Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Studniówka
Autor Wiadomość
bigfruit 

Wysłany: Wto 04 Gru, 2007   

paulinka napisał/a:
nie wpuszczają do hotelu w którym mamy

A ja tam miałem studniówkę w szkole. Tańczyliśmy na sali gimnastycznej a stoły były porozstawiane na głównych holach (przy wejściu do szkoły i przy pokoju nauczycielskim i na takiej wielkiej czytelni i małej salce gimnastycznej) I mi sie wydaje ze studniówka powinna być tylko i wyłącznie w szkole nie w żadnych hotelach czy gdzieś tam to już głupota i przesada!

paulinka 

wiesz to miejsce gdzie ja mam, jest takie, że Cię nie wpuszcza jak nie jesteś stosownie ubrany nie zależnie od tego czy kasę wpłaciłeś

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

bigfruit 

No słuchaj to podstawa ze na studniówke trza sie ubrać elegancko! Nawet jak masz w szkole to też musisz sie ubrać ładnie nawet wypada! A tu chłopak po prostu może nie lubi gajerów czy koszul. Ja też nie gajerków. Teraz jak w sierpniu siostra mi się chajtała to sobie taki gajerek walnolem za 2000zł z kaszmirem!! i mi się tak spodobał ze polubiłem chodzić w gajerkach :P P

penis.com.pl
andropenis
adadverts 

Wysłany: Pią 07 Gru, 2007   

paulinka napisał/a:
wiesz to miejsce gdzie ja mam, jest takie, że Cię nie wpuszcza jak nie jesteś stosownie ubrany nie zależnie od tego czy kasę wpłaciłeś

A cóż to za miejsce? Plebania? :wink:

paulinka 

Wysłany: Sob 08 Gru, 2007   

taki hotel pensjonat nawet nie wiem nigdy tam mnie nie było bo mnie nie stać, ale że tam wymyślili studniówkę to idę bo szkoda opuścić takiej imprezy ale 300zł za nią płacę :( (albo 500za parę) nie wiem może w innych miastach to normalna cena dla mnie to kosmiczna

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

rutland 

my płacimy 300 od pary...

On19!!!!!!! 

o matko jak duzo!! ja placilem chyba 120zl a to i tak jedna z najwiekszych cen w miescie:O

bigfruit 

A my płaciliśmy 350 tylko to 50zł to było na egzamin zawodowy.

quasit 

Wysłany: Nie 16 Gru, 2007   

u nas 150 od osoby, czyli 300 od pary. Co do ubioru to w tym roku ide 3 raz z rzedu (na 2 w dodatku) i w moim ubiorze zmienia sie tylko koszula i krawat :) Ja jakos nie mam z tym problemu ;]

lolek17

Wysłany: Wto 18 Gru, 2007   

ja płace około 340 za 2 osoby, bo moja partnerka tez ma teraz studniówke , a ze chodzimy do tej samej szkoły, to w tym samym czasie, a jak już ją prosze to wypada i zapłacić ;) nie zapomnijcie ze nauczyciele nie płacą, a jednak też idą! a kto za nich płaci?? MYYY..... :x

paulinka 

Wysłany: Nie 13 Sty, 2008   

ja dziś szaleje właśnie się szykuje i nie mogę się doczekać :)
planowany powrót do domu koło 10 rano :)

Fantom17

Wysłany: Nie 13 Sty, 2008   

Juz jestem po studniowce u mojej niuni,bylo mega elegancko,podpilem sie,wytanczylem i jadlem naprawde dobre rzeczy :D

mirek18 

Wysłany: Pon 14 Sty, 2008   

adadverts, ja mialem studniuwke w walbrzycu w zamku książ mimo z ejestem niepelnosprawny i dobrac na muj zwrotst 150cm garniaka to latalem po krawcach zbey na miare mi uszyli wywalilem w burd kasy ale bylo warto imprezajakich malo :) a co do tego ze by ci enie wpuscili to Paulink am aracje np w mojej szkole byl aumowa pisemna ucnziow nauczycieli podpisana przez dyrektora ze osoba ktora ni ebedzie ubrana elegnacko mowa o graniakach i sukniahc wieczorowych nie zostanie wpuszczona i byl facio ktory chcial sie bwic ubray w dzinsy i bluze co sie stalo?:) przesiedzial cala zabawe w autobusie na parkingu a jego dziewczyna tanczyla i bawila sie do samego rana moral glupota ludzka a c to "plebania" z twojej wypowiedzi to musze cie olsnc z ena plebani akurat mozna przebwac jak sie chce byc ubranym tylko nie jakos wyzywajaco i jest zasada ze nie w koszulach na ramionczkach i wkurtkich spodenkach bo strikto nie wypada w takim miejscu byc tak ubranym wracajac do studniuwka mega melanz i super impra :D

penis.com.pl
masturbator
paulinka 

Wysłany: Pon 14 Sty, 2008   

moje nogi zaczną chyba funkcjonować za kilka dni, wytańczyłam się chodź dl;a mnie zawsze mało :) a na miasto chciałam jechać ale w niedziele o 5 to wszystko pozamykane niestety:(

koleżanka z klasy przyszła z bratem i chyba z 10 dziewczyn nie mogło od niego wzroku oderwać super przystojniak jeszcze inteligentny i świetnie tańczył :) z koleżanka na trójkąta z nim nabrałyśmy ochoty ale On rano do szkoły miał i pojechał :( i chyba nie byłyśmy w jego guście bo chciałyśmy jego nr od jego siostry jak już pojechali ale napisała że On prosił żeby nie dawać :( trochę same podotykałyśmy sie i pocałowałyśmy w ubikacji i samochodzie wracając do domu i tyle...

mama nadzieje że chodź studniówka nie ruchana maturka będzie zdana :)

rutland 

Wysłany: Sob 02 Lut, 2008   

A ja mam dzisiaj :D :D Szkoda tylko że poprawin nie będzie ;(

Odpowiedz do tematu