Masturbacja Grupowa |
Autor | Wiadomość |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 |
|
| Nie jestem BI,a jak ty jestes na basenie czy w salnie to przeciez niema mozliwosci zebys nie zobaczyl czyjegos penisa. | |
| |
 |
Elektron Dołączył: 02 Kwi 2006 Posty: 27 | Wysłany: Pon 20 Lis, 2006 |
|
| zola napisał/a: | Nie jestem BI,a jak ty jestes na basenie czy w salnie to przeciez niema mozliwosci zebys nie zobaczyl czyjegos penisa. |
No i co, ale Ciebie on podnieca... | |
| |
 |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| ja bym z checia sprobowal z jakims kolega | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| ja bym z checia sprobowal z jakims kolega | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| to co Cie wstrzymuje ?? ;> ech .. ja to nie raz was nie rozumiem .. chciec to moc .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 21 Lis, 2006 |
|
| Elektron napisał/a: | zola napisał/a: | Nie jestem BI,a jak ty jestes na basenie czy w salnie to przeciez niema mozliwosci zebys nie zobaczyl czyjegos penisa. |
No i co, ale Ciebie on podnieca... |
To ty jestes gejem, ja mam dziewczyne z ktora jestem blisko, nigdy nie pchalem faceta w tylek. | |
| |
 |
max666114 Dołączył: 23 Lis 2006 Posty: 10 | Wysłany: Czw 23 Lis, 2006 Re: Masturbacja Grupowa |
|
| niusia89 napisał/a: | Cześć mam 17 lat i ostatnio bylismy z kumplami na wycieczce... [GóRY] bylo fajnie... poszlismy sie "kompac" pod prysznice no i bylo normalnie kazdy zdjal gacie i zaczelismy sie myć aż tu jeden z kumpli wapdł na pomysl zeby jak to powiedzial "zwalic sobie konia i zobaczymy kto ma wiekszego" było nas tam z 7 osób i każdy łącznie ze mna poparł ten pomysł. W około 45 min. każdy z nas skąńczyl swoją "robutke ręczną" i doszlismy do wniosku ze Marek ma największego bo 19cm w zwodzie troche zazdroszcze no ale coz... Dlatego mam pytanie czy taka akcja jak nasza jest normalna ?? czy jest to jakis odchył... Chciałbym rowniesz zapytac sie nieco starszych facetow zapytac czy w młodosci rowniez sie masturbowali ? Z góry dziekuje. |
hej!moim zdaniem nie masz się co martwić! to normale ze interesujesz sie swoim ciałem i ciałem innych. jak w twoim wieku tez miałem takie przygody, czesto nawet sam byłem ich prowodyrem. raz po zajęciach z wf pod prysznicem wszedł do łazienki koleś z wyższej klasy, rozebrał sie i wszedł pod natrysk. cały czas zerkał na mnie. stana mi od razu na baczność. jemu tez zaczą sie powoli unosić. jak widziałme ze i jemu stoi zaczołem sobie jeździć reką po penisie,on robił to samo. skończyło sie na tym, iz ja doprowadziłem go ręką do orgazmu i on mnie. zalaliśmy swoje ciała nawzajemspremą. tą sytuację powtórzykiśmy jeszcze kilka razy. bardzo miło to wspominam | |
| |
 |
mastra Dołączył: 09 Sie 2006 Posty: 62 | Wysłany: Pon 27 Lis, 2006 |
|
| max nie dziwie sie ze mowisz koledze ze to normalne. przeciez ty masz zadatki na geja wiec dla ciebie to normalne. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| nie oceniajcie sie nawzajem zbyt pochopnie co ?? :/ | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
krisso Dołączył: 03 Gru 2006 Posty: 26 | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| jA CZASAMI TO ROBIĘ NP NA BASENIE ALBO NAWET PRZY PISUARZE W PUBLICZNEJ TOALECIE ALBO W PARKU PO PROSTU TAM GDZIE AKURAT CZUJE PODNIECENIE | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| to sie nazywa juz zboczenie... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| krisso napisał/a: | jA CZASAMI TO ROBIĘ NP NA BASENIE ALBO NAWET PRZY PISUARZE W PUBLICZNEJ TOALECIE ALBO W PARKU PO PROSTU TAM GDZIE AKURAT CZUJE PODNIECENIE |
szczerze ? to kolejny Twoj post w ktory mi sie nie chce wierzyc ... wydaje mi sie ze probojesz sobie robic z nas jaja...
wnosze o to by zostala przeswietlona twoja dzialalnosc przed moderatora, i podjete odpowiednie kroki :/ | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| Wiec tak. Czasem miewam poczucie winy z powodu zbyt czestej masturbacjii. a to, ze podpatrujemy penisy innych na basenie, pod prysznicami czy gdzies indziej, to calkowicie normalne. to jak 90 % mezczyzn ma kompleks na tle swojego czllonka to pragnie sie dowartosciowac i dostrzec, ze na tle innych ma duzego albo np takiego jak inny, przez to pozniej pewniej sie czuje. a co do stosunku miedzy obojgiem mezczyzn, to jeszcze raz podkreslam, dla mnie jest to nic innego jak PATOLOGIA. To na zawsze zostaje w waszych glowach...jak mozna sie takiego czynu dopuscic, i mowic jescze ze nie jest sie gejem, skoro nie nim to po prostu psycholem....sory ze tak ostro, ale az wierzyc sie nie chce.. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | Wiec tak. Czasem miewam poczucie winy z powodu zbyt czestej masturbacjii. a to, ze podpatrujemy penisy innych na basenie, pod prysznicami czy gdzies indziej, to calkowicie normalne. to jak 90 % mezczyzn ma kompleks na tle swojego czllonka to pragnie sie dowartosciowac i dostrzec, ze na tle innych ma duzego albo np takiego jak inny, przez to pozniej pewniej sie czuje. a co do stosunku miedzy obojgiem mezczyzn, to jeszcze raz podkreslam, dla mnie jest to nic innego jak PATOLOGIA. To na zawsze zostaje w waszych glowach...jak mozna sie takiego czynu dopuscic, i mowic jescze ze nie jest sie gejem, skoro nie nim to po prostu psycholem....sory ze tak ostro, ale az wierzyc sie nie chce.. |
chyba pomylily Ci sie tematy po drugie wybacz, ale sie powtarzasz hehe kolejny raz piszesz to samo, nie tylko w tym temacie... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| wiem i bede to powtarzal do znudzenia, zeby wybic z glowy innym te swinstwa, Wybacz ale to CHOREEEEEEEEE | |
| |
 |
|