Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Ile jeszcze muszę czekać?
Autor Wiadomość
kubaa92 

Wysłany: Nie 18 Maj, 2014   

No ale liczy sie rozmiar od brzucha - 11 cm.
Zerwij lub przestań się wstydzić swojego penisa. Ewentualnie powiedz jej, że nie jesteś jeszcze gotowy na to. Ale skoro boisz się, że Cie wysmieje, ze masz małego to z tym może wyśmiać Cię tym bardziej.

Skoro Cie macała po kroczu to nie wyczuła już? Czy nie stał Ci?

kadeon 

Wysłany: Pon 19 Maj, 2014   

Proste albo zerwiesz i poczekasz jak dorośniesz, dojrzejesz albo zabierzesz się do roboty i pokażesz jej że wielkość nie ma znaczenia. Koleżanka jej głupot nawkładała do głowy i tyle bo co ona może mieć za doświadczenie i TY?(żadne). I liczy się 11 cm tyle ile włożysz. Aha mogbyś z nią porozmawiać jak kolega radzie że jesteś jeszcze nie gotowy ale czy ona jest gotowa na tak dojrzałą rozmowę?, możesz spróbować wytłumacz jej że jeszcze nie chcesz seksu uprawiać i tyle jak tego nie zaakceptuje i cie zostawi znaczy że nie była warta ciebie i nie masz co się martwić tak bym radził. Jak kocha i cię szanuje to zrozumie a jak nie trudno co ci po takiej dziewczynie?.

krak098 

kadeon napisał/a:
Proste albo zerwiesz i poczekasz jak dorośniesz, dojrzejesz albo zabierzesz się do roboty i pokażesz jej że wielkość nie ma znaczenia. Koleżanka jej głupot nawkładała do głowy i tyle bo co ona może mieć za doświadczenie i TY?(żadne). I liczy się 11 cm tyle ile włożysz. Aha mogbyś z nią porozmawiać jak kolega radzie że jesteś jeszcze nie gotowy ale czy ona jest gotowa na tak dojrzałą rozmowę?, możesz spróbować wytłumacz jej że jeszcze nie chcesz seksu uprawiać i tyle jak tego nie zaakceptuje i cie zostawi znaczy że nie była warta ciebie i nie masz co się martwić tak bym radził. Jak kocha i cię szanuje to zrozumie a jak nie trudno co ci po takiej dziewczynie?.

Póki co nie chodzi o seks, ale ostatnio mi powiedziała, że chciałaby mi wsadzić rękę w spodnie...

penis.com.pl
masturbator
kubaa92 

Ale chłopaku czego oczekujesz? Daliśmy Ci rady i nic więcej nie wymyślimy.

małyperes 

Ja czytam ten wątek, to myślę, że ten kraj upadnie...

Żeby uprawiać seks trzeba być dojrzałym emocjonalnie.

No i jakiego penisa chciałby mieć autor w wieku 14-15 lat?

Na koniec dojrzewania będziesz miał średniego tj. 14-17 cm.

kubaa92 

małyperes napisał/a:
Żeby uprawiać seks trzeba być dojrzałym emocjonalnie.

No i jakiego penisa chciałby mieć autor w wieku 14-15 lat?

Na koniec dojrzewania będziesz miał średniego tj. 14-17 cm.

myślę, że to najlepsze podsumowanie całej dyskusji ;)

kadeon 

Dokładnie też nie chciałem nic mówić bo odrazu zostanę posądzony o nie tolerancje itp. Ale seks dla mnie w tym wieku był nie do ogarnięcia za młody i za głupi byłem do tego trzeba dorosnąć taka prawda. Daliśmy pewne rady a autor upiera się że ma dojść czekania jak tam myślisz to za dojrzały nie jesteś tego nie przeskoczysz nie ominiesz każdy człowiek ma inny organizm i biologiczny wewnętrzny zegar i nic z tym nie zrobisz musisz czekać ciesz się że młody jesteś jeszcze i na wszystko i na seks przyjdzie odpowiedni moment.

kameas11 

a czy szanowny kolega jest świadom że seks z osoba poniżej 16 roku zycia jest karalny????

krak098 

Wysłany: Wto 20 Maj, 2014   

kameas11 napisał/a:
a czy szanowny kolega jest świadom że seks z osoba poniżej 16 roku zycia jest karalny????

Dobra, dzięki wszystkim, zaczyna się tu robić nie miło, cześć...

Ps, 15, polecam zapoznać się z prawem bo nieznajomość prawa w tym kraju szkodzi a z tego nie można się tłumaczyć ;)

Odpowiedz do tematu