Ile jeszcze muszę czekać? |
Autor | Wiadomość |
kubaa92 Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2014 Posty: 40 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Nie 18 Maj, 2014 |
|
| No ale liczy sie rozmiar od brzucha - 11 cm.
Zerwij lub przestań się wstydzić swojego penisa. Ewentualnie powiedz jej, że nie jesteś jeszcze gotowy na to. Ale skoro boisz się, że Cie wysmieje, ze masz małego to z tym może wyśmiać Cię tym bardziej.
Skoro Cie macała po kroczu to nie wyczuła już? Czy nie stał Ci? | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Pon 19 Maj, 2014 |
|
| Proste albo zerwiesz i poczekasz jak dorośniesz, dojrzejesz albo zabierzesz się do roboty i pokażesz jej że wielkość nie ma znaczenia. Koleżanka jej głupot nawkładała do głowy i tyle bo co ona może mieć za doświadczenie i TY?(żadne). I liczy się 11 cm tyle ile włożysz. Aha mogbyś z nią porozmawiać jak kolega radzie że jesteś jeszcze nie gotowy ale czy ona jest gotowa na tak dojrzałą rozmowę?, możesz spróbować wytłumacz jej że jeszcze nie chcesz seksu uprawiać i tyle jak tego nie zaakceptuje i cie zostawi znaczy że nie była warta ciebie i nie masz co się martwić tak bym radził. Jak kocha i cię szanuje to zrozumie a jak nie trudno co ci po takiej dziewczynie?. | _________________ Poradnik o przedwczesnym wytrysku
Jelq moje efekty Ćwiczeń | |
| |
 |
krak098 Wiek: 25 Dołączył: 17 Maj 2014 Posty: 15 Skąd: Opole | Wysłany: Pon 19 Maj, 2014 |
|
| kadeon napisał/a: | Proste albo zerwiesz i poczekasz jak dorośniesz, dojrzejesz albo zabierzesz się do roboty i pokażesz jej że wielkość nie ma znaczenia. Koleżanka jej głupot nawkładała do głowy i tyle bo co ona może mieć za doświadczenie i TY?(żadne). I liczy się 11 cm tyle ile włożysz. Aha mogbyś z nią porozmawiać jak kolega radzie że jesteś jeszcze nie gotowy ale czy ona jest gotowa na tak dojrzałą rozmowę?, możesz spróbować wytłumacz jej że jeszcze nie chcesz seksu uprawiać i tyle jak tego nie zaakceptuje i cie zostawi znaczy że nie była warta ciebie i nie masz co się martwić tak bym radził. Jak kocha i cię szanuje to zrozumie a jak nie trudno co ci po takiej dziewczynie?. |
Póki co nie chodzi o seks, ale ostatnio mi powiedziała, że chciałaby mi wsadzić rękę w spodnie... | _________________ xxx | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kubaa92 Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2014 Posty: 40 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Pon 19 Maj, 2014 |
|
| Ale chłopaku czego oczekujesz? Daliśmy Ci rady i nic więcej nie wymyślimy. | |
| |
 |
małyperes Dołączył: 25 Lip 2008 Posty: 98 Skąd: lubuskie | Wysłany: Pon 19 Maj, 2014 |
|
| Ja czytam ten wątek, to myślę, że ten kraj upadnie...
Żeby uprawiać seks trzeba być dojrzałym emocjonalnie.
No i jakiego penisa chciałby mieć autor w wieku 14-15 lat?
Na koniec dojrzewania będziesz miał średniego tj. 14-17 cm. | |
| |
 |
kubaa92 Wiek: 33 Dołączył: 15 Kwi 2014 Posty: 40 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Pon 19 Maj, 2014 |
|
| małyperes napisał/a: | Żeby uprawiać seks trzeba być dojrzałym emocjonalnie.
No i jakiego penisa chciałby mieć autor w wieku 14-15 lat?
Na koniec dojrzewania będziesz miał średniego tj. 14-17 cm. |
myślę, że to najlepsze podsumowanie całej dyskusji | |
| |
 |
kadeon Wiek: 42 Dołączył: 11 Sie 2010 Posty: 1094 Skąd: Izbica | Wysłany: Pon 19 Maj, 2014 |
|
| Dokładnie też nie chciałem nic mówić bo odrazu zostanę posądzony o nie tolerancje itp. Ale seks dla mnie w tym wieku był nie do ogarnięcia za młody i za głupi byłem do tego trzeba dorosnąć taka prawda. Daliśmy pewne rady a autor upiera się że ma dojść czekania jak tam myślisz to za dojrzały nie jesteś tego nie przeskoczysz nie ominiesz każdy człowiek ma inny organizm i biologiczny wewnętrzny zegar i nic z tym nie zrobisz musisz czekać ciesz się że młody jesteś jeszcze i na wszystko i na seks przyjdzie odpowiedni moment. | _________________ Poradnik o przedwczesnym wytrysku
Jelq moje efekty Ćwiczeń | |
| |
 |
kameas11 Dołączyła: 11 Mar 2013 Posty: 3 Skąd: Kraków | Wysłany: Pon 19 Maj, 2014 |
|
| a czy szanowny kolega jest świadom że seks z osoba poniżej 16 roku zycia jest karalny???? | |
| |
 |
krak098 Wiek: 25 Dołączył: 17 Maj 2014 Posty: 15 Skąd: Opole | Wysłany: Wto 20 Maj, 2014 |
|
| kameas11 napisał/a: | a czy szanowny kolega jest świadom że seks z osoba poniżej 16 roku zycia jest karalny???? |
Dobra, dzięki wszystkim, zaczyna się tu robić nie miło, cześć...
Ps, 15, polecam zapoznać się z prawem bo nieznajomość prawa w tym kraju szkodzi a z tego nie można się tłumaczyć | _________________ xxx | |
| |
 |
|