Depilacja |
Autor | Wiadomość |
belcr0x Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 31 Skąd: Jaworzno | Wysłany: Sro 22 Lut, 2006 |
|
| dobre to malo powiedziane, to swietna rzecz, moja laska to samo, depiluje sie na gladziutko, tylko ze ona chodzi na laserowe i ona ten swietny efekt ma przez 30x wiecej niz ja | |
| |
 |
lolek2 Dołączył: 21 Lip 2006 Posty: 8 | Wysłany: Pon 18 Wrz, 2006 |
|
| ile kosztuje golenie laserowe? tak mniej więcej i wogóle i na czym to polega...? plisko niech ktoś odpisze ! | |
| |
 |
filip fp Dołączył: 23 Wrz 2006 Posty: 10 | Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 |
|
| Muj kumpel podczas golenia jajek zgolił sobie fajke czy to normalne ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
noid2600 Dołączył: 29 Maj 2006 Posty: 41 | Wysłany: Nie 24 Wrz, 2006 |
|
| yhh a mi dziewczyna nie pozwala golić wacka :/
wczesniej to robilem.. super efekt i uczucie ;p | |
| |
 |
Biller Dołączył: 25 Gru 2006 Posty: 17 | Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 |
|
| widzę, że wątek dość stary ale po co zaśmiecac forum nowymi wątkami jak można zapytać o to w starym, mam nadzieję, że ktoś odpowie a więc jeżeli chodzi o depilację to od około roku depiluję się w miejscu intymnym. najpierw na krótko a później dokańczam na 0. gdy mam dziewczynę depilecję robię dość regularnie co 4 dni około bo poprostu jest mi z tym wygodnie i higienicznie. mam natomiast pytanie: gdy ogolę się na zero maszynką w pierwszy dzień jest git natomiast po 2 dniach wychodzą maleńkie tryszczyki ze ściętych włosów... nie będę się rozwijał odnośnie tego ze poprostu gdy włos jest krótko ścięty to gruczoły łojowe wydzielają pod skóra ble ble ble. dokładnie chodzi mi o to czy idzie jakoś temu zapobiedz ? Czy znacie jakieś kremy albo balsamy do miejsc intymnych po depilacji ?
czekam na odpowiedź ;] | |
| |
 |
|