Oral ! |
Autor | Wiadomość |
viktoro Dołączył: 07 Lut 2006 Posty: 17 | Wysłany: Pon 20 Mar, 2006 |
|
| cadyk7 to nie zyczenie tylko opis! | _________________ Viktoro | |
| |
 |
love508 
Dołączył: 21 Paź 2005 Posty: 307 Skąd: polska | Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 |
|
| i love oral | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Wto 21 Mar, 2006 |
|
| czuję się jakis wyalienowany bo nigdy jeszcze nikt nie doprowadził mnie do orgazmu językiem albo poprostu na takie partnerki trafiałem) | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Pon 27 Mar, 2006 |
|
| tak jak pisal Bruno; seks oralny jest stosunkiem, choc w wiekszosci jest uwazany za forme "wstepnej rozgrzewki"...
hipo: kazda kobieta potrafi jezykiem doprowadzic faceta, jesli nie to nie jest to "prawdziwa kobieta", albo ona po prostu cie nie pociaga... | |
| |
 |
Grau Dołączył: 31 Gru 2005 Posty: 16 Skąd: dolina pewnej rzeki | Wysłany: Pon 27 Mar, 2006 |
|
| hildegrant napisał/a: | tak jak pisal Bruno; seks oralny jest stosunkiem, choc w wiekszosci jest uwazany za forme "wstepnej rozgrzewki"...
hipo: kazda kobieta potrafi jezykiem doprowadzic faceta, jesli nie to nie jest to "prawdziwa kobieta", albo ona po prostu cie nie pociaga... |
Oj powstrzymał bym się od tak radykalnych stwierdzeń. W końcu w seksie nic nie jest określone do końca.
Znam facetów, żonatych, dzieciatych, którzy w wieku trzydziestu paru lat odkryli, że pragną seksu z mężczyzną.
Tak samo jest z odbieraniem bodźców. Jednych dzisiaj kręci to a za jakiś czas tamto. | _________________ Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze.
[ Marcel Achard] | |
| |
 |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| masz racje, biorac pod uwage twoje poprawki (jakkolwiek prawidlowe) musialbym napisac ksiazke, a na to nie mam czasu...
jest zasada, ktora kierowac sie powienien kazdy lekarz: "po 1 nie szkodzic" a po 2 "kazdy czlowiek jest inny"
i to jest odp. na twoja sugestie... | |
| |
 |
|