Nie do konca wyksztalcony.... |
Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 |
|
| Stulejka to poważna sprawa bo jeśli się jej nie pozbędziesz to uniemożliwi ci to w przyszłości stosunki seksualne. Idz do urologa a ten skieruje cie na zabieg. Wogóle napisz co ci powiedział urolog... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Sro 01 Sie, 2007 |
|
| a dlugo sie czeka na ten zabieg ? prywatnie raczej tego nie zrobie... nie mam teraz kasy | |
| |
 |
kropek Dołączył: 26 Gru 2005 Posty: 23 | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| danielo napisał/a: | zoledzie, napletki |
A w szkole przypadkiem tego nie było? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| danielo napisał/a: | zoledzie, napletki |
Żołędzie rosną na drzewach a to się nazywa żołądź. Taka mała róznica | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
danielo Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 20 Skąd: Rzeszów | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| boze, ludzie ale sie czepiacie...
wyobraz sobie ze bylo w szkole...
ale nie jestem takim specem od penisow jak wy ... | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| Przecież masz to samo co my... chyba wiesz co masz w majtkach... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
SFEN 
Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 22 Skąd: Kraków | Wysłany: Czw 02 Sie, 2007 |
|
| http://www.stulejka.com/
i według mnie po sprawie. | _________________ ankylosaurus - druga odsłona...
Pierwsza została zablokowana z powodu wielokrotnej próby logowania. xd | |
| |
 |
rudzielec Dołączył: 02 Sie 2007 Posty: 10 Skąd: z członka | Wysłany: Pią 03 Sie, 2007 |
|
| ja mam CL 8, chodz mam nienormalnie malego | |
| |
 |
|