ZOBACZCIE TO I MI POMOZCIE :( |
Autor | Wiadomość |
Aciu Dołączył: 12 Gru 2005 Posty: 3 | Wysłany: Sro 12 Kwi, 2006 |
|
| Zgadzam się z przedmówcami. Nie mozesz tego bagatelizować i najlepiej będzie jak pójdziesz jednak do lekarza. Idź najpierw do swojego rodzinnego i niech on zobaczy, ale jak dla mnie to może być spodziectwo. Tutaj masz stronkę która opisuje to schorzenie. http://www.chirurgia.pozn...dla_rodzicow#06
Szkoda że nie pokazałeś w filmie jak wygląda napletek gdy jest na żołędzi, ale od dołu (od strony wędzidełka), ponieważ z tego tekstu wynika, że "Napletek jest rozdwojony i przykrywa tylko żołądź lecz jej nie otacza.". Naprawdę idź do lekarza jak najszybciej, nie ma żartów. Pozdro!! | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 |
|
| jak się wstydzisz iść teraz do lekarza to później będziesz się wstydził przed dziouchą | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 |
|
| które freee sie klika nie moge tego obejrzec ani tego sciagnac, pomóżcie jestem ciekawy!!!!!!!! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
quangtung Dołączył: 07 Kwi 2006 Posty: 2 | Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 |
|
| hey, a ja mam pytanie. Po obejrzeniu filmu zauwazylem ze pod napletkiem miales taka biala substancje ... ja tez ja mam ... czy to jest normalne ? co to w ogole jest ? | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 |
|
| czy ktos mi pwoei co mam kliknac jak mi sie otworzy ta strona angielska , ktora mi sie ukazuje jak kilkam na ten link??? | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Czw 13 Kwi, 2006 |
|
| Na samym dole strony w prawym rogu jest przycisk Free klikasz go i przenoosi cie na inna strone, nastepnie czekasz 20 s. i mniej wiecej na srodku strony wyswietla sie rysunek - musisz jego tresc wpisac w pole obok niego i kliknac przycisk "download from..." i sie zacznie sciagac.
Prosciej sie nie da | |
| |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Pią 14 Kwi, 2006 |
|
| dziekuję Macku!!!
Mas zu mnie LODA:P | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 14 Kwi, 2006 |
|
| hehe trzymam cie za slowo | |
| |
 |
VanCote Dołączył: 29 Mar 2006 Posty: 137 Skąd: z fajnego miejsca | Wysłany: Pią 14 Kwi, 2006 |
|
| Z tego, co widać na filmie jest to spodziectwo. Jednak nie takie straszne.
Są stanowczo gorsze przypadki. Np: http://www.ehponline.org/...baskin/fig1.jpg
Twój penis wygląda nietypowo. Można to jednak uznać za atut (w twoim przypadku )
Uważam jednak, że wizyta u urologa jest konieczna ze względu na to wyginanie przy naciąganiu napletka. Sądzę, że jeżeli nie zdecydujesz się na dość inwazyjny zabieg korekcji ujścia cewki moczowej to drobna kosmetyka napletka poprawi ci nastrój i da pewność siebie
Pozdrawiam | _________________ Ludzie mają zbyt mało czasu, aby cokolwiek poznać. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół.
* Postać: lis do Małego Księcia | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Sro 22 Lis, 2006 |
|
| filmiku juz nie ma wiec zgadzam sie z przedmowcami bo sam nie wyrazam opinii | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Pią 06 Kwi, 2007 |
|
| ludzie pomóżcie mi mam chyba to samo co "anonim5553" i boje sie isc do lekarza, wstydze.... a pozatym mam 16 lat i chyba samemu raczej nie dalo by rady.... a ze stara/starym to tak lipnie troszke ;/ powiedzielibyscie mi jeszcze co to jest to "obrzezanie" itp bo boje sie tego..... | |
| |
 |
lusak Dołączył: 29 Paź 2006 Posty: 45 Skąd: krakow | Wysłany: Pon 07 Maj, 2007 |
|
| Młody spokojnie. W internecie są lekarze którzy ci cos doradzą - poszukaj. np internetowy urolog wpisz w wyszukiwarke czy cos takiego. obrzezanie to obcięcie napletka, tej skórki na górze. Choc teraz to popularne jednak fajnie ja mieć. Ale przecież nie musza ci jej obicnać. Co do krótkiego wędziedełka i ewentualnej operacji to najlepiej sie udac do lekarza. jesli sie wstydzisz to mozę masz jakiegos kumpla któremu mozesz to powiedziec i z nim iśc albo niestety sie przemóc i iść. Nikto nie wie o twoim problemie tylko ty i lekarz a ludziom mozesz mówić że np. masz długiego (18 cm) i martwisz sie czy to zaleta czy anomalia. nikt ci nie bedzie sprawdzał tylko podziwiał i zazdrościł. | _________________ lusak5@wp.pl | |
| |
 |
|