Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem
Autor Wiadomość
paulinka 

Wysłany: Czw 21 Gru, 2006   

Juur napisał/a:
Ludzie to jakies chore jest próbowałem z nia pogadac o tym ale z nia sie nie da pogadac normalnie mowie jej ze nie moj typ po 2 rodzina itd... A ona zaczyna płakac i mowi ze z biegiem czasu pokocham ja grrr

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szczerze współczuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i jak masz spoko to ze starszym rodzenstwem pogadaj swoim albo jej bo tak do starszych leciec to lipa!!!!nagranie fajny pomysł o ile jest aż tak nawiedzona i byłab\y do tego zdolna!!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Strikerx 

Wysłany: Pią 22 Gru, 2006   odp

skywalker napisał/a:
Nie wydaje mi się aby pomysł z rodzicami był najlepszy... Moim zdaniem powinieneś postawić sprawe stanowczo... Nie będziesz z nią i tyle przecież nie musisz sie tłumaczyć... a jak będzie później robiła jakieś jaja z napastowaniem to może nagraj waszą rozmowę i sprowokój żeby powiedziała co do ciebie czuje... wtedy będziesz miał alibi na "nieprzewidziane" sytuacje :P

Dobry pomysł popieram :)

kocurek 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   

Juur napisał/a:
paulinka nie jestem jej Wujkiem tylko kuzynem

nie, jestes jej wujkiem i to dalszym, kuzynem [z pierwszej linii] to ty jestes dla jej matki

penis.com.pl
masturbator
marek32

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   

Konkretnie to jesteś bratem ciotecznym jej matki a jej albo kuzynem albo wujkiem.

Moim zdaniem nie ma tu nic złego. Według obowiązujących przepisów prawa nie jesteście spokrewnienie w pierwszej linii wiec moglibyście sie nawet pobrac, nie żartuje nawet kościół dopuszcza takie małżenstwa. Więc jesli ty tez cos do niej czujesz to czemu nie :D

W każdym razie powiniennes podchodzic do tej sytuacji jak do każdej podobnej a nie jak do rodzinego problemu.

Strikerx 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   odp

No może i tak ale co na to reszta rodziny?

kocurek 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   Re: odp

Strikerx napisał/a:
No może i tak ale co na to reszta rodziny?

wg mnie powinna być w stanie to zaakceptować, bo czy nie lepiej żeby byli ze sobą szczęśliwi niż męczyli się z kimś obcym [nie są aż tak blisko spokrewnieni, więc nie widzę problemu]

Strikerx 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   odp

A ja myślę odwrotnie że "tego kwiatu to światu" i by kazali poszukać sobie inną dziewczynę/chłopaka...

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   spróbój inaczej

Juur napisał/a:
mowie jej ze nie moj typ po 2 rodzina itd... A ona zaczyna płakac i mowi ze z biegiem czasu pokocham ja grrr

Powiedz jej, że ją bardzo kochasz i dlatego nie chcesz jej skrzywdzić. Bardzo Ci się podoba i do końca życia będziesz ją kochał, ale nie możecie się związać i uprawiać seksu, bo mogłoby to mieć katastrofalne skutki dla potomstwa. Macie te same geny (po rodzicach) i z tego powodu dzieci mogłyby być upośledzone (tak to sobie natura wymyśliła) i dlatego lepiej uprawiać sex z kimś spoza rodziny - tak na wszelki wypadek. A jeśli wasze wspaniałe, platoniczne, wręcz doskonałe uczucie przetrwa próbę czasu (75 lat) bedziecie mieli co wnukom opowiadać mając powód do dumy (że nie ulegliście pokusie).

Co by nie mówić - jeśli nie chcesz sobie skłócić całej rodziny, nie pakuj się w żadne związki w rodzinie. Z rodziną dobrze wychodzi się wyłącznie na wspólnej fotografii i to raczej z boku (żeby łatwo było odciąć). A związek z kuzynką to dopiero po 3 pokoleniach - czyli w czwartym, a u Was jest 2,5 pokolenia...

Zastanów się ...

Pozdraiwam i życzę rychłego zakochania się w kimś innym.

