Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz !
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: Nie 18 Mar, 2007   

Oczywiście że nie myśle o wannie napęłnionej ciepłą wodą jak w niej leżysz.

adadverts 

Wysłany: Pon 19 Mar, 2007   

No pod prysznicem na basenie to raczej się odlewać nie wypada :wink:

kgdynia 

Wysłany: Czw 22 Mar, 2007   

adadverts napisał/a:
No pod prysznicem na basenie to raczej się odlewać nie wypada :wink:

Jak biorę prysznic i sikam to nie trzymam penisa to kto wie że ja sikam .... tylko ja-- przecież woda i tak i tak leci... zawsze sie stoij przodem do ściany.... tak czy nie ????????

penis.com.pl
tabletki penilarge
Vassil

Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007   

1. To, że któś kąpie się na basenie pod prysznicem nago wśród innych mężczyzn jest przecież całkiem normalne. I ja mam pałe i on ją ma. A to, że jest inna - większa, grubsza, jaśniejsza, ciemniejsza, z wielkim żołędziem itp. to normalne. Każdy na inną twarz i nikt się nie śmieje, że jest innej karnacji czy się ma inny nos. Ja tam zawsze się kąpie nago pod prysznicem i się nie wstydzę, bo nie ma czego. I wcale nie stoję twarzą (i penisem) do ściany. Niech inni też sobie na mojego wacka popatrzą :wink:
2. Na basenie to trochę głupi nasikać pod prysznic, więc na golasa chodzę się do kibla odlać. A w domu to kąpię się w wannie tyle , że pod prysznicem (tzn. nie nalewam do niej wody) i sikam do niej. Lubię sikami polewać całe ciało, a nawet nalać sobie do buzi i połknąć - podobno zdrowe :D

20latek
[Usunięty]

Wysłany: Czw 05 Kwi, 2007   

ja mam wanne obok kibla wiec wstaje i sikam

kgdynia 

Wysłany: Sob 01 Gru, 2007   :D

20latek napisał/a:
ja mam wanne obok kibla wiec wstaje i sikam

:D

eeernest 

Wysłany: Sob 01 Gru, 2007   

Kąpać się można, sam wielokrotnie na obozach/wycieczkach/basenach itd kąpałem się nago pod prysznicem z innym fiutem, mimo że jestem całkowicie hetero.
Natomiast nie rozumiem wypowiedzi kogoś wyżej, dot. chodzenia za rękę, które skończyło się stosunkiem... To jednak coś z Tobą jest nie tak - albo jesteś niezdecydowany albo wręcz bardzo zdecydowany co do swojej orientacji. Nawet nie chcę myśleć nad jakimkolwiek kontaktem z innym mężczyzną. Rozumiem przytulić przyjaciela, pocieszyć go... no ale bez przesady!! Natomiast gdyby mi wszedł pod prysznic nieznany mężczyzna/chłopak... sorka - albo wychodzę ja, albo wychodzi on - nie mówię tutaj o jednej łazience z x prysznicami... mówię o małej kabinie prysznicowej..

Pozdrawiam normalnych facetów bez dziwnych skłonności.

harold mckee 

Wysłany: Sob 01 Gru, 2007   

Goofy7 napisał/a:
To już chyba urosło do lekkiej paranoi. Ostatnio byłem z kumplem z pracy na basenie (mamy po 26 lat) basen posiada 4 kabiny kąpielowe było z 15 chłopa po wyjściu normalnie zdieliśmy kąpielówki i weszliśmy do 1 kabiny następnie na golasa poszliśmy do 1 boksu ( w innych też było po 2-3 facetów do tego weszli jeszcze ci co mieli pływać po nas). No i co, że 2 facetów w wieku 20 kilku lat stało obok siebie na golasa ? Jeden popatrzył na drugiego i rybka. Czy fakt, że kumpel stoi nago obok mnie to oznacza, że mam go łapać za jaka, robić loda? ba nawet jak to nie kumpel tylko obcy facet. Ludzie to jest basen, jakby to była nie wiem jakaś inna sytuacja że się nie chodzi nago a nagle 2 facetów się rozbiera to co innego. Ale jak to jest publiczna przebieralnia to co ? mam chować jajka bo w koło 20 pedałów (przepraszam za zwrot). Ja jakoś tak (jak i inni) tego nie odbieram to raczej nienormalne obierać to inaczej. Zaraz dojdziecie do tego, że jak sikam w TESCO a obok koleś sika i ma penisa na zewnątrz to też oznaka homoseksualizmu bo przecież 2 facetów z pałkami na zewnątrz obok siebie 20cm. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam paranoików :wink:

madry chlopak z Ciebie...

snapee 

Wysłany: Wto 04 Gru, 2007   

ale macie problemy...

roojek 

Wysłany: Sob 15 Gru, 2007   

Tydzień na kopalni i zrozumiesz, że wspólny prysznic to okazja do odprężenia(ciepła woda na zmęczone mięso to balsam), poopowiadania głupich dowcipów i bardzo męskie miejsce do pagaduszek :) A to, że każdy ma grzyba na wierschu, po prostu przestaje być dziwne.
A lać najlepiej do umywalki, gdziekolwiek jesteś :P Brat wymyślił kiedyś, że umywalka powinna mieć w brzegu wycięcie, jak w popielniczce, żeby rano wygodnie faję położyć i nie męczyć się z celowaniem jak człek zaspany ;)

Odpowiedz do tematu