Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     lol
Autor Wiadomość
Alex-sex 

Wysłany: Sob 19 Maj, 2007   

o bardzo dziwne no innaczej mi stawal napewno juz predzej niz 11 lat xD i jakos tak zaczalem sie masturbowac 11 lub 12 wiem ze napewno to bylo w 4 lub 5 klasie wiec musial stav ale wtedy mialem tzw suchy wytrysk

ggggg 

Wysłany: Nie 20 Maj, 2007   

Aha, to rozumie :)

Ja miałem bodajże na przełomie 12 a 13 roku życia...

marians

Wysłany: Czw 07 Cze, 2007   

co do szybkości w dochodzeniu, jeśli ktoś ma problem ze zbyt szybkim wytryskiem to polecam "sesje" hehe otóż kupiłem sobie niedawno do wypróbowania przy nauce -ponoć pomaga (tja zaczyna się sesja ehhh ), no i zauważyłem, że pomaga nie tylko w koncentracji ale też można dłużej pociągnać zanim się dojdzie, może nie jest to jakoś super długo ale wyraźna poprawa była po ok. tygodniu przyjmowania tego specyfiku. Zatem polecam wypróbować.... "sesja" można kupić w aptece.

penis.com.pl
penilarge krem
bigmilk 

Wysłany: Nie 10 Cze, 2007   

Bezie gdzieś od 13 roku życia. Czasem krótko, 3-5 minu, czasem lubię dłuższe zabawy xD

bigfruit 

Wysłany: Nie 10 Cze, 2007   

Gdzieś 6 klasa podstawówki. Zazwyczaj 4-5 minut, jak mi się nudzi potrafię i kilka razy dziennie:)

Fuzi 

Wysłany: Czw 05 Lip, 2007   

Ja przy mocnym podnieceniu dochodze w 1-3min, a tak normalnie to 10-15min. Wyćwiczyłem sobie mocno mięśnie PC i teraz nie mam problemów z powstrzymaniem wytrysku. Fajnie jest masturbować sie ponad godzinke ;p

przemeq

Wysłany: Pią 06 Lip, 2007   

Mastrbuje się od ok. 12 roku życia. Zazwyczaj ok. 10 minut. Mój rekord to 1,5 h xDxD

maniek88 

Wysłany: Nie 08 Lip, 2007   

od 8 lat sie masturbuje lubie troche pomeczyc wacka a nie tak chop siup aby szybciej

Alex-sex 

Wysłany: Nie 22 Lip, 2007   

ostatnio mialem czasu wolnego i tak go meczylem ok 40 min bylo cool :evil:

allegro91
[Usunięty]

Wysłany: Sro 15 Sie, 2007   

wszyscy piszecie że walicie po 5 min. bo po co sie rozczulać i walic ługa o sprubuje ci se zwalić 29 minut wiecie jakie to przyjemne tak długo a jak dojdziecie do wprawy to coraz dłuzej a wale po 1 godzinie a orgazm jest nieziemski i duzo spermy a moge tak długo walic bo mam dobrze rowinięte mięśnie PC.

Kilek 

Wysłany: Sob 18 Sie, 2007   

Mięsnie srecet wam powiem. Jestem tradycjonalista i uważam, że praktyka czyni miestrza a nie jakaś gimnastyka. W każdym badź razie wale konia od 7 lat(mam teraz 19) a zauważyłem, ze pierwszy raz mi dygnął dopiero gdy zaczęły mi rosnać łoniaki(czyli ma to zwiazek z dojrzewaniem). Obecnie robie TO do 3 raz w tygodniu a jesli chodzi o dochodzenie to od 5 minut do nawet godziny to nie jest trudne. Jak mam mało czasu i chce szybko to nie sciagam skóry z napleta i jade szybko. Ciach, ciach i po wszystkim. Jeśli sie nie spieszę, niema nikogo w domu to ide sobie do pokoju, przynosze cos na poślizg(olej najczesciej), papierowe ręczniki(zawsze sie przydają, zeby wytrzeć nadmiar oleju jak sie rozpędze i żeby później ogólnie posprzatać, heh) i zaczynam walonko przy filmie bardzo powoli jade góra, dół, co jakis czas 10 sec przerwy, zmiana techniki, ścisnąć mocniej, słabiej...rózne rzeczy sie robi, a jak już ręka zaczyna boleć to sciskam dosc mocno chuja i wale jak najszybciej...zajebisty spust, a im wolniej wale tym większy.

Phobos

Wysłany: Czw 23 Sie, 2007   

Jak chce mogę zjechać się w 2min ;)

Jednak wolę długie posiedzenie przed kompem z chujem w ręce, wtedy mogę walić konia przez godzinkę z małymi odstępami (co jest o wiele przyjemniejsze :P ):D

qtasek 

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007   

Ja raczej podobnie jak poprzednicy szybkośc zalezy od chęci i czasu ;) . Zdarza sie 2-5 minut ale jak jest czas to warto sie to godzine pomęczyc bo potem jest boskooo :)

penis.com.pl
andropenis
mateusssz 

moj sredni czas to okolo 5 do 7 od czasu do czasu tez sobie robie godzinne walonka

anakin_solo 

hm.. różnie jak chce to mogę w minutę, zwykle lubię tak conajmniej z 10 minut do pół godzinki z przerwami

Odpowiedz do tematu