Strikerx 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   Re: spróbój inaczej

Adamus-3005 napisał/a:
Juur napisał/a:
mowie jej ze nie moj typ po 2 rodzina itd... A ona zaczyna płakac i mowi ze z biegiem czasu pokocham ja grrr

Powiedz jej, że ją bardzo kochasz i dlatego nie chcesz jej skrzywdzić. Bardzo Ci się podoba i do końca życia będziesz ją kochał, ale nie możecie się związać i uprawiać seksu, bo mogłoby to mieć katastrofalne skutki dla potomstwa. Macie te same geny (po rodzicach) i z tego powodu dzieci mogłyby być upośledzone (tak to sobie natura wymyśliła) i dlatego lepiej uprawiać sex z kimś spoza rodziny - tak na wszelki wypadek. A jeśli wasze wspaniałe, platoniczne, wręcz doskonałe uczucie przetrwa próbę czasu (75 lat) bedziecie mieli co wnukom opowiadać mając powód do dumy (że nie ulegliście pokusie).

Co by nie mówić - jeśli nie chcesz sobie skłócić całej rodziny, nie pakuj się w żadne związki w rodzinie. Z rodziną dobrze wychodzi się wyłącznie na wspólnej fotografii i to raczej z boku (żeby łatwo było odciąć). A związek z kuzynką to dopiero po 3 pokoleniach - czyli w czwartym, a u Was jest 2,5 pokolenia...

Zastanów się ...

Pozdraiwam i życzę rychłego zakochania się w kimś innym.

Dobrze mówi...

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Sro 03 Sty, 2007   

Czwarty stopień pokrewieństwa w linii bocznej. Uważam, że wszystko tutaj zależy od Twojego stosunku do tej kwestii. Jeśli bardzo przeszkadza Ci pokrewieństwo, to musisz to przerwać. A jak masz odwagę i chęć na małe odstępstwo od normy i obyczajności, to uważam, że można spróbować.

juur-prawdziwy 

Wysłany: Sob 24 Maj, 2008   

ej palancie zajebales mi nick i avatar tylko na tyle cie stac pizdo nie masz koncepcji na wlasny awatar i NICK :!: :evil:

BASF 

Wysłany: Sob 24 Maj, 2008   

juur-prawdziwy napisał/a:
ej palancie zajebales mi nick i avatar tylko na tyle cie stac pizdo nie masz koncepcji na wlasny awatar i NICK :!: :evil:

Żal.pl

zola 

Wysłany: Nie 25 Maj, 2008   

juur-prawdziwy napisał/a:

skąd się tacy ludzie biorą :D

BASF jak myslisz czy na forum nie powinno być osobnego działo, w 100% moderowanego, a w reszcie niech sobie tacy jak juur-prawdziwy piszą

Pozdrawiam

penis.com.pl
andropenis
BASF 

Wysłany: Nie 25 Maj, 2008   

zola napisał/a:
BASF jak myslisz czy na forum nie powinno być osobnego działo, w 100% moderowanego, a w reszcie niech sobie tacy jak juur-prawdziwy piszą

Ja sugeruję jeszcze coś innego. Kopa mu i tyle. Po co takie prostactwo trzymać.
Ogólnie rzecz biorąc to forum jest słabo moderowane stąd przez tyle dni jest jeszcze powyższy post na forum.
Moderator tudzież Admin powinni tu zaglądać kilka razy na dzień i czytać wszystkie nowe posty.
Ale nie moja w tym rola...

zola 

Wysłany: Pon 26 Maj, 2008   

BASF napisał/a:
zola napisał/a:

Ja sugeruję jeszcze coś innego. Kopa mu i tyle. Po co takie prostactwo trzymać.
Ogólnie rzecz biorąc to forum jest słabo moderowane stąd przez tyle dni jest jeszcze powyższy post na forum.
Moderator tudzież Admin powinni tu zaglądać kilka razy na dzień i czytać wszystkie nowe posty.
Ale nie moja w tym rola...

dokładnie tak, a jeśli człowiek który jest od dłuższego czasu na forum, dość odpowiedzialny napisze meila bądź PW do naszego Admina z prośba zeby coś z tym zrobił, lub nawet oferuje swoja pomoc, on nie odpisze, po prostu zero kontaktu z osobą admina

Pozdrawiam

Odpowiedz do tematu