lol |
Autor | Wiadomość |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Sob 19 Maj, 2007 |
|
| o bardzo dziwne no innaczej mi stawal napewno juz predzej niz 11 lat xD i jakos tak zaczalem sie masturbowac 11 lub 12 wiem ze napewno to bylo w 4 lub 5 klasie wiec musial stav ale wtedy mialem tzw suchy wytrysk | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
ggggg Dołączył: 17 Maj 2007 Posty: 9 Skąd: Krk | Wysłany: Nie 20 Maj, 2007 |
|
| Aha, to rozumie
Ja miałem bodajże na przełomie 12 a 13 roku życia... | |
| |
 |
marians Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 22 | Wysłany: Czw 07 Cze, 2007 |
|
| co do szybkości w dochodzeniu, jeśli ktoś ma problem ze zbyt szybkim wytryskiem to polecam "sesje" hehe otóż kupiłem sobie niedawno do wypróbowania przy nauce -ponoć pomaga (tja zaczyna się sesja ehhh ), no i zauważyłem, że pomaga nie tylko w koncentracji ale też można dłużej pociągnać zanim się dojdzie, może nie jest to jakoś super długo ale wyraźna poprawa była po ok. tygodniu przyjmowania tego specyfiku. Zatem polecam wypróbować.... "sesja" można kupić w aptece. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
bigmilk Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 20 Skąd: Z nikąd | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| Bezie gdzieś od 13 roku życia. Czasem krótko, 3-5 minu, czasem lubię dłuższe zabawy xD | |
| |
 |
bigfruit Dołączył: 09 Cze 2007 Posty: 32 Skąd: idziesz?? | Wysłany: Nie 10 Cze, 2007 |
|
| Gdzieś 6 klasa podstawówki. Zazwyczaj 4-5 minut, jak mi się nudzi potrafię i kilka razy dziennie:) | |
| |
 |
Fuzi Wiek: 37 Dołączył: 05 Lip 2007 Posty: 3 Skąd: Gdańsk | Wysłany: Czw 05 Lip, 2007 |
|
| Ja przy mocnym podnieceniu dochodze w 1-3min, a tak normalnie to 10-15min. Wyćwiczyłem sobie mocno mięśnie PC i teraz nie mam problemów z powstrzymaniem wytrysku. Fajnie jest masturbować sie ponad godzinke ;p | |
| |
 |
przemeq Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 32 | Wysłany: Pią 06 Lip, 2007 |
|
| Mastrbuje się od ok. 12 roku życia. Zazwyczaj ok. 10 minut. Mój rekord to 1,5 h xDxD | |
| |
 |
maniek88 Dołączył: 27 Cze 2007 Posty: 25 Skąd: ewerywhere | Wysłany: Nie 08 Lip, 2007 |
|
| od 8 lat sie masturbuje lubie troche pomeczyc wacka a nie tak chop siup aby szybciej | |
| |
 |
Alex-sex 
Wiek: 34 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 430 Skąd: Mars | Wysłany: Nie 22 Lip, 2007 |
|
| ostatnio mialem czasu wolnego i tak go meczylem ok 40 min bylo cool | _________________ The One That Got Away. | |
| |
 |
allegro91 [Usunięty] | Wysłany: Sro 15 Sie, 2007 |
|
| wszyscy piszecie że walicie po 5 min. bo po co sie rozczulać i walic ługa o sprubuje ci se zwalić 29 minut wiecie jakie to przyjemne tak długo a jak dojdziecie do wprawy to coraz dłuzej a wale po 1 godzinie a orgazm jest nieziemski i duzo spermy a moge tak długo walic bo mam dobrze rowinięte mięśnie PC. | |
| |
 |
Kilek Dołączył: 18 Sie 2006 Posty: 41 Skąd: ze wsząd | Wysłany: Sob 18 Sie, 2007 |
|
| Mięsnie srecet wam powiem. Jestem tradycjonalista i uważam, że praktyka czyni miestrza a nie jakaś gimnastyka. W każdym badź razie wale konia od 7 lat(mam teraz 19) a zauważyłem, ze pierwszy raz mi dygnął dopiero gdy zaczęły mi rosnać łoniaki(czyli ma to zwiazek z dojrzewaniem). Obecnie robie TO do 3 raz w tygodniu a jesli chodzi o dochodzenie to od 5 minut do nawet godziny to nie jest trudne. Jak mam mało czasu i chce szybko to nie sciagam skóry z napleta i jade szybko. Ciach, ciach i po wszystkim. Jeśli sie nie spieszę, niema nikogo w domu to ide sobie do pokoju, przynosze cos na poślizg(olej najczesciej), papierowe ręczniki(zawsze sie przydają, zeby wytrzeć nadmiar oleju jak sie rozpędze i żeby później ogólnie posprzatać, heh) i zaczynam walonko przy filmie bardzo powoli jade góra, dół, co jakis czas 10 sec przerwy, zmiana techniki, ścisnąć mocniej, słabiej...rózne rzeczy sie robi, a jak już ręka zaczyna boleć to sciskam dosc mocno chuja i wale jak najszybciej...zajebisty spust, a im wolniej wale tym większy. | |
| |
 |
Phobos Dołączył: 24 Lip 2006 Posty: 17 | Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 |
|
| Jak chce mogę zjechać się w 2min
Jednak wolę długie posiedzenie przed kompem z chujem w ręce, wtedy mogę walić konia przez godzinkę z małymi odstępami (co jest o wiele przyjemniejsze ):D | |
| |
 |
qtasek Wiek: 34 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 |
|
| Ja raczej podobnie jak poprzednicy szybkośc zalezy od chęci i czasu . Zdarza sie 2-5 minut ale jak jest czas to warto sie to godzine pomęczyc bo potem jest boskooo | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
mateusssz 
Wiek: 36 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 85 Skąd: Toruń | Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 |
|
| moj sredni czas to okolo 5 do 7 od czasu do czasu tez sobie robie godzinne walonka | |
| |
 |
anakin_solo Dołączył: 11 Lut 2007 Posty: 64 Skąd: Wrocław | Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 |
|
| hm.. różnie jak chce to mogę w minutę, zwykle lubię tak conajmniej z 10 minut do pół godzinki z przerwami | _________________ Pozdrawiam!
Ani | |
| |
 |
|