Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Rozmowy Ojciec-Syn
Autor Wiadomość
Hubertttus 

Wysłany: Nie 01 Lis, 2009   

No tak trudno jest zaczepić ojca synowi i zadać mu kilka itymnych i osobistych pytań.
Przygladając sie małemu dziecku ,jest ono otwarte i śmiałe nawet z trudnymi pytaniami ale już gdy dorasta ,posiada wstyd i powstrzymuje się z pytaniem ,z rzpoczęciem tematu.Dlatego ojcu jest jako człowiekowi z doświadczeniem życiowym łatwiej rozpocząć taką rozmowę .poruszyć taki temat.może zaaranżować sytuację po której będzie łatwiej rozmawiać.Jak wspomniał tu któryś z Was ,"z ojcem miałem chłodny kontakt", i to jest przyczyna że taka rozmowa sie nie odbyła.Bo do takich rozmów dojdzie tylko wtedy gdy pomiędzy dwoma osobami jest wielkie ciepło i zaufanie w każdej chwili.

xselix 

Wysłany: Pon 02 Lis, 2009   

Więź ojca i syna to najważniejsza rzecz potrzebna do poprowadzenia "męskiej rozmowy". Reszta pójdzie gładko :mrgreen:

caparollek 

Ja nie rozmawiałem z ojcem na te tematy i powiem ze było by to dla mnie bardzo krepujące.

penis.com.pl
masturbator
Hubertttus 

Ojca i syna musi łączyć wielka miłość (miłość ojcowska),aby w lóżnej rozmowie,(nie od święta ale takiej codziennej lub kilka razy w tygodniu a naj gorzej raz na tydzień)poruszać wszelkie tematy i na przykład ojciec aby nie wprost, zwrócił sie do syna ale w formie opowieści może wspomnieć że rozmawiał ze swojm znajomym ,kolegą z pracy że jego syn ma klopoty z siusiakiem i maja z nim takie i owakie problemy.A ty wszystko masz w pożądku?I nawet jeśli młody odpowie na odczepnego że tak w pożądku,to tu pada pytanie a z kąd wiesz?Lekarz oglądał?widział Ci stojącego ,nie wstydziłeś się lekrza,własnego ojca się wstydzisz,przecierz ja też byłem młody miałem problemy ,no wież to było tak... I myśle że każdy z Was mniej czy bardzie się odblokuje.

xselix 

Wysłany: Wto 03 Lis, 2009   

Ja na początku bardzo się wstydzilem pokazać "siusiaczka" lekarzowi :) Pamiętam że płakałem i chowałem się u lekarza w łazience.

Agares 

Wysłany: Wto 03 Lis, 2009   

Więź musi być, inaczej takie rozmowy są strasznie trędwe i sztuczne.
Najczęściej do niczego nie prowadzą, aczkolwiek trzeba doceniać czasem chociażby chęci.

Jaa też strasznie wstydziłem się pokazywania tych partii ciała lekarzowi, ale gdy doszło co do czego po prostu spodnie w dół i myślałem o czymś całkiem innym, byle się tym nie przejmować ;)

potacie 

Wysłany: Czw 05 Lis, 2009   

Gorzej jest jak lekarz musi zrobić operację :)

Agares 

Wysłany: Czw 05 Lis, 2009   

Mi robił, o ile można nazwać tą operacje i jakoś dałem radę? ;)

xselix 

Wysłany: Pią 06 Lis, 2009   

Ja miałem mieć, lekarz mnie nią straszył :( (( Więc codziennie zacząłem smarować jak należy i uniknąłem stulejki ;)

Agares 

Wysłany: Pią 06 Lis, 2009   

No to dobrze :)
Ale powiem Ci, że sama operacja taka zła nie jest.

snapee 

Wysłany: Sro 11 Lis, 2009   

w zależności czy trafisz do specjalisty czy do partacza, bo znam takich lekarzy, że na sama myśl o ich "sukcesach" nasuwa mi się na myśl pytanie na której giełdzie kupili sobie dyplom bądź ile jego rodzice zapłacili uniwerkowi za danie mu papierka.

Agares 

Zapewne masz rację.
Na samym zabiegu trafiłem na dobrego lekarza, ale co się działo przy zdejmowaniu szwów to jakaś paranoja.

snapee 

no wlasnie, ja mam ost takie szczescie ze wymieniam wszystkich swoich dotychczasowych lekarzy "szpeszjalistów" i na tych nowych co trafiam to serio lekarze z powolaniem :D

co do tematu, powtorze sie, ale mam nadzieje ze wyrosnie z nas pokolenie super ojcow ktorzy beda oparciem dla swojego syna ;)

penis.com.pl
masturbator
xselix 

Wysłany: Pią 11 Gru, 2009   

Tak! Mam nadzieję, że już niebawem pojawią się super ojcowie! Tak wogule, to jak myślicie, co powinien ojciec powiedzieć lub pokazać swojemu synowi podczas takiej męskiej rozmowy?

snapee 

Wysłany: Pią 11 Gru, 2009   

- nie owijać w bawełne bo sami ściemy nie lubiliśmy i nadal nie lubimy
- mowić pewnie o higienie penisa, o masturbacji, seksie, relacjach facet - kobieta
- jeżeli syn zapyta jak u nas bylo z inicjacja itd to powiedziec prawde,

wydaje mis ie ze tym zdobedziemy zaufanie i pozwolimy mlodemu na otwarcie sie przed nami

Odpowiedz do tematu