Jak skutecznie golić intymne? |
Autor | Wiadomość |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 14 Sie, 2010 |
|
| a ja sie zastanawiam po co golic? jeszcze ni razu nie goliłem | _________________ aaa68 | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Sob 14 Sie, 2010 |
|
| jak to po co?? a na twarzy sie golisz? jeżeli tak to dlaczego?
Miałeś kobiete kiedys?
Dla mnie to sprawa higieny, wygody no i oczywiście przyjemnosci dla drugiej osoby.
Jeszcze odnosnie rozmowy wczesniej - mnie nic nigdy po goleniu nie kłuje. | |
| |
 |
aaa68 Wiek: 57 Dołączył: 30 Maj 2009 Posty: 396 Skąd: Lublin | Wysłany: Sob 14 Sie, 2010 |
|
| mam zone i dzieci, na twarzy sie gole ale to chyba normalne, ale u dołu po co?, zona nie narzeka | _________________ aaa68 | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Sob 14 Sie, 2010 |
|
| [...] bo to chyba normalne [...]
rozumiem, że nie czujesz potrzeby golenia się na twarzy, ale robisz to bo wszyscy tak robia?
a TAM sie nie bedziesz golic bo tez nie czujesz potrzeby, a inni tak nie robia?
Ja na przyklad czuje potrzebe golenia sie na twarzy, tak samo na dole.
nie odbieraj tego jako jakis atak w twoją stronę, to sprawa czysto indywidualna. Po prostu chce znac twoje zdanie | |
| |
 |
|
| dobra przeciez kazy moz emiec swoje zdanie
a jesli chodzi twoje pytanie to na twarzy gole - ale tez nie na całej, zostawiam wasy i bródke krótka- dla wyglądu, samopoczucia lepszego, no chyba lepiej sie wyglada ogolonym
na dole nie widze takiej potrzeby
jakby zonce przeszkadzalo to by powiedziała
moze wrecz przeciwnie? lubi busz
jak za bardzo naskoczyłem to sorki | |
| |
 |
Shnitzel Wiek: 38 Dołączył: 26 Lip 2009 Posty: 456 Skąd: Podstolica | Wysłany: Sob 14 Sie, 2010 |
|
| ja_89, sa tak sprężyste ze nie łapie ich maszynka. no i od 4 lat nie miałem dłuższych niż 1cm więc nie mam za bardzo czym złapać. | _________________ TereFere. | |
| |
 |
|
| aaa68, luuz, ja tego nie odebrałem jako naskoczenie, ale myślałem, ze ty mogłeś, bo tak sie ciebie 'przyczepiłem', więc napisałem, żeby było jasne
Shnitzel, w takim razie nic nie pomogę... jedynie mogę polecić golenie na zero:-) testowałem różne opcje, ale na zero mi najwygodniej, nic nie kłuje | |
| |
 |
|
| ok nie ma sprawy | _________________ aaa68 | |
| |
 |
anonim45 Dołączył: 23 Maj 2010 Posty: 26 Skąd: Białystok | Wysłany: Nie 15 Sie, 2010 |
|
| To czarne to mogą być też odrosty. Ale zastosuje się do porad.
A co z tymi odrostami po depilacji, bo ja raczej czegoś takiego nie miałem. | |
| |
 |
leon1988 Wiek: 37 Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 85 Skąd: z nikąd | Wysłany: Czw 19 Sie, 2010 |
|
| Polecam zainwestować w Gilette Fusion. Bardzo dobre, ma jakieś śmieszne paski nawilżające. Elegancko, przyjemnie. Skóra jest potem gładziutka jak pupcia niemowlęcia Niby jednorazówka a wystarcza na bardzo długo. | |
| |
 |
danielek8800 Dołączył: 08 Wrz 2010 Posty: 1 Skąd: kraków | Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010 |
|
| jak pokaleczycie moszne to czym odkazacie?? spirytusem to szczypie okropne inie wiem czy nie szkodzi??? | |
| |
 |
Boski89 Dołączył: 22 Mar 2010 Posty: 166 Skąd: Londyn | Wysłany: Sro 08 Wrz, 2010 |
|
| danielek8800 napisał/a: | jak pokaleczycie moszne to czym odkazacie?? spirytusem to szczypie okropne inie wiem czy nie szkodzi??? |
Gol tak, żeby się nie pokaleczyć. Ja się golę od chyba 15 roku życia i jeszcze mi się nie przytrafiło. A golę "to" co tydzień. | |
| |
 |
kukuleczka123 Wiek: 35 Dołączył: 28 Mar 2009 Posty: 11 Skąd: PL | Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 |
|
| aaa68
moze zonka wstydzi sie poprosic?
zrob jej niespodzianke, nad przytnij, a jajka wygol
przeciez kiedys odrosna?:)
co do "gryzienia"...
to normalne, poniewaz wlosy lonowe sa dosyc grube, a skora delikatna
przy krotkim scieciu po prostu sie wbijaja:)
po skaleczeniu to chyba woda utleniona wystarczy?
wazne, aby dobrze jajka wymyc przed i stosowac tylko 1 raz ta jednorazowke( sama nazwa wskazuje)
poza tym wiekszosc srodkow do golenia posiada jakas tam substancje antybakteryjna, warto zastosowac chocby dla wygody:) | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Rufus1 Dołączył: 16 Sie 2010 Posty: 369 Skąd: Lubuskie | Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 |
|
| Miejsca wygolone wygladają bardziej sexi , ja sobie golę jajka a nad penisem zostawiam na brzuchu leciutki zarost | |
| |
 |
|