Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Długosci... :]
Autor Wiadomość
Strikerx 

Wysłany: Pon 13 Mar, 2006   odp

Mam tylko nadzieje że dziewczyna nie ucieknie jak dojdzie co do czego :cry:

belcr0x

Wysłany: Pon 13 Mar, 2006   

ja 17 latek (18 w sierpniu), 17 cm, jak sie zajebiscie podniece to 18 cm, obwod 15 cm, ale problem w tym, ze jak go wyprostuje, mam go skrzywionego pod katem 35 stopni w dol, taki banan po prostu, chcialem porobic cwiczenia, ale w e-booku sa tylko cwiczenia na skrzywienia w lewo lub prawo, doradzi ktos cos? ofkoz, ze wspolzyciem daje rade jakos, ale chce po prostu dla siebie miec prostego :)

Gość

15 obwodu, o kutfa to gigant :D Stary ja myslalem ze 12 to troche mało ale zmierzylem banana (takiego do jedzenia) i on tez ma 12 a wydaje sie dość gruby, a kurcze kobiety szerokie nie sa, skoro wkladaja sobie tampony i nie wypadaja :P . Napisz coś wiecej o Twoich stosunkach przy tym wymiarze, jak dziewczyna na takie dzialo ?. Czy z Tymi wymiarami mozesz sie zapomniec i poszalec ? pisz.. pisz.. :)

penis.com.pl
penilarge krem
belcr0x

lasce sie podoba, najabardziej to lubi mnie rozpieszczac :D tylko ze to wyglada tak, ze ona z dolu ciagnie, a koniec jest na normalym poziomie, bo moj pen jest skrzywiony w dol, taki banan doslownie, przez co nie moge sie w wielu pozycjach zabawiac :( . A co do zabawy, to nienarzeka, w odbyt troche ciasno , wiec rzadko z tym, bo skrzywienie uniemozliwia to prawie, grubosc to nic

Gość

Nie no wiesz 15 cm grubosci to serio byk.. ja mam niestety 12 ;/ i tez zakrzywiony w dół, mysle ze przy mojej grubosci lakkie zakrzywienie wiekszego problemu sprawiac nie bedzie.. Chociaz nie wiem jestem prawiczkiem.. a chcialbym miec z 13,5 w obdwodzie.. ;/

belcr0x

no, ja mam zakrzywiony na 35 stopni w dol, nie wiem jakie cwiczenia robic, bo w ebooku opisane sa tylko na skrzywienia boczne

Gość

ja mam podobne tylko Troche mniejsze, i wiesz zakrzywienie jest spowodowane niedorozwojem tych wlokien (na glupi rozum), szczerze to tak naprawde nie wiem jak to jest, ale pewnie zakrzywienie da sie zredukować rozciągając dolne czesci penisa, bo w sumie w ciele czlowieka kazda tkanke da sie rozciagnac nawet kosci, uszkodzone tkanki ulegaja nadbudowie ktore tez sie da rozciagnac.. Penis moze to nie mieśien, ale mysle ze odpowiedni trening zrobi z niego zawodnika.. :)

Ja nie mam Motywacji do cwiczen, potrzebuje kogos kto bedzie rowno zemna cwiczyl systematycznie, i sie wymienial spostrzezeniami :)

anonim5553

17 lat i 16-17cm, moze byc :)

Gość

spoko anonim :P masz niezla palke, ale juz sie nie chwalmy :P

czekam na Wypowiedz belcr0x ;)

belcr0x

no kurde, ja od paru dni robie cwiczenia takie jak sa w ebooku, tylko, ze robie opor do gory, jak na razie nic nie widze efektow, ale to sa jakies 4 dni, ale chcialbym takie najpewniejsze cwiczenia, ktore wiem ze efekty beda, szkoda ze w ebooku opisali tylko boczne skrzywienia ;/

Gość

Gdybym mial prostego to bym osiagal 16,5-10 dlugosci liczac od brzucha a nie kosci lonowej ;/ też mi na tym zalezy..

belcr0x

Wysłany: Wto 14 Mar, 2006   

no to probojmy i bedziemy sprawdzac komu sie prostuje ;D

hipopotam

Wysłany: Sob 18 Mar, 2006   

20 lat i 16,5cm/13 nie jest imponujący ale mój
chociaż jakby miał więcej w szerokości to też byłby mój ( ktoś wie jak to zrobić???)

penis.com.pl
penilarge krem
The New Guy

Wysłany: Sob 18 Mar, 2006   

18 lat skończone i 14 cm.... ( wzwód ) troche mało ?

nieznany

Wysłany: Nie 19 Mar, 2006   

19 lat.... 15-16 cm dlugosc, 12 obwod myslicie z takimi gabarytami jest szansa na normalny stosunek?(prawiczek) krotko: czy to wystarczy? :( :(

Odpowiedz do tematu