Noszenie sprzętu w gaciach |
Autor | Wiadomość |
alex2003 Dołączył: 16 Paź 2022 Posty: 7 Skąd: UE | Wysłany: Pon 24 Paź, 2022 |
|
| Mój zwisa w nogawce - najczęściej w prawej, ale zdarza się, że przesuwa się do lewej. | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 31 Paź, 2022 |
|
| juansto napisał/a: | Nic dziwnego, zdecydowanie jest na co patrzeć. Zwykle w jeansach tak bardzo nie widać bo gruby materiał ale tutaj naprawdę mocno się odznacza |
Mam kilka par jeansów, które są z dość cienkiego materiału. Kombinacja nie-czarnego, cienkiego materiału i dopasowanego fasonu nie pozwala nic ukryć | |
| |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 758 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 08 Lis, 2022 |
|
| gotb napisał/a: | juansto napisał/a: | Nic dziwnego, zdecydowanie jest na co patrzeć. Zwykle w jeansach tak bardzo nie widać bo gruby materiał ale tutaj naprawdę mocno się odznacza |
Mam kilka par jeansów, które są z dość cienkiego materiału. Kombinacja nie-czarnego, cienkiego materiału i dopasowanego fasonu nie pozwala nic ukryć |
Szczególnie, ze masz się czym chwalić | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Łili Dołączył: 28 Mar 2022 Posty: 95 Skąd: Polska- Dolnyśląsk | |
| |
 |
gotb Dołączył: 13 Paź 2020 Posty: 244 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 21 Gru, 2022 |
|
| Zaczynam się przyzwyczajać od kilku miesięcy do chodzenia bez bielizny. Jest to fajne. Wymaga dokładniejszego dbania o higienę, ale wrażenia są fajne. | |
| |
 |
DTTPO Wiek: 40 Dołączył: 21 Lis 2016 Posty: 465 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pon 09 Sty, 2023 |
|
| Ja ostatnio dostałem takie gatki, slipy, że mimo woli uprawiam free balling i free cocking 😉 po prostu nie mają kieszeni na sprzęt i są dość luźne w "nogawkach" że ciągle mi coś wypada 🤣 nieraz to denerwuje, bo się skóra worka do nogi klei, ale nieraz jest fajnie. | |
| |
 |
dkbb Dołączył: 17 Sie 2020 Posty: 551 Skąd: Toruń | Wysłany: Czw 19 Sty, 2023 |
|
| A tak z ciekawości to czy jajka i penis sie nie przegrzewają w tym? Bo sam wolę luźne bokserki bo tak jest mi najlepiej. Slipów nie nosze bo mam wrażenie, ze mnie sciska i mi sie jaja grzeja | |
| |
 |
|