| >>>....JAK bierzecie prysznic :?:?::?::?: |
| jak się kąpiesz to w slipach czy bez slipów ??? |
| w slipachc !! |
|
2% |
[ 6 ] |
| bez sŁipów !! daje luzy jajką !! |
|
97% |
[ 232 ] |
|
| Głosowań: 197 |
| Wszystkich Głosów: 238 |
|
|
|
| Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| Alex's back Nie sądzę żeby te 4 głosy były poważne | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 17 Cze, 2007 |
|
| | skywalker napisał/a: | Alex's back |
dobre ^^ wracam na dobre ^^
miałem kłopoty z netem i nie chciało mi sie nigdzie wchodzic sluchalem caly czas Musik | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
lemur013 Dołączył: 23 Cze 2007 Posty: 8 Skąd: Wrocław | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| jak można w slipach? tego nie rozumiem oczywiście cały nago najlepiej | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
heroes84 
Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 377 Skąd: łodź | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| często na basenach ludzie kąpią się w slipach, mimo wszystko ja preferuję bez | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| | a sa moze baseny gdzie wszyscy kapia sie nago? chodzi mi o basen zamkniety nie o jezioro czy cos | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
heroes84 
|
| 20 minut temu wróciłem z basenu. Pod prysznicem nago byłem ja i taki jeden gruby koleś.
Co do samych basenów gdzie można kąpać się nago to nie mam pojęcia czy takie są...
Ale fajnie by takie znaleźć | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 24 Cze, 2007 |
|
| | Cytat: | | a sa moze baseny gdzie wszyscy kapia sie nago? chodzi mi o basen zamkniety nie o jezioro czy cos |
Łaźnie w Budapeszcie (jest ich tam kilka) - większość się tam kąpie nago, choć nie ma przymusu (niektórzy zostają w kąpielówkach). Przy czym oczywiście obowiązuje rozdział na płeć | |
| |
 |
heroes84 
|
| szkoda | |
| |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 basen |
|
| | heroes84 napisał/a: | często na basenach ludzie kąpią się w slipach, mimo wszystko ja preferuję bez |
ja wole jak są kabiny i w tedy można sie zamknąć i kopać bez ...
a jak jest otwarty bez kabin to mnie to krepuje naprawdę i to zależy z kim jestem na basenie... czy z kumplem czy z przyjacielem... | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| Nie ma sie czego krępować... Wszyscy mamy to samo w majtkach | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| No cóż są ludzie którzy krępują sie rozebrać pod prysznicem a nie krępują się że swojm brudem i potem częstować innych korzystających z basenów,dziwny to wstyd.
Jak to że mamy inne palce u reki ,inne kształty nosa,uszu,i cała sylwetkę to i wygląd naszych genitali też sie może różnić ale często pod prysznicem i tak sie mały skuli mośzna się podciągnie i wygłąda to jednakowo a jeśli nawet pod wpływem ciepłego przysznicu trochę mały nabierze jędrności to cóż wszystkim sie może zdarzyć. | |
| |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| [quote="Hubertttus"]No cóż są ludzie którzy krępują sie rozebrać pod prysznicem a nie
no ale nie nie mowie ze sie kapie cały czas w kapielowkach owssze jak jestem pod prszynicem to je zdejmuje ... bo umyc mojego penisa tez trzeba ... | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| I oto chodziło | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Sob 14 Lip, 2007 |
|
| | Hubertttus napisał/a: | I oto chodziło |
tylko ze nie paraduje po cały prysznicu nago tylko wchodze do kabiny zdejmuje kapielowki i sie kapie a potem zakładam recznik i gites .... rozumiecie | _________________ ZAPRASZAM NA PRIVO JESTEM OTWARTY NA ZNAJOMOŚCI ..... | |
| |
 |
Hubertttus Dołączył: 01 Cze 2007 Posty: 404 Skąd: mazowsze | Wysłany: Nie 15 Lip, 2007 |
|
| A jak na basenie nie ma kabin i jest jeden wspólny prysznic to co sie nie myjesz,albo tylko rozmazujesz pot z okolic krocza.A czy jakbyś zciągnoł kompielówki to by ci jajka oblecjały?
myślę że nie | |
| |
 |
| |