Uzależnienie |
Autor | Wiadomość |
andrzejgadar Dołączył: 23 Sty 2009 Posty: 411 Skąd: SRC | Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 |
|
| ehh. skończcie o Bogu. macie teraz zajebiscie cholernie duzy grzech- pisać o Bogu w dziale masturbacja.... | _________________ Problem? Pisz na gg: 8259970
Pozdro | |
| |
 |
bugi14 Wiek: 30 Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 20 Skąd: Rybnik | Wysłany: Pon 25 Maj, 2009 |
|
| Rozmowa o Bogu nigdy nie jest grzechem chyba że sie mówi o Nim w negatywny sposób. A nam nawet na wykładach ksiądz opowiadał o seksie i to nie był grzech... | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| Mhm.
Hah Żart dobry ;] | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
DamienO Wiek: 51 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 32 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| andrzejgadar napisał/a: | ehh. skończcie o Bogu. macie teraz zajebiscie cholernie duzy grzech- pisać o Bogu w dziale masturbacja.... |
Grzechem by było gdybyśmy w trakcie masturbacji myśleli o Matce Boskiej. | |
| |
 |
kowalczyk23 Dołączył: 26 Kwi 2008 Posty: 40 Skąd: Lubelszczyzna | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 Jak długo |
|
| A ile wytrzymacie bez niej ???? | |
| |
 |
Gidorah87 Dołączył: 28 Kwi 2009 Posty: 4 Skąd: Poznań | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| hmmm ja ok tygodnia... jakoś nie próbowałem dłużej... | |
| |
 |
Boss Wiek: 33 Dołączył: 15 Maj 2009 Posty: 230 Skąd: net | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| bugi14, na serio Ty jeszcze chyba nie myślisz samodzielnie. xD Może to przez Twój wiek wywieray jest na Ciebie aż taki wpływ ale nie wiem. ;] Zobaczysz że kiedyś skojarzysz niektóre faty i przekonasz sie, że wszystko co mówisz o kościele katolickim to bujda a Bóg raczej nie istnieje. ;p Pomógł Ci kiedys? | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| Rzeczywiście może nie ma sensu już tyle tutaj nawijać o bogu.
Każdy z nas, ma na ten temat swoje racje i niech tak pozostanie : )
Boss, widocznie bugi14 jest osobą bardzo wierzącą, i jeśli chce być dobry, chce sie zmieniać to niech tak robi; ]
A każdy z nas inwidualnie wie swoje, i tak jak wspomniałem niech tak zostanie.
Pozdrawiam | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
bugi14 Wiek: 30 Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 20 Skąd: Rybnik | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| Mnie pomaga. Ja czuje jak robie coś z Jego pomocą. Boss: są rzeczy których nie ogarniesz umysłem. Nikt nie ogarnie a jest to nam bardzo bliskie. To mógł stworzyć i wymyśleć tylko Bóg. Każdy niech swoje uważa ale ja jestem chrześcijaninem i wierzę w Boga. | |
| |
 |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| bugi14 napisał/a: | To mógł stworzyć i wymyśleć tylko Bóg. |
Ale co? Podaj przykład.
O ile się nie mylę to Kościół już uznaje teorię ewolucji. Kościół tylko twierdzi, że Bóg stworzył materię, która zapoczątkowała ewolucję. Czyli z tego wynika, że Bóg nie stworzył świata.
Kościół się jeszcze upiera, że Bóg stworzył człowieka.
Tego uczą na naukach przedmałżeńskich.
[ Dodano: Wto 26 Maj, 2009 ]
Mała pomyłka.
Nie na naukach przedmałżeńskich, tylko na naukach do zaliczenia religii przed ślubem kościelnym. | |
| |
 |
DamienO Wiek: 51 Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 32 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| Religia jest dla słabych ludzi, którzy nie potrafią znieść myśli, że wszystko co im się przytrafi zależy tylko od nich samych, a na końcu i tak każdego czeka śmierć. Więc żyjmy pełną parą. | |
| |
 |
bugi14 Wiek: 30 Dołączył: 24 Maj 2009 Posty: 20 Skąd: Rybnik | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| A macie taki przedmiot jak biologia a w nim dział "anatomia człowieka"? bo ja mam i rozważając nad budową i działaniem ciała człowieka to jestem w szoku jak to wszystko może być możliwe... i nie tylko o to chodzi. o wszystko co jest dookoła nas... a religia nie jest dla słabych tylko dla tych, którzy mają poczucie tego, co stało sie ok. 2000 lat temu i dla tych, którzy chcą ucztować w niebie a nie być potrawą w piekle... | |
| |
 |
|
| Jesteś naiwny jak 14 latek, ale wierz w co chcesz. Takie twoje prawo. Przemyśl jednak te historyjki z biblii i się głęboko zastanów nad ich sensem. Skąd się wzięły inne planety i poco ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|
| Nie jestem naiwny. Przeszło 4 tysiace lat ludzie wierzą w Boga. Znacie coś takiego jak zniszczenie Sodomy i Gomory? ludzie w tych miastach byli homoseksualistami i Pan Bóg ich za to ukarał. w naszym świecie moze byc powtórka tyle że za "autoseksualizm"... ja sie czepiać nie bede że ktoś jest niewierzący ale ja wiem co mówie i myśle i podobnie myśli i mówi ludność całej Ziemi (a przynajmniej większa część)... | |
| |
 |
arthuro [Usunięty] | Wysłany: Wto 26 Maj, 2009 |
|
| Ja nie jestem uzalezniony, tylko po prostu mam chyba bardzo wysoki poziom libido, bo wale juz "pare" lat - i to po kilka razy dziennie, bardzo czesto wale sobie po 2, 3 a nawet 4 razy pod rzad. Nie wiem, czy jest to normalne, ale nie czuje na sobie jakiejs presji, wyrzutow sumienia itp. | |
| |
 |
|