Kto z was pozwoliłby potrzymac swojego penisa ? |
Autor | Wiadomość |
betor Dołączył: 18 Cze 2020 Posty: 361 Skąd: Poznań | Wysłany: Sro 12 Mar, 2025 |
|
| Anima2626 napisał/a: | juansto napisał/a: | Anima2626 napisał/a: | Też bym dał potrzymać. Kiedyś dawałem trzymać kumplowi i mi walił, a ja jemu. |
A tak z ciekawości to jesteście bi? |
Nie, jesteśmy hetero. Kiedyś regularnie waliliśmy sobie nawzajem. Teraz oboje mamy żony. Ale jak by była możliwość to powtorzyłbym z chęcią taką zwalkę . |
No cóż, może by nie odmówił jakbyś mu zaproponował | |
| |
 |
Anima2626 Dołączył: 22 Mar 2020 Posty: 112 Skąd: Szczecin | Wysłany: Pią 14 Mar, 2025 |
|
| betor napisał/a: | Anima2626 napisał/a: | juansto napisał/a: | Anima2626 napisał/a: | Też bym dał potrzymać. Kiedyś dawałem trzymać kumplowi i mi walił, a ja jemu. |
A tak z ciekawości to jesteście bi? |
Nie, jesteśmy hetero. Kiedyś regularnie waliliśmy sobie nawzajem. Teraz oboje mamy żony. Ale jak by była możliwość to powtorzyłbym z chęcią taką zwalkę . |
No cóż, może by nie odmówił jakbyś mu zaproponował |
Niestety rozniosło nas po Polsce i mieszkamy daleko od siebie. | |
| |
 |
ICoTeraz Dołączył: 09 Lip 2020 Posty: 18 Skąd: Warszawa | Wysłany: Nie 16 Mar, 2025 |
|
| Osobiście nie miałbym nic przeciwko potrzymać komuś. Swojego też bym chętnie dał.
Jednak jeśli chodzi o jakieś konkretne osoby, to chyba byłoby mi łatwiej z kimś obcym lub świeżo poznanym niż na przykład z dobrym znajomym. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Przeciętny 30 Dołączył: 25 Paź 2021 Posty: 161 Skąd: Mazowieckie | Wysłany: Nie 16 Mar, 2025 |
|
| To ja odwrotnie. Robiłem to z dobrym znajomym 🙂 | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Pon 17 Mar, 2025 |
|
| ICoTeraz napisał/a: | Jednak jeśli chodzi o jakieś konkretne osoby, to chyba byłoby mi łatwiej z kimś obcym lub świeżo poznanym niż na przykład z dobrym znajomym. |
Poruszyłeś ciekawą sprawę.
Raczej nie chciałbym z całkiem obcą osobą, tak na pierwszym spotkaniu, bez żadnej wcześniejszej rozmowy.
No ale z dobrym znajomym też nie, no chyba, że ta znajomość opierałaby się wyłącznie na tego typu kontaktach. | |
| |
 |
|