| Długosci... :] |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 13 Mar, 2006 odp |
|
| Mam tylko nadzieje że dziewczyna nie ucieknie jak dojdzie co do czego | |
| |
 |
belcr0x Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 31 Skąd: Jaworzno | Wysłany: Pon 13 Mar, 2006 |
|
| ja 17 latek (18 w sierpniu), 17 cm, jak sie zajebiscie podniece to 18 cm, obwod 15 cm, ale problem w tym, ze jak go wyprostuje, mam go skrzywionego pod katem 35 stopni w dol, taki banan po prostu, chcialem porobic cwiczenia, ale w e-booku sa tylko cwiczenia na skrzywienia w lewo lub prawo, doradzi ktos cos? ofkoz, ze wspolzyciem daje rade jakos, ale chce po prostu dla siebie miec prostego | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pon 13 Mar, 2006 |
|
| 15 obwodu, o kutfa to gigant Stary ja myslalem ze 12 to troche mało ale zmierzylem banana (takiego do jedzenia) i on tez ma 12 a wydaje sie dość gruby, a kurcze kobiety szerokie nie sa, skoro wkladaja sobie tampony i nie wypadaja . Napisz coś wiecej o Twoich stosunkach przy tym wymiarze, jak dziewczyna na takie dzialo ?. Czy z Tymi wymiarami mozesz sie zapomniec i poszalec ? pisz.. pisz.. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
belcr0x Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 31 Skąd: Jaworzno | Wysłany: Pon 13 Mar, 2006 |
|
| lasce sie podoba, najabardziej to lubi mnie rozpieszczac tylko ze to wyglada tak, ze ona z dolu ciagnie, a koniec jest na normalym poziomie, bo moj pen jest skrzywiony w dol, taki banan doslownie, przez co nie moge sie w wielu pozycjach zabawiac . A co do zabawy, to nienarzeka, w odbyt troche ciasno , wiec rzadko z tym, bo skrzywienie uniemozliwia to prawie, grubosc to nic | |
| |
 |
|
| | Nie no wiesz 15 cm grubosci to serio byk.. ja mam niestety 12 ;/ i tez zakrzywiony w dół, mysle ze przy mojej grubosci lakkie zakrzywienie wiekszego problemu sprawiac nie bedzie.. Chociaz nie wiem jestem prawiczkiem.. a chcialbym miec z 13,5 w obdwodzie.. ;/ | |
| |
 |
|
| | no, ja mam zakrzywiony na 35 stopni w dol, nie wiem jakie cwiczenia robic, bo w ebooku opisane sa tylko na skrzywienia boczne | |
| |
 |
|
| ja mam podobne tylko Troche mniejsze, i wiesz zakrzywienie jest spowodowane niedorozwojem tych wlokien (na glupi rozum), szczerze to tak naprawde nie wiem jak to jest, ale pewnie zakrzywienie da sie zredukować rozciągając dolne czesci penisa, bo w sumie w ciele czlowieka kazda tkanke da sie rozciagnac nawet kosci, uszkodzone tkanki ulegaja nadbudowie ktore tez sie da rozciagnac.. Penis moze to nie mieśien, ale mysle ze odpowiedni trening zrobi z niego zawodnika..
Ja nie mam Motywacji do cwiczen, potrzebuje kogos kto bedzie rowno zemna cwiczyl systematycznie, i sie wymienial spostrzezeniami | |
| |
 |
anonim5553 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 6 | Wysłany: Pon 13 Mar, 2006 |
|
| 17 lat i 16-17cm, moze byc | |
| |
 |
|
| spoko anonim masz niezla palke, ale juz sie nie chwalmy
czekam na Wypowiedz belcr0x | |
| |
 |
|
| | no kurde, ja od paru dni robie cwiczenia takie jak sa w ebooku, tylko, ze robie opor do gory, jak na razie nic nie widze efektow, ale to sa jakies 4 dni, ale chcialbym takie najpewniejsze cwiczenia, ktore wiem ze efekty beda, szkoda ze w ebooku opisali tylko boczne skrzywienia ;/ | |
| |
 |
|
| | Gdybym mial prostego to bym osiagal 16,5-10 dlugosci liczac od brzucha a nie kosci lonowej ;/ też mi na tym zalezy.. | |
| |
 |
belcr0x Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 31 Skąd: Jaworzno | Wysłany: Wto 14 Mar, 2006 |
|
| | no to probojmy i bedziemy sprawdzac komu sie prostuje ;D | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Sob 18 Mar, 2006 |
|
| 20 lat i 16,5cm/13 nie jest imponujący ale mój
chociaż jakby miał więcej w szerokości to też byłby mój ( ktoś wie jak to zrobić???) | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
The New Guy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 1 | Wysłany: Sob 18 Mar, 2006 |
|
| | 18 lat skończone i 14 cm.... ( wzwód ) troche mało ? | |
| |
 |
nieznany Dołączył: 28 Lut 2006 Posty: 11 | Wysłany: Nie 19 Mar, 2006 |
|
| 19 lat.... 15-16 cm dlugosc, 12 obwod myslicie z takimi gabarytami jest szansa na normalny stosunek?(prawiczek) krotko: czy to wystarczy? | |
| |
 |
| |