Określenie orientacji seksualnej. |
Autor | Wiadomość |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 10 Kwi, 2021 |
|
| dd163040 napisał/a: | właśnie nadszedł ten moment w którym się określiłem I'm GAY! |
Ciekaw jestem, jako doszedłeś do takich wniosków. Pisałeś, że się zakochałeś kiedyś w dziewczynie - faktycznie tak było, czy może to było jakieś zauroczenie?
Tak całkiem na marginesie: czemu niektórzy tak koniecznie chcą się określić?
[ Dodano: Sob 10 Kwi, 2021 ]
michalza napisał/a: | Wiele gejów wchodzi w związki z kobieta bo wydaje im się, ze tak będzie lepiej. Ale faktycznie potem związek szczęśliwy nie jest. |
To jest najgorsze... Nigdy, przenigdy tak nie róbcie! Nie krzywdźcie kobiet w taki sposób! | |
| |
 |
juansto Dołączył: 10 Cze 2020 Posty: 605 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 22 Kwi, 2021 |
|
| Ancymon napisał/a: | dd163040 napisał/a: | właśnie nadszedł ten moment w którym się określiłem I'm GAY! |
Ciekaw jestem, jako doszedłeś do takich wniosków. Pisałeś, że się zakochałeś kiedyś w dziewczynie - faktycznie tak było, czy może to było jakieś zauroczenie?
michalza napisał/a: | Wiele gejów wchodzi w związki z kobieta bo wydaje im się, ze tak będzie lepiej. Ale faktycznie potem związek szczęśliwy nie jest. |
To jest najgorsze... Nigdy, przenigdy tak nie róbcie! Nie krzywdźcie kobiet w taki sposób! |
Może po prostu szukaja swojej seksualnośći. | |
| |
 |
Oleg_1981 Dołączył: 23 Lut 2020 Posty: 565 Skąd: Polska | Wysłany: Nie 25 Kwi, 2021 |
|
| juansto napisał/a: | Ancymon napisał/a: | dd163040 napisał/a: | właśnie nadszedł ten moment w którym się określiłem I'm GAY! |
To jest najgorsze... Nigdy, przenigdy tak nie róbcie! Nie krzywdźcie kobiet w taki sposób! |
Może po prostu szukaja swojej seksualnośći. |
Te szukanie to raczej oszukiwanie samego siebie. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
toton Dołączył: 17 Wrz 2015 Posty: 745 Skąd: Warszawa | Wysłany: Pon 26 Kwi, 2021 |
|
| Muszę sie z tym zgodzić. Niestety w naszym społeczeństwie nadal jest kiepskie podejście do gejów i lesbijek tak wiec trudno jest sie ot tak przyznać. | |
| |
 |
Ancymon Wiek: 39 Dołączył: 10 Kwi 2021 Posty: 737 Skąd: Cz-wa | Wysłany: Sob 22 Maj, 2021 |
|
| Oleg_1981 napisał/a: | Te szukanie to raczej oszukiwanie samego siebie. |
10/10 | |
| |
 |
|