Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     problem z erekcją
Autor Wiadomość
popek55 

Wysłany: Czw 30 Paź, 2008   

z tego co ja wiem to w internecie jest zawsze trochę taniej. Chociaż ja nie jestem zwolennikiem robienia zakupów przez internet, czasami mi się zdarzy. Ale np tutaj widziałem tańszy permen, dwie paczki z tą nakładką za 79 zł

amadeus

Wysłany: Nie 02 Lis, 2008   

Kupiłem 2 opakowania Permen. Od trzech dni biorę. Pierwszego dnia wziąłem jedną tabletkę, a wczoraj i dziś już po 2 sztuki, z tym że jak tylko poczuje jakiś efekt, to będę brał po jednej sztuce.
Póki co to nie miałem jeszcze zbliżenia z żoną w tych dwóch dniach, może dziś spróbuje swoich sił. :wink:

[ Dodano: Pon 03 Lis, 2008 ]
No rewelacja!!! Wreszcie bardzo udany seks. Trzy różne pozycje i eksplodowałem. :oops: Przypuszczam, że to zasługa tego specyfiku. :D Będę go brał nadal, czyli po dwie tabletki na dobę, a potem (może po tygodniu) będę brał po jednej. W końcu nie co dzień muszę uprawiać seks z żoną. Wystarczy mi 2-3 razy w tygodniu. Mam w końcu swoje lata. :?

Bartollo 

Wysłany: Wto 04 Lis, 2008   

amadeus tak szybko? nie słyszałem jeszcze, żeby Permen tak szybko komuś pomógł... no ale oczywiście moje gratulacje. Oby tak dalej.

penis.com.pl
orgasm contol
amadeus

Wysłany: Czw 06 Lis, 2008   

Być może to tylko autosugestia, ale ten Permen raczej ma coś w sobie. Póki co biorę po dwie sztuki nadal, jedna po obiedzie a drugą wieczorem. Co prawda od tamtego razu jeszcze nie uprawiałem seksu, ale sytuacja jest nietypowa i muszę się trochę powstrzymywać, niemniej jednak ochotę mam stale. Chcieć a móc, to inna sprawa. :wink:

popek55 

Wysłany: Pią 07 Lis, 2008   

Ja właśnie chciałem a nie mogłem. Ale amadeus moje gratulacje, jeżeli tak szybko mogłeś no to naprawdę super. A stosujesz do permenu jakąś dietę? czy tak po prostu bierzesz?

amadeus

Wysłany: Pią 07 Lis, 2008   

Nie stosuję żadnej diety. Dawniej jak byłem młody, to mogłem uprawiać seks codziennie. Teraz (jestem już po 50-tce) robię to przeważnie dwa razy w tygodniu. Nad ranem najbardziej mi się chce, ale nie zawracam głowy (a raczej "tyłka") żonie. Mam nadzieję, że ten Permen pomoże mi w naturalnym dojściu do formy. Nie chcę stosować jakiejś Viagry itp. środków, ze względu na ich (być może szkodliwe działanie), ale przede wszystkim na cenę.
Z tym Permenem to się trochę kryłem. Chciałem go kupić i zażywać potajemnie, ale w końcu przekonałem żonę, a ona się na to zgodziła. W końcu dla NIEJ to robię!

Bartollo 

Wysłany: Pon 24 Lis, 2008   

amadeus w takim razie bardzo Ci gratuluję. a wiesz, że Permen trzeba też brać po kuracji? przynajmniej od czasu do czasu. dla utrzymania sprawności. myślę, że jeżeli na Ciebie podziałał tak szybko, to już o nic nie musisz się martwić!

popek55 

Wysłany: Nie 07 Gru, 2008   

no ja po kuracji biorę 2 razy w tygodniu. Później coraz rzadziej. Nareszcie mogę kochać się ze swoją żoną i planujemy dziecko... oby się udało, a czytałem gdzieś, że permen poprawia jakość nasienia?

