| Problem |
| Autor | Wiadomość |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 21 Gru, 2006 |
|
| | Juur napisał/a: | | Ludzie to jakies chore jest próbowałem z nia pogadac o tym ale z nia sie nie da pogadac normalnie mowie jej ze nie moj typ po 2 rodzina itd... A ona zaczyna płakac i mowi ze z biegiem czasu pokocham ja grrr |
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szczerze współczuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i jak masz spoko to ze starszym rodzenstwem pogadaj swoim albo jej bo tak do starszych leciec to lipa!!!!nagranie fajny pomysł o ile jest aż tak nawiedzona i byłab\y do tego zdolna!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 odp |
|
| | skywalker napisał/a: | Nie wydaje mi się aby pomysł z rodzicami był najlepszy... Moim zdaniem powinieneś postawić sprawe stanowczo... Nie będziesz z nią i tyle przecież nie musisz sie tłumaczyć... a jak będzie później robiła jakieś jaja z napastowaniem to może nagraj waszą rozmowę i sprowokój żeby powiedziała co do ciebie czuje... wtedy będziesz miał alibi na "nieprzewidziane" sytuacje |
Dobry pomysł popieram | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| | Juur napisał/a: | | paulinka nie jestem jej Wujkiem tylko kuzynem |
nie, jestes jej wujkiem i to dalszym, kuzynem [z pierwszej linii] to ty jestes dla jej matki | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
marek32 Dołączył: 14 Lis 2006 Posty: 4 | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| Konkretnie to jesteś bratem ciotecznym jej matki a jej albo kuzynem albo wujkiem.
Moim zdaniem nie ma tu nic złego. Według obowiązujących przepisów prawa nie jesteście spokrewnienie w pierwszej linii wiec moglibyście sie nawet pobrac, nie żartuje nawet kościół dopuszcza takie małżenstwa. Więc jesli ty tez cos do niej czujesz to czemu nie
W każdym razie powiniennes podchodzic do tej sytuacji jak do każdej podobnej a nie jak do rodzinego problemu. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 odp |
|
| | No może i tak ale co na to reszta rodziny? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 Re: odp |
|
| | Strikerx napisał/a: | | No może i tak ale co na to reszta rodziny? |
wg mnie powinna być w stanie to zaakceptować, bo czy nie lepiej żeby byli ze sobą szczęśliwi niż męczyli się z kimś obcym [nie są aż tak blisko spokrewnieni, więc nie widzę problemu] | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 odp |
|
| | A ja myślę odwrotnie że "tego kwiatu to światu" i by kazali poszukać sobie inną dziewczynę/chłopaka... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Adamus-3005 [Usunięty] | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 spróbój inaczej |
|
| | Juur napisał/a: | | mowie jej ze nie moj typ po 2 rodzina itd... A ona zaczyna płakac i mowi ze z biegiem czasu pokocham ja grrr |
Powiedz jej, że ją bardzo kochasz i dlatego nie chcesz jej skrzywdzić. Bardzo Ci się podoba i do końca życia będziesz ją kochał, ale nie możecie się związać i uprawiać seksu, bo mogłoby to mieć katastrofalne skutki dla potomstwa. Macie te same geny (po rodzicach) i z tego powodu dzieci mogłyby być upośledzone (tak to sobie natura wymyśliła) i dlatego lepiej uprawiać sex z kimś spoza rodziny - tak na wszelki wypadek. A jeśli wasze wspaniałe, platoniczne, wręcz doskonałe uczucie przetrwa próbę czasu (75 lat) bedziecie mieli co wnukom opowiadać mając powód do dumy (że nie ulegliście pokusie).
Co by nie mówić - jeśli nie chcesz sobie skłócić całej rodziny, nie pakuj się w żadne związki w rodzinie. Z rodziną dobrze wychodzi się wyłącznie na wspólnej fotografii i to raczej z boku (żeby łatwo było odciąć). A związek z kuzynką to dopiero po 3 pokoleniach - czyli w czwartym, a u Was jest 2,5 pokolenia...
Zastanów się ...
