Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Never Say Never ......Baby !!!
Autor Wiadomość
cadyk7

Wysłany: Wto 04 Kwi, 2006   

wykasowany

VanCote

wyobrażasz sobie co działo by się w kolejkach albo autobusie? :wink:

* Postać: lis do Małego Księcia

addam

hildegrant napisał/a:
genetyka ma to do siebie, ze stara sie nie popelniac bledow ( co oczywiscie sie zdarza) i prosze nie pisz o wspolczesnych, powszechnych wielu anomaliach genetycznych i zmianach, bo wszyscy wiemy czym sa glownie
i inne wypowiedzi różnych autorów utrzymane w podobnym tonie...
genetyka niczego się nie STARA. ona nie ma CELU. cel, zamysł może mieć żywa istota. to, że życie podlega jakimś prawom, nie oznacza, że mają one coś na celu. to tak, jakbyście pisali, że jabłko spada na ziemię, bo CHCE na nią spaść (albo dlatego, że grawitacja tego "porząda";) ) :| tylko o tyle mi chodziło:)

penis.com.pl
orgasm contol
hildegrant

widzisz, troche smutno mi to pisac, bo uwazam, ze w innych tematach wypowiadasz sie sensownie, ale sorry, na temat genetyki i ewolucji nie masz zadnego pojecia...
widzisz, to ze teraz ze soba mozemy pisac na tym forum jest spowodowane bardzo "nieistotnym" faktem w przeszlosci...wiesz jakim?
niejaka pikaja (lupki z Burges), nasz daleki przodek z kambru byla na tyle zwinna i szybka by uciec przed anomalocarisem...dlatego istniejemy a on jest tylko jednym z wielu zapisow w historii ziemi...zastapili go inni, a mala pikaja, przypominajaca pijawke ewoluowala i dala poczatek strunowcom, kregowcom i w koncu naczelnym...

addam

Wysłany: Sro 05 Kwi, 2006   

widzisz, chodzi mi tylko o to, że jak pikaia uciekała przed czymś tam innym, to robiła to mając na celu (jeżeli w ogóle nie był to tylko odruch) uratowanie dupy a nie powstanie człowieka. nie ma też żadnego zamysłu w ogóle w ewolucji, są tylko pewne prawa. to, że w ogóle powstał człowiek, to nie efekt celowego działania jakiejś siły wyższej, tylko bezcelowego działania pewnych praw natury.

neroboy

:lol: :lol: :lol: Chłopcy sprzeczacie sie o ewolucję a pytanie było takie:
SEX Z FACETEM TAK CZY NIE :) :) :)
Proponuję wrócić na właściwy tor ---> sex z facetem ? Czemu nie?! Skoro kobiety mogą ze sobą:) to czemy faceci niemogą ze sobą?
Ale jestem zdania, że sex tak ale tylko wtedy gdy czuje cos do tej drugiej osoby - inaczej jest beznadziejny (przynajmniej dla mnie ).

VanCote

Zgadzam się z tobą neroboy

* Postać: lis do Małego Księcia

addam

a ja bym się nie zdecydował na seks z facetem. :)

Gość

Heh... ja jestem zdecydowanie przeciw, chyba ze ktos bardzo lubi :)

hipopotam

Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006   

neroboy napisał/a:
:lol: :lol: :lol: Chłopcy sprzeczacie sie o ewolucję a pytanie było takie:
SEX Z FACETEM TAK CZY NIE :) :) :)
Proponuję wrócić na właściwy tor ---> sex z facetem ? Czemu nie?! Skoro kobiety mogą ze sobą:) to czemy faceci niemogą ze sobą?
Ale jestem zdania, że sex tak ale tylko wtedy gdy czuje cos do tej drugiej osoby - inaczej jest beznadziejny (przynajmniej dla mnie ).
eeeeeeeeeeeeee tam przygodny sex jest najleprzy!!! no a czy z facetem czy nie to już się wypowiadałem w tym temacie.

Bruno Pelletier

to wszystko zależy od tego, w jakim wieku sie jest... z wiekim pewne rzeczy poprostu przestają być ciekawe...

question1

mowa o latach 60 i wzwyz...?

ja bym sie nie zdecydowal na zadnego typu stosunki z facetem. ja mam taki system myslenia i wartosci, ze po prostu nie moglbym. i zadne przekonania mnie do tego nie zacheca. chyba, ze pranie mozgu przez ruskich mafiozow :P

neroboy

Wysłany: Pią 07 Kwi, 2006   

I dlatego człowiek róźni sie od zwierząt - potrafi ( wiekszość ) racjonalnie dokonać wyboru. Sam wybiera czy chce z facetem czy nie i czy z ukochaną osobą czy przygodnie. Ja kiedyś zrobiłem to ze swoją dziewczyną do której nieczułem zbyt wiele to po strzale poczułem sie jak szmata - nigdy więcej. Zresztą mam szacunek do własnego ciała i niedam sie dotykac przygodnym ludziom - zbyt drogi sprzęt :D - no way. Za to jak juz jestem z kimś na poważnie to drżyjcie niebiosa :P

penis.com.pl
bathmate
love508 

Wysłany: Sob 08 Kwi, 2006   

sex z kobita czy facetem - ja lubie to i to - wazne ze jest sex i zrozumienie

hipopotam

Wysłany: Nie 09 Kwi, 2006   

question1 napisał/a:
ja bym sie nie zdecydowal na zadnego typu stosunki z facetem. ja mam taki system myslenia i wartosci, ze po prostu nie moglbym. i zadne przekonania mnie do tego nie zacheca. chyba, ze pranie mozgu przez ruskich mafiozow :P
bez urazy ale uważam ze niepowinno się wyrażać na tematy których się nie zna- mądrzej jest je przemilczeć.

Odpowiedz do tematu