Aneros !!!??? |
Autor | Wiadomość |
3tom Dołączył: 11 Lut 2009 Posty: 518 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009 |
|
| marek1977, kup sobie taki dla początkujących, bardziej wąski. | |
| |
 |
disassociative Dołączył: 30 Wrz 2009 Posty: 8 Skąd: Olkusz | Wysłany: Sro 30 Wrz, 2009 |
|
| Napisze tak, próbowałem ale nie przyznam się czym Bardzo miła i fajna sprawa, do orgazmu bym tego nie porównywał, bardziej do bardzo miłego łechtania. | |
| |
 |
marek1977 Wiek: 47 Dołączył: 25 Mar 2009 Posty: 3 Skąd: Poland | Wysłany: Nie 27 Gru, 2009 |
|
| disassociative napisał/a: | Napisze tak, próbowałem ale nie przyznam się czym Bardzo miła i fajna sprawa, do orgazmu bym tego nie porównywał, bardziej do bardzo miłego łechtania. | .Przyznaj się czym to robiłeś!. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
anonim45 Dołączył: 23 Maj 2010 Posty: 26 Skąd: Białystok | Wysłany: Pią 20 Sie, 2010 |
|
| Kupiłem sobie dziś takie cacko LINK. Zobaczymy jakie będą doznania, bo tradycyjna jazda już mi się znudziła. | |
| |
 |
snapee Dołączył: 27 Gru 2005 Posty: 126 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 20 Sie, 2010 |
|
| daj potem krótkie chociaż sprawozdanie z efektów zabawy | |
| |
 |
anonim45 Dołączył: 23 Maj 2010 Posty: 26 Skąd: Białystok | Wysłany: Pią 20 Sie, 2010 |
|
| Ehe
Więc tak problem jaki mam podczas zabawy, to taki, że ta metalowa kulka z krocza ucieka na boki i muszę ją przytrzymywać, przez co nie mogę się odprężyć do końca. Jest na to jakiś sposób?
Co do efektów to o połowę więcej nasienia było i ciut mocniejszy orgazm. Oczywiście w połowie poszedłem na ręcznym, bo nie mogłem się rozluźnić do końca.
Pod czas zabawy były momenty, że wpadałem w dobry rytm i było coraz ciekawiej, ale to na czas ok 2-3s. Później się czymś rozpraszałem.
Teraz mnie troszkę prostat boli, ale przy najmniej wymasowana Jak na początek zapowiada się ciekawie. | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pon 23 Sie, 2010 |
|
| Witam , powiedzcie mi czy chcąc uzywać anerosa , nalezy przygotować się odpowiedni mam na myśli , czy trzeba byc wypróżninym , lub trzeba stosoować jakies tam dodatkowe przygotowania (np. lewatywa) | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 37 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Pon 23 Sie, 2010 |
|
| dobrze być wypróżnionym ale tak zabawę zacząć godzina potem - wnętrze samo sie oczyszcza - chyba że miałeś rozwolnienie
Ja osobiście lewatywy nie polecam, bo to trzeba umieć zrobić i nie przesadzić. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pon 23 Sie, 2010 |
|
| To przekonaliscie mnie muszę dokonać zakupu skoro ma takie odlotowe dzialanie | |
| |
 |
anonim45 Dołączył: 23 Maj 2010 Posty: 26 Skąd: Białystok | Wysłany: Pią 01 Paź, 2010 |
|
| Shnitzel napisał/a: | Ja osobiście lewatywy nie polecam, bo to trzeba umieć zrobić i nie przesadzić. |
Jestem tego samo zdania. Po lewatywie trzeba poczekać z godzinkę aż wszystko się uspokoi. 1L płynu w temperaturze 36 stopni + łyżka od zupy soku z cytryny dla zachowania pH. Średnie uczucie przy lewatywie, ale przynajmniej organizm oczyszczasz | |
| |
 |
|