Męskie sprawy |
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| skywalker napisał/a: | Wszystko wszysatko wszystko nawet dziennikarki a Kinga Rusin szczególnie
To może powiedzcie jakich kosmetyków używacie np w kategorriach:
- do golenia
- do włosów
- do twarzy
- do zębów
co do mnie to:
- pianka gilette
- Guma do włosów Schwarzkopf Ozis +
- Loreal pure zone
- blendamed whitenikg impresions
Czaekam na wasze posty |
golenie - nivea pianka
wlosy - garnier fructis
twarz - głownie avon
zeby - colgate herbal i zadnej innej | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| a Jakim płynem myjecie penisa, skoro mowa o kosmetykach?^^ | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | a Jakim płynem myjecie penisa, skoro mowa o kosmetykach?^^ |
nie wiem czy dobrze zrozumialem pytanie, ale to glownie mydlo .. czasem plyn do kapieli .. nie uzywam niczego czszegolnego, bo z niego nie wali .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| a widzisz, to moze powinienes bardziej zadbac o swojego przyjaciela i zasponsorowac mu cos lepszego dla niego. Ja uzywam specjalnego plynu do higieny intymnej... | |
| |
 |
harold mckee 
|
| xxxbamboxxx napisał/a: | a widzisz, to moze powinienes bardziej zadbac o swojego przyjaciela i zasponsorowac mu cos lepszego dla niego. Ja uzywam specjalnego plynu do higieny intymnej... |
no ale nie widze potrzeby skoro mydlo woda wystarczaja, nie jedzie nie widze zadnych zmian na skorze, nie swedzi itp .. wiec ... widzisz jakis powod abym musial tego uzywac ? | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| ładniejszy zapach, lepsze samopoczucie Twoje i Twojego malego ;p . Mowisz umiec z nim rozmawiac :D:D =]=]=] | |
| |
 |
harold mckee 
|
| ja odnosze wrazenie ze Ty mi usilujesz cos wmowic .. otoz dla Twojej wiadomosci ... zapach jest odpowiedni, samopoczucie moje jest dobre, w malego to juz w ogole .. wiec :> hehe
no chyba ze chcesz mi udowodnic za wszelka cene ze masz racje ...
akurat o to mi sie nie chce walczyc .. bo kazdy ma swoja racje .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|
| Nie no pewnie mamy oboje racje, ale wydawalo mi sie ze szorowanie wacka zwyklym mydlem nie jest dobre. Myslalem ze lepiej, dla zasady uzywac czegos tylko do higieny intymnej. Ale skoro tyle lat to robisz i nic sie nie dzialo to najwazniejsze;p | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 04 Gru, 2006 |
|
| Jak jestem pod prysznicem to najpierw myję głowę potem biore z niej pianę i myję wacka A co do szamponu to używam schwarzkopf gliss kur ... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
harold mckee 
|
| BOLS tez jest nawet nawet | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|