| Skarpetki |
| Autor | Wiadomość |
Barque Wiek: 42 Dołączył: 18 Cze 2009 Posty: 72 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 |
|
| No to chodź na bosaka | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 |
|
| Aktualnie właśnie tak robie | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sob 26 Wrz, 2009 |
|
| | Jak ja z domu nie wychodzę to tez boso zasuwam co w mojej babci powoduje straszne wzburzenie jak tak można bez skarpet po zimnej podłodze chodzić (jakby to podłoga nagle stała sie cieplejsza od 2mm cienkiej bawełny) | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Nie 27 Wrz, 2009 |
|
|
Babcie tak zawsze. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Nie 27 Wrz, 2009 |
|
| | Mnie to babcia chce wyswatać za wszelka cenę co jest mocno krepujące jak mnie odwiedza płeć piękna z przypadku lub powodów zupełnie interesownych. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
kaliberek9 Dołączył: 25 Gru 2006 Posty: 18 Skąd: Pomorskie | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 |
|
| Ja tam chodzę w białych po domu. Jak się sprząta regularnie to nie ma problemu, że spody będą brudne. Ale najlepiej jak wpadam do moich kumpli, wtedy różnie bywa, czasem słyszę "nie ściągaj butów !!" chyba przed obawą, że jak bedę je zakładał to nie poznam koloru. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 |
|
| Hehe, do mnie to kolega przychodzi ze swoimi kapciami jakby u mnie był jakis straszny brud a u niego często ma czarne skarpetki D ale białe skarpety można prac na ostro i nic im nie będzie. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
kaliberek9 Dołączył: 25 Gru 2006 Posty: 18 Skąd: Pomorskie | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 |
|
| z własnymi? hmmmm dziwnie bym sie poczuł gdyby moi tak robili | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 |
|
| XDDD
Pierwsze słysze, ale badź co bądź ciekawe rozwiązanie. | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 |
|
| Dziwni ludzie dziwne pomysły. Mówi się trudno. Jego kultura - nie moja
A stopki nazywa wybrakowanym skarpetkami - dziwak :d | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Agares Wiek: 30 Dołączył: 26 Kwi 2009 Posty: 318 Skąd: Internet | Wysłany: Pon 28 Wrz, 2009 |
|
| | Dziwak rzeczywiśćie ;d | _________________ Tak, zmieniłem nick. | |
| |
 |
nonek Wiek: 32 Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 71 Skąd: Łódź | Wysłany: Pią 02 Paź, 2009 |
|
| Ja slyszalem ze jak sie ma dresowe spodnie to tylko zwykle biale. do garniaka - czarne zwykle, a do krotkich spodenek biale stopki.
Ja codze w jeansach i zakladam zwykle skarpetki koloru czarnego/szarego/bialego i nie mam z tym problemu. | _________________ Skype: nonek04137 | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pią 02 Paź, 2009 |
|
| | nonek napisał/a: | | tylko zwykle biale. |
| nonek napisał/a: | | do garniaka - czarne zwykle, |
| nonek napisał/a: | | do krotkich spodenek biale stopki. |
Buehehe, przepraszam bardzo ale to GŁUPIE!
Jak ktoś ma biały garnitur? zresztą czy widać to jakie ktoś ma skarpetki? nie!
Dalej dresowe spodnie no coś -tak to chodzą tylko dresiarze tudzież sportowcy a sportowcy zakładają takie skarpetki jakie sa koniecznie do danej dyscypliny - kolor to rzecz wtórna.
Krótki spodenki - każdy zakłada takie skarpetki i takie koloru jakiego chce, nie ma kanonu mody bo np białe stopki nie zawsze pasują - jeśli spodenki i koszulka czarna lub odwrotnie.
| nonek napisał/a: | | zakladam zwykle skarpetki koloru czarnego/szarego/bialego i nie mam z tym problemu. |
Ja tam mam tylko stopki zakładam koloru takiego jakiego mi się akurat chce Kupił bym sobie skarpetki innego niż standardowe kolory | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
nonek Wiek: 32 Dołączył: 10 Kwi 2009 Posty: 71 Skąd: Łódź | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| | Shnitzel napisał/a: | | to GŁUPIE! | tez mi sie tak wydaje. i powtarzam, ze ja tak tylko slyszalem.
jedyny chyba nietakt jesli o skaarpetki chodzi to chyba skarpetki+sandaly jakies | _________________ Skype: nonek04137 | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sro 07 Paź, 2009 |
|
| | nonek napisał/a: | | jedyny chyba nietakt jesli o skaarpetki chodzi to chyba skarpetki+sandaly |
To prawda bo po co nosić sandały jeśli zakłada się skarpetki? | _________________ TereFere. | |
| |
 |
| |