grunwald1410 

Wysłany: Pon 08 Gru, 2008   

widze,zę tu rozgorzała gorąca dyksujsa,to moze dam tutaj też swoją historię w nadzieji,że ktoś mi w końcu udzieli odpowiedzi.........
Witam.. mam pewien problem,wydaje mi sie,a nawet jestem pewien,że moj penis się zmniejszył..w stanie spoczynku jest mniejszy niż był kiedyś,niby to nic,ale odnosze wrażenie,że coś jest nie tak..dodam ze mam 19 lat, podczas wzwodu mam też wrazenie,że jest on niedostatecznie twardy pozostając w bezruchu,że tak powiem kurczy się w miare syzbko..gdzie wczesniej stał nawet długo..,napletek w sumie nie schodiz mi sam,musze go zzsunąc,ale nie mam z tym zadnego problemu,bo schodzi gładko,czyli stulejki itp odpadają,dodam,że ćwicze na siłowni,ale w sumie tylko górne partie mięsni ,a poczynając od pasa w dól nic,gdyz z aktywnego zycia wyeliminowała mnie kontuzja kolana-->zero biegania grania w pilke itp...Czy to może byc związne z brakiem kondycji-- wydaje mi sie,żepo prostu przez brak ruchu(1.5 roku) to sie dzieje,że za mało krwi dociera do cial jamistych.. brałem kiedyś tam troche koksu,ale był to tylklo teśc i za każdym razem odblok,dodam,ze jak byłem na wakacjach i miałem tam dosyć aktywne życie(dużo jazdy na rowerze)to moja erekcja była lepsza,nawet mogłemdwa razy pod rzad,z polgodzinną przerwą.Czy moze mi cos być?

Proszeo rzetelne odpowiedzi,bo bardzo mnie to dręczy...

Bartollo 

Wysłany: Czw 08 Sty, 2009   

Z takimi problemami najlepiej jednak udać się do lekarza. Po badaniach najlepiej stwierdzi czy coś Ci dolega. Z tego co piszesz może wynikać, że faktycznie przyczyną jest brak ruchu, może stres, papierosy(??). jesteś jeszcze bardzo młody i powinieneś szczególnie dbać o kondycję. Jeżeli chodzi o suplementy to zawsze możesz się wspomóc czymś ziołowym, Permenem czy penigrą. Najpierw jednak radziłbym iść do specjalisty.

stefan25 

Wysłany: Nie 22 Mar, 2009   

witam wszystkich:) ...mam 25 lat i od dluzszego czasu uprawiam sex z moja dziewczyna...na początku bylo wszystko ok ale ostatnio podczas stosunku panis opadł...próbowaliośmy tej nocy kilka razy i to samo:/...podczas gry wstępnej byłem podnicony a panis nie chciał za bardzo stać...nawet gdy partnerka robiła to ustami...tylko ejakulat wydowbywał się w myślę, że większej ilości...dodam jeszcze, że parę razy podczas podniecenia boli mnie coś...jakby jajowody...boję się teraz że przy kolejnym razie może stać się to samo... kiedy jest normalny dzień wszystko jest ok...nic mnie nie boli...nie mam porblemu z oddawaniem moczu...czesto est poranna erekcja i długo muszę czekać aż opadnie...czasami za dnia też sam staje;) ...może ktoś mi pomoże albo da jakąś wskazóke co to możę być?
Z góry dziękuje za odpowiedź:)
Pozdrawiam:)

andrzejgadar 

Wysłany: Nie 22 Mar, 2009   

No jak Cię jajowody bolą to poważna sprawa. Do ginekologa się udaj.
Może miałeś słabszy dzień? Niższe ciśnienie? Jakieś leki wziąłeś?

mojka 

Wysłany: Sro 13 Maj, 2009   

ostatnio czytałam, ze przy problemach z erekcją nie koniecznie trzeba udać się do seksuologa czy urologa ale wystarczy lekarz rodzinny. czy ktoś z Was był z tym problemem u lekarza pierwszego kontaktu? szukam informacji, gdyż z mężem mamy mały problem.

penis.com.pl
orgasm contol
Fluff

Wysłany: Czw 30 Lip, 2009   

Lekarz rodzinny najprawdopodobniej i tak skieruje do specjalisty. Choć to pewnie zależy od lekarza. Na pewno zleci odpowiednie badania przy okazji.
Nie mniej jednak wizyta u lekarza to podstawa świadomej i w pełni skutecznej terapii.

Odpowiedz do tematu