Cytat: | nie zarzucaj ortofrafią bo ortografia nie ma nic wspólnego z kosmetologią |
No ale popatrz, mogę nie znać człowieka, widzę jego rażące błędy to już sobie jakąś opinię mogę wyrobić na jego temat.
Cytat: | nie życze sobie (...) |
To nie jest koncert życzeń
Cytat: | (...) kfalifikacje bo pewnie ci do nich sporo brakuje |
No rzeczywiście, tu muszę przyznać Ci rację, jestem nikim bo nie mam papierów na zrywanie paniom (i panom) wosku z tyłka
Cytat: | I mi twoje ciało do depilacji nie jest potrzebne |
I chwała Bogu, Allachowi i Buddzie
Moim celem nie jest w żadnym wypadku obrażenie Twojej osoby. Po prostu próbuję zwrócić Ci uwagę na bardzo ważną rzecz która świadczy o Tobie i ma wpływ na to jak widzą Cię inni. Mogą przecież zdarzyć się błędy wynikające chociażby z pośpiechu no ale bez przesady- w jednym zdaniu mającym 7 słów zrobić 5 błędów??? | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
Krzysiek2020 Wiek: 34 Dołączył: 22 Paź 2011 Posty: 11 Skąd: 60km od Warszawy | Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 |
|
| Odpuśćmy już ja popracuje żeby mniej błędów robić i zwolnię tempo szybkiego pisania na lapku
andrzejgadarr napisał/a: | Cytat: | stałe klientki i klientów nie tylko na deilacje ale i na zabiegi i pracuje 11 godzin dzienie a czas oczekiwany do mnei na wizyte to miesiąc zeby sie dostać do mnie na jaki kolwiek zabieg !!!!!! |
Ja też mam stałych klientów, i ok. 10 nowych klientów dziennie. A ludzie na wizytę do mnie czekają, żeby Cię nie okłamać (w przypadku nowych "klientów") koło 3 miesięcy. A nie czekają na zabieg a tylko po to bym wziął kawałek kartki, trochę tam napisał i przystrzelił pieczątkę.
No a teraz tak gwoli mojego tradycyjnego gderania:
Cytat: | jak chcesz wiedzieć
|
Nie nie chcę wiedzieć.
Cytat: | nie zarzucaj ortofrafią bo ortografia nie ma nic wspólnego z kosmetologią |
No ale popatrz, mogę nie znać człowieka, widzę jego rażące błędy to już sobie jakąś opinię mogę wyrobić na jego temat.
Cytat: | nie życze sobie (...) |
To nie jest koncert życzeń
Cytat: | (...) kfalifikacje bo pewnie ci do nich sporo brakuje |
No rzeczywiście, tu muszę przyznać Ci rację, jestem nikim bo nie mam papierów na zrywanie paniom (i panom) wosku z tyłka
Cytat: | I mi twoje ciało do depilacji nie jest potrzebne |
I chwała Bogu, Allachowi i Buddzie
Moim celem nie jest w żadnym wypadku obrażenie Twojej osoby. Po prostu próbuję zwrócić Ci uwagę na bardzo ważną rzecz która świadczy o Tobie i ma wpływ na to jak widzą Cię inni. Mogą przecież zdarzyć się błędy wynikające chociażby z pośpiechu no ale bez przesady- w jednym zdaniu mającym 7 słów zrobić 5 błędów??? |
| |
| |
 |
Przemo1982 Wiek: 42 Dołączył: 20 Wrz 2012 Posty: 10 Skąd: Warszawa | |
| |
 |
Onanek96 Dołączył: 21 Maj 2013 Posty: 36 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 22 Maj, 2013 |
|
| Po dłuższej abstynencji seksualnej też spróbuje się samemu spuścić do buzi. Bo przy normalnym codziennym waleniu to mało spermy wystrzeli i nie doleci do twarzy. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
sikor17 Wiek: 34 Dołączył: 07 Sty 2009 Posty: 149 Skąd: katowice/gliwice | Wysłany: Czw 23 Maj, 2013 |
|
| Mi raz się zdarzyło właśnie przez przypadek w twarz strzelić bo za mocno poleciało XD | |
| |
 |
olszesaa Dołączył: 24 Lut 2008 Posty: 102 Skąd: Ciechanów | Wysłany: Sro 12 Cze, 2013 |
|
| Ja mam tak, że gdy dobrze się podniecę podczas walenia to praktycznie zawsze leci na twarz | |
| |
 |
|