Pozdraiwam i życzę rychłego zakochania się w kimś innym. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 Re: spróbój inaczej |
|
| | Adamus-3005 napisał/a: | | Juur napisał/a: | | mowie jej ze nie moj typ po 2 rodzina itd... A ona zaczyna płakac i mowi ze z biegiem czasu pokocham ja grrr |
Powiedz jej, że ją bardzo kochasz i dlatego nie chcesz jej skrzywdzić. Bardzo Ci się podoba i do końca życia będziesz ją kochał, ale nie możecie się związać i uprawiać seksu, bo mogłoby to mieć katastrofalne skutki dla potomstwa. Macie te same geny (po rodzicach) i z tego powodu dzieci mogłyby być upośledzone (tak to sobie natura wymyśliła) i dlatego lepiej uprawiać sex z kimś spoza rodziny - tak na wszelki wypadek. A jeśli wasze wspaniałe, platoniczne, wręcz doskonałe uczucie przetrwa próbę czasu (75 lat) bedziecie mieli co wnukom opowiadać mając powód do dumy (że nie ulegliście pokusie).
Co by nie mówić - jeśli nie chcesz sobie skłócić całej rodziny, nie pakuj się w żadne związki w rodzinie. Z rodziną dobrze wychodzi się wyłącznie na wspólnej fotografii i to raczej z boku (żeby łatwo było odciąć). A związek z kuzynką to dopiero po 3 pokoleniach - czyli w czwartym, a u Was jest 2,5 pokolenia...
Zastanów się ...
Pozdraiwam i życzę rychłego zakochania się w kimś innym. |
Dobrze mówi... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Sro 03 Sty, 2007 |
|
| | Czwarty stopień pokrewieństwa w linii bocznej. Uważam, że wszystko tutaj zależy od Twojego stosunku do tej kwestii. Jeśli bardzo przeszkadza Ci pokrewieństwo, to musisz to przerwać. A jak masz odwagę i chęć na małe odstępstwo od normy i obyczajności, to uważam, że można spróbować. | |
| |
 |
juur-prawdziwy Dołączył: 24 Maj 2008 Posty: 2 Skąd: z dupy | Wysłany: Sob 24 Maj, 2008 |
|
| ej palancie zajebales mi nick i avatar tylko na tyle cie stac pizdo nie masz koncepcji na wlasny awatar i NICK | |
| |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Sob 24 Maj, 2008 |
|
| | juur-prawdziwy napisał/a: | ej palancie zajebales mi nick i avatar tylko na tyle cie stac pizdo nie masz koncepcji na wlasny awatar i NICK |
Żal.pl | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 25 Maj, 2008 |
|
| | juur-prawdziwy napisał/a: | ej palancie zajebales mi nick i avatar tylko na tyle cie stac pizdo nie masz koncepcji na wlasny awatar i NICK |
skąd się tacy ludzie biorą
BASF jak myslisz czy na forum nie powinno być osobnego działo, w 100% moderowanego, a w reszcie niech sobie tacy jak juur-prawdziwy piszą | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
BASF 
Wiek: 49 Dołączył: 31 Mar 2007 Posty: 1348 Skąd: poland | Wysłany: Nie 25 Maj, 2008 |
|
| | zola napisał/a: | | BASF jak myslisz czy na forum nie powinno być osobnego działo, w 100% moderowanego, a w reszcie niech sobie tacy jak juur-prawdziwy piszą |
Ja sugeruję jeszcze coś innego. Kopa mu i tyle. Po co takie prostactwo trzymać.
Ogólnie rzecz biorąc to forum jest słabo moderowane stąd przez tyle dni jest jeszcze powyższy post na forum.
Moderator tudzież Admin powinni tu zaglądać kilka razy na dzień i czytać wszystkie nowe posty.
Ale nie moja w tym rola... | _________________ PZDR BASF | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 26 Maj, 2008 |
|
| | BASF napisał/a: | | zola napisał/a: | | BASF jak myslisz czy na forum nie powinno być osobnego działo, w 100% moderowanego, a w reszcie niech sobie tacy jak juur-prawdziwy piszą |
Ja sugeruję jeszcze coś innego. Kopa mu i tyle. Po co takie prostactwo trzymać.
Ogólnie rzecz biorąc to forum jest słabo moderowane stąd przez tyle dni jest jeszcze powyższy post na forum.
Moderator tudzież Admin powinni tu zaglądać kilka razy na dzień i czytać wszystkie nowe posty.
Ale nie moja w tym rola... |
dokładnie tak, a jeśli człowiek który jest od dłuższego czasu na forum, dość odpowiedzialny napisze meila bądź PW do naszego Admina z prośba zeby coś z tym zrobił, lub nawet oferuje swoja pomoc, on nie odpisze, po prostu zero kontaktu z osobą admina | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
| |