| Papieroski |
| Autor | Wiadomość |
end Dołączył: 23 Lut 2007 Posty: 8 | Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 |
|
| paliłem przez jakies poltora roku. Zaczelo sie na mojej osiemnastce, ale tak naprawde zaczelo sie gdy przed maturą systematycznie wychodzilem z kump0lem zeby sie odstresowac. Wciagnalem sie i palilem od 2 do 5 dziennie, ale we wrzesniu stwierdzilem ze im wiecej pale tym mniejsza sprawia to przyjemnosc. Teraz pale raz na tydzien, dwa tygodnie.
Pale glownie Camele i Chesterfieldy, od czasu do czasu, albo gdy niczego innego w sklepie nie ma to siegam po Davidoffy, Marlboro lub Lucki. Na szczescie teraz gdy pale tak malo moge sobie na nie pozwolic:)
Czy zamierzam przestac? W sumie to nie wiem na ile mozna powiedziec ze pale. rownie dobrze moznaby mnie nazwac alkoholikiem, bo czesciej siegam po browara niz fajke | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 37 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 |
|
| hymmm ... zaczolem palic w wieku 14 lat kumpel z siostra (15 lat siostra i 17 lat kumpel) mnie namuwili skoncyzlem pol roku puzniej stwierdzilem z emnie to wogule nie ciagnie nie uzaleznilem sie (mimo ze sie zaciagalem i jak to sie muwi na poczatku w gluwce sie krecilo i zygnelo sie nawet ) puzniej palilem w 2 klasie liceum te zjakos pol roku i tez znajomi mnie namuwili skoncyzlem palic a teraz moge zapalic dla towarzystwa i kiedy jestem zdenerwowany jakos mnie to uspokaja ale nadal si enie uzalezniam kiedys palilem chyba miesiac czasu i nic nie kupilem fajek i mnie nie ciaglo (powtarzam ze sie zaciagalem) u normalnego czlowieka powinno zadzialac i sie wkrecic w to hehe | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 |
|
| | mirek18 napisał/a: | hymmm ... zaczolem palic w wieku 14 lat kumpel z siostra (15 lat siostra i 17 lat kumpel) mnie namuwili skoncyzlem pol roku puzniej stwierdzilem z emnie to wogule nie ciagnie nie uzaleznilem sie (mimo ze sie zaciagalem i jak to sie muwi na poczatku w gluwce sie krecilo i zygnelo sie nawet ) puzniej palilem w 2 klasie liceum te zjakos pol roku i tez znajomi mnie namuwili skoncyzlem palic a teraz moge zapalic dla towarzystwa i kiedy jestem zdenerwowany jakos mnie to uspokaja ale nadal si enie uzalezniam kiedys palilem chyba miesiac czasu i nic nie kupilem fajek i mnie nie ciaglo (powtarzam ze sie zaciagalem) u normalnego czlowieka powinno zadzialac i sie wkrecic w to hehe |
Jedno co można Ci zaproponować to chodzić do szkoły a nie myśleć o papieroskach. Konkretnie Ci zaszkodziły!!
P.S. Tylko nie mów, że jesteś dyslektykiem. | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
mirek18 Wiek: 37 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| BASF - dziekuej ze zwracasz uwage na moje bledy ale akurat tak sie sklada ze jestem dyslektykiem niestety nie moja wina w szkole kulem slowniki ile wlazlo a i tak bledy robilem i robie nadal ... nie wiem mozemy podziekowac moim rodzica ze mieli zaslabe geny odpowiedzialne za poprawna pisownie a do szkoly chodze nadal (technik informatyk studium) | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| | mirek18 napisał/a: | BASF - dziekuej ze zwracasz uwage na moje bledy ale akurat tak sie sklada ze jestem dyslektykiem niestety nie moja wina w szkole kulem slowniki ile wlazlo a i tak bledy robilem i robie nadal ... nie wiem mozemy podziekowac moim rodzica ze mieli zaslabe geny odpowiedzialne za poprawna pisownie a do szkoly chodze nadal (technik informatyk studium) |
Teraz każdy kto robi błędy nazywa się dysklektykiem. Jeszcze 15 lat temu nik nie wiedział co to jest. Alo OK. Jeśli masz to stwierdzone przez lekarza to zwaram honor | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
Krzysiek17 [Usunięty] | Wysłany: Nie 30 Gru, 2007 |
|
| A ja mogę się pochwalić, papierosa jeszcze nigdy nie miałem w ustach
A już 18 na karku | |
| |
 |
| |